Conceptsessie

Conceptsessie

Voor ondernemers met een jaarlijkse omzet van +€100K

Ideeënkanon

Jij bent een creatieve ondernemer met een duidelijke online strategie. Je bent op zoek naar een gelijkwaardige sparringspartner die met jouw online strategie kan bekijken & vooral meedenken. Je bent op zoek naar slimme ideeën die ervoor zorgen dat jouw online positionering nog sterker worden.

Over jou

Je vindt online programma’s tof, maar ze zijn toch niet helemaal je ding. Je weet al precies hoe het gaat; zodra je je inschrijft ben je een week enthousiast, om vervolgens het programma een beetje te vergeten. Want ja, druk druk druk.

Je bent niet op zoek naar een specialist die met je mee kletst. Je bent eerder op zoek naar iemand die directe, eerlijke en praktische tips geeft, zodat je deze gelijk kunt implementeren.

Je bent op zoek naar iemand die met je mee kan denken. Een slimmer verdienmodel, een geniaal concept en/of ijzersterke contentconcepten. Je staat op het punt om een product/dienst te lanceren en je hebt steengoede input nodig, zodat jij jouw hoofd so to speak boven het online maaiveld kunt steken.

Let op: De conceptsessie is alleen voor ondernemers die +100K omzet per jaar hebben.

Hoe ziet onze samenwerking eruit?

TheSGG-cijfer1

Intakegesprek

We starten onze samenwerking met een telefonisch intakegesprek. Hierin vraag ik je het hemd van je lijf, zodat ik jou en je onderneming een beetje beter leer kennen. Tijdens dit gesprek zullen we bespreken waar de focus ligt voor jouw conceptsessie.

Intakegesprek

Tijd: 30 minuten
Kosten: €0,-

TheSGG-cijfer2

Conceptsessie

Jij en ik gaan 1-op-1 grote stappen zetten. Aan de hand van het intakegesprek en jouw input, bedenk ik (en mijn team) ijzersterke concepten die jij online kunt implementeren. Let op: ik ben een Rotterdams ideeënkanon die in mogelijkheden denkt. Grote kans dat je tijdens onze sessie ook ‘aan’ gaat staan, zodat jouw ogen alle opties voor groei zien!

Conceptsessie

Tijd: 13.30 – 17.00 uur
Kosten: €997,-

TheSGG-cijfer3

‘Down to Earth’ gesprek

Stel dat je tijdens de implementatie van onze sessie erachter komt dat je achteraf nog enkele vragen hebt, dan kun je deze gewoon nog aan mij stellen. Ik laat je niet gelijk los! Daarom hebben we na ongeveer een maand nog een ‘Down to Earth’ gesprek. Een telefonisch gesprek zonder poespas, zodat jij direct weer verder kunt.

‘Down to Earth’ gesprek

Tijd: 30 minuten
Kosten: €0,-

Wat kun je verwachten van de conceptsessie?

1. Een strategische conceptbedenker aan jouw zijde

2. Doelgericht antwoord op jouw knelpunten

3. Jouw ogen openen voor alle mogelijkheden

4. Een praktische to-do om ook echt in actie te komen

Reviews

“Amber heeft me echt enorm geholpen tijdens onze 1:1 sessie. Ik kwam voor Instagram, maar we zijn eerst terug gegaan naar de basis van wat ik doe met mijn bedrijf. Dat was heel erg verhelderend en inspirerend. Ik heb nu helemaal de focus van mijn bedrijf scherp. Van hieruit weet ik ook precies wat mijn Instagram strategie gaat zijn. Waar het eerst als ‘hard’ werken en ‘moeten’ voelde, heb ik er nu echt zin in. Omdat Amber een marketing specialist is krijg je van haar het complete plaatje. Heel fijn!”

– Kristel Kuiper – @kristelkuiper

”Duidelijke hap klare brokken vol met informatie toegespitst op jouw bedrijf. Een ontzettende aanrader als je een stapje verder wilt. Fijn contact vooraf wat mij absoluut over de streep heeft getrokken om deze sessie te gaan volgen. Aanrader!”

– Marit Groen – @marblesbymg

@indiaaninjekast

“Amber is professioneel, persoonlijk, doelgericht, eerlijk en een feest om mee samen te werken. Ik ben groot fan en kan haar aan iedereen aanraden. Ze zorgt ervoor dat jij al haar kennis krijgt over social media en dat je dat meteen kunt toepassen. Stapsgewijs, duidelijk en met direct resultaat. Boek haar, de investering meer dan waard.”

Over TheSGG

Dankzij mijn specialisatie in online-marketing & branding, en met mijn achtergrond in de start-up scene; ben ik dé ideale persoon om jou verder te helpen. Ik weet als geen ander hoe je van een idee, een succesvol bedrijf opzet. Ik heb dit voor de start-ups gedaan waarvoor ik werkte, voor mijn eigen ondernemingen en mijn klanten.

Van origine ben ik Rotterdams en ik heb dan ook een ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit. Door direct, eerlijk en zonder poespas te communiceren, zorg ik ervoor dat jij sneller een ‘ah, zit het zo’ moment krijgt. Ik geloof namelijk dat als we allemaal wat eerlijker, opener en transparanter zouden zijn, dat iedereen daar veel beter van wordt!

En dan nog even wat wapenfeiten. Ik beheer de grootste Facebookgroep van NL op het gebied van Instagram-marketing. Ben geregeld in de media te vinden en heb het eerste Instagram-marketing magazine van NL uitgegeven. In een paar jaar heb ik een ijzersterk merk opgezet en ben de eigenaar van The Gram Agency.

@maaikebruggeman

“Ik heb een 1:1 met Amber van The Social Good Girl geboekt omdat ik merkte dat ik veel groeimogelijkheden had op Instagram maar deze te onvoldoende benutte doordat ik er te weinig van af wist. Mijn acties op Instagram waren als een schot hagel, het ging alle kanten op. Ik had behoefte aan een duidelijke Instagram strategie en aanpak.

De uitkomsten van de 1:1 sessie waren veel groter dan dat ik van tevoren had verwacht! Amber gaf mij inzichten over mijn branding, mijn profilering, kansen & mogelijkheden en een flinke dosis know how over Instagram. Wat ik enorm fijn vond aan het werken met Amber is dat zij liefdevol kritisch was over mijn acties op Instagram, de stappen die ik nam en bv het gebruik van bepaalde foto’s.. Super bruikbare feedback  want daardoor ga je echt je Instagram verbeteren & optimaliseren.

De uitkomsten zijn top. Ik verkoop mijn diensten op Instagram sindsdien vele malen makkelijker op Instagram, heb een enorme interactie met mijn volgers, mijn acties kloppen en nog belangrijker; het is een belangrijk onderdeel van mijn strategie geworden. Door Amber haar training ben ik Instagram echt tof gaan vinden, het is mijn favoriete platform geworden.”

Conceptsessie

Zodra je jouw plek gereserveerd hebt, zullen we samen een geschikte datum afspreken.

Verkenningsgesprek aanvragen

Wil je liever even bellen, zodat we samen kunnen kijken of de conceptsessie geschikt is voor jou?
Dat kan. Laat dan hieronder je gegevens achter en ik bel je zo snel mogelijk terug.

FAQ

Hoe lang duurt deze samenwerking?

In totaal zijn er 3 contactmomenten. We starten met het intakegesprek (30 minuten), zodat ik precies weet wat je nodig hebt. Twee tot vier weken later (afhankelijk van beschikbaarheid) vindt de conceptsessie zelf plaats (Tijd: 13.30 – 17.00 uur). Vervolgens hebben we na ongeveer een maand weer contact voor een ‘Down to Earth’ gesprek (30 minuten).

Is deze samenwerking geschikt voor alle ondernemers?

Yes en nee. Of je nu een webshop hebt, een coach bent of aan de slag wilt gaan als kennis-specialist; mijn kennis, technieken en strategieën zijn op alle ondernemingen van toepassing. Ik ben een ideeënkanon en samen met mijn team bedenken we concepten die specifiek op jouw industrie aansluiten.

Wel is het zo dat we tijdens de conceptsessie het hebben over concepten, verdienmodellen en content. Heb je jouw eigen online marketing strategie nog niet helemaal op orde? Dan raad ik aan om eerst het Insta Groei traject te volgen. De conceptsessie is bedoelt voor ondernemers die jaarlijks een omzet van +100K hebben.

Ik start net met mijn bedrijf, past deze samenwerking dan wel bij mij?

Sta je in het begin van jouw ondernemerschap? Superleuk en enorm spannend. Als starter doe je er verstandig aan om te leren welke strategieën tot succes leiden, zodat je jouw tijd, energie en liefde kunt investeren in hetgeen waar jij goed in bent.

Mijn bedrijf staat al, heeft het dan zin om mee te doen?

Juist. Het helpt altijd om een nieuw paar ogen naar jouw online positionering te laten kijken. Met deze samenwerking breek je door naar jouw volgende niveau – zowel zakelijk als privé

Levert deze samenwerking mij belastingvoordeel op?

Ja, het is een scholingsprogramma en dat mag je van de belasting aftrekken.

Waarom heb je maar 2 plekken per maand beschikbaar?

Ik vind het fijn dat jij alles uit deze samenwerking haalt. Daarom wil ik 100% persoonlijk betrokken zijn bij onze samenwerking. Als je belt, bel je met mij. Als je mailt, mail je met mij. Als je de sessie hebt, ben ik jouw conceptbedenker. Om dit mogelijk te maken, kies ik er bewust voor twee conceptsessies per maand aan te bieden. Zo weet ik zeker dat mijn concepten 100% vers zijn 😉