1-op-1 Traject

1-op-1 Traject

Privé traject

Begin 2018 kreeg ik steeds meer de vraag of ik ook 1-op-1 trajecten geef. Als online marketeer, met een #liefdevoorinstagram, merkte ik ook steeds meer dat ik de behoefte had om de verdieping op te zoeken. Ik hou ervan om persoonlijk betrokken te zijn bij jou groei! Zo is het 1-op-1 online marketing traject ontstaan. Jij (+ eventueel jouw collega) en ik gaan samen naar jouw online marketing kanalen kijken, zodat ik mijn kennis met jou kan delen.

Over jou

Je vindt online programma’s tof, maar ze zijn toch niet helemaal je ding. Je weet al precies hoe het gaat; zodra je je inschrijft ben je een week enthousiast, om vervolgens het programma een beetje te vergeten. Want ja, druk druk druk.

Je bent op zoek naar het hele pakket. Instagram-marketing is leuk, maar je begrijpt ook heel goed dat het handig is als jouw andere social media kanalen, e-mail marketing en je website goed staan.

Je bent niet op zoek naar een specialist die met je mee kletst. Je bent eerder op zoek naar iemand die directe, eerlijke en praktische tips geeft, zodat je deze gelijk kunt implementeren.

Je hebt het zakelijk en privé enorm druk, waardoor je weinig tijd hebt om een online programma te volgen. Daarom vind je het fijn om 1-op-1 met mij te zitten, zodat je direct aan de slag kunt.

Je bent bereidt om te investeren in de groei van je bedrijf. Met mij als stok achter de deur, gaan we er samen voor zorgen dat deze investering je ook echt wat oplevert.

Hoe ziet onze samenwerking eruit?

TheSGG-cijfer1

Intakegesprek

We starten onze samenwerking met een persoonlijk intakegesprek. In maximaal 30 minuten vraag ik je het hemd van je lijf, zodat ik jou en je onderneming een beetje beter leer kennen. Tijdens dit gesprek zullen we bespreken waar jouw behoefte ligt, wat je doelstellingen zijn en wat je uit de samenwerking wilt halen. Het gesprek vindt plaats via telefoon of via Skype.

TheSGG-cijfer2

Trainingsdag

Jij en ik gaan 1-op-1 grote stappen zetten. Aan de hand van het intakegesprek maak ik een training die 100% voor jou op maat gemaakt is. We zullen in één dag al jouw online marketing kanalen onder de loep nemen. De training vindt plaats bij jou of bij mij op het kantoor. Enne… je gaat niet alleen naar mij luisteren. We gaan ook direct mijn technieken en strategieën implementeren.

TheSGG-cijfer3

Feedbackgesprek

Stel dat je tijdens de implementatie van de training erachter komt dat je achteraf nog enkele vragen hebt, dan kun je deze gewoon nog aan mij stellen. Ik laat je niet gelijk los! Daarom hebben we na ongeveer een maand nog een feedbackgesprek. Hierin kan ik al je eventuele vragen nog beantwoorden. Dit gesprek duurt maximaal 30 minuten en vindt plaats via de telefoon of Skype.

1-op-1 training

Zodra je jouw plek gereserveerd hebt, zullen we samen een geschikte datum afspreken.

@indiaaninjekast

“Amber is professioneel, persoonlijk, doelgericht, eerlijk en een feest om mee samen te werken. Ik ben groot fan en kan haar aan iedereen aanraden. Ze zorgt ervoor dat jij al haar kennis krijgt over social media en dat je dat meteen kunt toepassen. Stapsgewijs, duidelijk en met direct resultaat. Boek haar, de investering meer dan waard.”

Over TheSGG

Dankzij mijn specialisatie in online-marketing & branding, en met mijn achtergrond in de start-up scene; ben ik dé ideale persoon om jou verder te helpen. Ik weet als geen ander hoe je van een idee, een succesvol bedrijf opzet. Ik heb dit voor de start-ups gedaan waarvoor ik werkte, voor mijn eigen ondernemingen en mijn klanten.

Van origine ben ik Rotterdams en ik heb dan ook een ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit. Door direct, eerlijk en zonder poespas te communiceren, zorg ik ervoor dat jij sneller een ‘ah, zit het zo’ moment krijgt. Ik geloof namelijk dat als we allemaal wat eerlijker, opener en transparanter zouden zijn, dat iedereen daar veel beter van wordt!

En dan nog even wat wapenfeiten. Ik beheer de grootste Facebookgroep van NL op het gebied van Instagram-marketing. Ben geregeld in de media te vinden en heb het eerste Instagram-marketing magazine van NL uitgegeven. In een paar jaar heb ik een ijzersterk merk opgezet en ben de eigenaar van The Gram Agency.

”Duidelijke hap klare brokken vol met informatie toegespitst op jouw bedrijf. Een ontzettende aanrader als je een stapje verder wilt. Fijn contact vooraf wat mij absoluut over de streep heeft getrokken om deze training te gaan volgen. Aanrader!”

– Marit Groen – @marblesbymg

@kristelkuiper

“Amber heeft me echt enorm geholpen tijdens onze 1:1 sessie. Ik kwam voor Instagram, maar we zijn eerst terug gegaan naar de basis van wat ik doe met mijn bedrijf. Dat was heel erg verhelderend en inspirerend. Ik heb nu helemaal de focus van mijn bedrijf scherp. Van hieruit weet ik ook precies wat mijn Instagram strategie gaat zijn.

Waar het eerst als ‘hard’ werken en ‘moeten’ voelde, heb ik er nu echt zin in. Omdat Amber een marketing specialist is krijg je van haar het complete plaatje. Heel fijn!”

Praktische Details

Dit is een 1op1 training
De training is van 10.00 t/m 17.00 uur.
De training vindt plaats bij jou of bij ons op het kantoor in Amsterdam.
Om deel te kunnen nemen is een mobiele telefoon, laptop of tablet noodzakelijk.
Jouw investering voor dit traject is €1447-, excl. btw (intakegesprek + training + nagesprek).

@maaikebruggeman

“Ik heb een 1:1 met Amber van The Social Good Girl geboekt omdat ik merkte dat ik veel groeimogelijkheden had op Instagram maar deze te onvoldoende benutte doordat ik er te weinig van af wist. Mijn acties op Instagram waren als een schot hagel, het ging alle kanten op. Ik had behoefte aan een duidelijke Instagram strategie en aanpak.

De uitkomsten van de 1:1 sessie waren veel groter dan dat ik van tevoren had verwacht! Amber gaf mij inzichten over mijn branding, mijn profilering, kansen & mogelijkheden en een flinke dosis know how over Instagram. Wat ik enorm fijn vond aan het werken met Amber is dat zij liefdevol kritisch was over mijn acties op Instagram, de stappen die ik nam en bv het gebruik van bepaalde foto’s.. Super bruikbare feedback  want daardoor ga je echt je Instagram verbeteren & optimaliseren.

De uitkomsten zijn top. Ik verkoop mijn diensten op Instagram sindsdien vele malen makkelijker op Instagram, heb een enorme interactie met mijn volgers, mijn acties kloppen en nog belangrijker; het is een belangrijk onderdeel van mijn strategie geworden. Door Amber haar training ben ik Instagram echt tof gaan vinden, het is mijn favoriete platform geworden.”

”Amber weet als geen ander waar je vandaag de dag op moet letten als het aankomt op online marketing en branding en heeft me met een hele waslijst aan ins & outs en huiswerk aan het werk gezet. Zij heeft mijn website en branding in een 1-op-1 training onder de loep genomen en mij gewezen op alle verbeterpunten. Met super clear onderbouwing weet ze haarfijn uit te leggen welke dingen wel werken en welke niet.

Amber is lekker direct, draait nergens omheen en zegt gewoon precies wat er moet gebeuren. Helemaal top om mee samen te werken als je nog iemand nodig hebt die jou helpt om je marketing voor je bedrijf op orde te krijgen. Een aanrader dus.”

– Pieter Wijtenburg – Career & life Coach

1-op-1 training

Zodra je jouw plek gereserveerd hebt, zullen we samen een geschikte datum afspreken.

Verkenningsgesprek aanvragen

Wil je liever even bellen, zodat we samen kunnen kijken of dit traject geschikt is voor jou?
Dat kan. Laat dan hieronder je gegevens achter en ik bel je zo snel mogelijk terug.

FAQ

Hoe lang duurt dit traject?

In totaal zijn er 3 contactmomenten. We starten met het intakegesprek, zodat ik precies weet wat je nodig hebt. Twee tot vier weken later (afhankelijk van beschikbaarheid) vindt de trainingsdag zelf plaats. Vervolgens hebben we na ongeveer een maand weer contact voor een feedbackgesprek.

Is dit traject geschikt voor alle ondernemers?

Yes. Of je nu een webshop hebt, een coach bent of aan de slag wilt gaan als kennis-specialist; mijn kennis, technieken en strategieën zijn op alle ondernemingen van toepassing.

Ik start net met mijn bedrijf, past dit traject dan wel bij mij?

Sta je in het begin van jouw ondernemerschap? Superleuk en enorm spannend. Als starter doe je er verstandig aan om te leren welke strategieën tot succes leiden, zodat je jouw tijd, energie en liefde kunt investeren in hetgeen waar jij goed in bent.

Mijn bedrijf staat al, heeft het dan zin om mee te doen?

Zeker. Het helpt altijd om een nieuw paar ogen naar je online marketing strategie te laten kijken. Met deze samenwerking breek je door naar jouw volgende niveau – zowel zakelijk als privé

Levert dit programma mij belastingvoordeel op?

Ja, het is een scholingsprogramma en dat mag je van de belasting aftrekken.

Waarom heb je maar 2 plekken per maand beschikbaar?

Ik vind het fijn dat jij alles uit dit traject haalt. Daarom wil ik 100% persoonlijk betrokken zijn bij onze samenwerking. Als je belt, bel je met mij. Als je mailt, mail je met mij. Als je de training hebt, ben ik je trainer. Om dit mogelijk te maken, kies ik er bewust voor twee 1-op-1 trajecten per maand, en dus niet meer.

Ik vind het spannend om deze investering te doen. Heb je een tip?

Ja altijd even slikken he, als je op het punt staat op een investering te doen. Toch zorgt deze samenwerking ervoor dat je je als ondernemer verder gaat ontwikkelen en dat je bedrijf verder gaat groeien. Stel jezelf de volgende vraag; ‘Wat kost het me als ik doorga zoals ik nu bezig ben?’