Mijn favoriete Instagram illustrators met de leukste Insta GIFs

Instagram Stories zijn in een jaar tijd uitgegroeid tot een belachelijk groot onderdeel van Instagram. Daarom is het naast het hebben van een mooi Instagram feed, ook belangrijk om je Stories er on fleek uit te laten zien. Maar hoe doe je dat naast het gebruiken Boomerang, Super Zoom en fijne kleurtjes? Juist; door GIFs te gebruiken. Nu kun je in je Story binnen de GIF sectie zoeken op tags zoals cats, food en de belangrijkste: coffee! Maar wist je dat je ook direct kunt zoeken op je favoriete illustrators? Super tof natuurlijk, maar waar vind je die écht goede Illustrators? Dit zijn mijn vijf favorieten, here we go!


@molifernyx

Moli is een grafisch designer uit Parijs die, naast het ontwerpen van hele fijne GIFs, ook haar ontwerpen online verkoopt in de vorm van stickers. Girls support Girls, GRLPWR en GOOD VIBES Say hi, BAD VIBES Goodbye en Sorry not sorry. Moli support graag andere vrouwen en daar is niets mis mee! Who run the world? Girls! Houd haar in de gaten, want er komen in een razend tempo nieuwe GIFs bij

Instagram inspiratie molifernyx

@Tollydollyposh

Voor de wereldverbeteraars en positievellingen stel ik je graag voor aan Tolmeia, ook wel bekend als Tolly Dolly Posh. Een 18-jarige stoere tante uit het Verenigd Koninkrijk met een liefde voor fashion die anderen inspireert om zelfverzekerder te zijn met de échte jij. #Echtinsta! Tolly Dolly Posh maakt toffe GIFs rondom dit onderwerp!

Instagram inspiratie tollydollyposh

@bynorafikse

De Noorse Nora is gespecialiseerd in grafisch ontwerp, illustraties en typografie en dat lijkt de perfecte combinatie te zijn, want haar GIFs zijn amazing! Het kleurgebruik, de fonts en de onderwerpen die ze kiest zijn altijd positief. Laat dat nou allemaal punten zijn die ik ook belangrijk vind!

Instagram inspiratie bynorafikse

@theuncommonplace

De volgende in deze fijne lijst is Katie Thierjung die de wereld een beetje mooier maakt met haar GIFs onder de naam The Uncommon Place. Ze is ontwerper, illustrator en zoals ze zelf zegt in haar bio, een echte color lover! Met haar ontwerpen probeert ze anderen te inspireren en motiveren. Haar GIFs zijn een feestje en jij bent uitgenodigd! Kies je favoriete GIF en rock je Instastory!

Instagram inspiratie theuncommonplace

@megantje

En dan last but not least mijn absolute favo Illustrator wat betreft GIF’s: Megan McNulty. Een illustrator en ontwerper uit Haarlem die alleen maar blijheid uitstraalt. Van positieve kreten tot wandelende alpaca’s en blije bloemetjes. En zoals jullie ondertussen wel weten, ben ik wel een beetje van alles wat blij, echt en roze is! Als je goed kijkt, kan het je opvallen dat ik regelmatig Megan’s GIFs gebruik in mijn Instastory. Nu kun jij ook van haar mooie werk genieten!

Instagram inspiratie megantje

Dit zijn mijn top 5 illustrators die je zeker moet volgen om je knappe Instagram Story nóg knapper te maken! Kende je dit handige trucje al? Vergeet niet het @-teken te typen in de zoekbalk, anders vind je niet alle GIF’s van de illustrator. Hou deze vijf toppers hierboven in de gaten, want allemaal zijn ze actief nieuwe GIF’s aan het ontwerpen. Wie weet vind je daar volgende week wel een nieuw pareltje van een GIF tussen.

Liefs,
Amber

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *