7x de mooiste Instagram-feeds om te volgen

Eindeloos scrollen door prachtige Instagram-feeds #guilty. Wat kan ik toch genieten van alle leuke posts die ik voorbij zie komen. Kijk, als je Instagram zakelijk gebruikt, is jouw Instagram feed jouw etalage. Best fijn als deze er prachtig uitziet, toch? Ik deel graag een paar fijne Instagram-accounts die overduidelijk goed hebben nagedacht over hun Instagram content. Let’s go. 


@Glitterguide

Glitterguide is een lifestyle website die haar lezers iedere dag een portie positieve energie geeft. Herkenbare quotes, huiselijke foto’s en een touch of pink; het ziet er allemaal prachtig uit. Ze delen foto’s van zichzelf en anderen, maar door de zachte + warme kleuren past het toch allemaal goed bij elkaar. Dus als jij op zoek bent naar your daily shot shot of positivity, dan is dit zeker een fijn Instagram-account om te volgen. 

Instagram Inspiratie glitterguide

@Carlaypage

Interieur fans opgelet! Carlay Summers deelt op haar Instagram-account alles wat te maken heeft met haar grootste passie: het stylen en fotograferen van prachtige interieurs. Geen felle kleuren of strakke designs, Carly is meer van de ingetogen kleurtjes en maakt gebruik van producten van over de hele wereld. Zo zag ik laatst een post voorbij komen uit Marrakech #like. Ze maakt veel lifestyle foto’s (foto’s die het echte leven laten zien), waardoor je snel het idee hebt dat je bij iemand thuis over de vloer komt. Ik mis om eerlijk te zijn wel af en toe een mens / dier in beeld 🙂 

Instagram Inspiratie carlaypage

@WaitingOnMartha

Mandy Kellogg Rye staat online bekend als @WaitingOnMartha Mandy is een blij ei en als je haar Instagram-account mag geloven, geniet ze 100% van het leven. Lekker eten, reisjes maken, met vrienden en familie op pad én liefde voor haar schattige hondje Addison. Je kunt zien dat ze haar foto’s bewerkt met een warme setting, waardoor de kleine chaos op haar Instagram-feed toch overzichtelijk wordt. Ik vind het een heerlijk mens.

Instagram-inspiratie-TheSGG-waitingonmartha

@KristinJonesy

Dan een Instagram-account voor alle newbie mommies onder ons. @KristinJonesy kreeg afgelopen zomer zoontje Apollo en sindsdien is haar Instagram-account een kleine oase van baby foto’s. Het fijne van dit account is dat het niet schreeuwt om aandacht. Door de natuurlijke tinten en fijne texturen zoals wollen dekens, schapenvachtjes en mooie kleden, krijgt haar feed een zacht gevoel, en daar houd ik van!

Instagram-inspiratie-TheSGG-kristinjonesy

@RezelKealoha

Okay, we weten allemaal dat TheSGG niet echt een keukenprinces is… Toch volg ik, als de echte foodie die ik ben, graag Instagram-accounts waar je direct trek van krijgt. Rezel van @rezelkealoha, maakt heerlijke en prachtige gerechten die ze op een waanzinnige manier op de foto weet te zetten. De reden waarom haar foto’s werken is omdat ze een hoog contrast gebruikt in haar foto’s. Je ziet bijvoorbeeld verse chocoladekoeken op een hagelwit aanrecht in haar net zo frisse keuken. I love it! Gelukkig hoef je het niet te doen met alleen de foto’s, want op haar website deelt ze al haar recepten met ons! Nou ja, dit is goed nieuws voor de mensen die kunnen koken 😉 

Instagram-inspiratie-TheSGG-rezelkealoha

@RoesTompoes

Voor happy content zit je goed bij RoesTompoes! Deze enthousiaste Instagrammer heeft naar eigen zeggen een verslaving voor interieur, is gek dol op kleur en heeft een grote liefde voor eten! Ik kan haar account eigenlijk niet anders omschrijven dan dat het één groot feestje is. Laten we eerlijk zijn, feestjes zijn altijd goed! In haar feed komen vooral de kleuren roze en geel terug, maar ook verschillende tinten blauw worden veel gebruikt. Dit Instagram-account is een goed voorbeeld van een consistent feed and it makes me happy!

nstagram-inspiratie-TheSGG-RoesTompoes

@ThisIsGlamorous

Houd jij van interieur, fashion, make-up én dit alles in combinatie met een tikkie glamour? Dan zit je bij @thisisglamorous helemaal op de juiste plek. Door de pastel kleuren, krijgt dit Instagram-account een kalme uitstraling. Eigenlijk ook wel nodig, want op bijna elke foto zijn veel tierelantijntjes te zien. Dit account laat goed zien dat je met ‘koudere’ foto’s ook een geweldige sfeer kunt neerzetten. 

Instagram-inspiratie-TheSGG-thisisglamorous

 

 

 

 

 

That’s it for now! Welke Instagram-accounts moet ik volgens jou écht gaan volgen als het gaat om een prachtig feed? Laat het me weten, want ik ben altijd op zoek naar nieuwe Instagrammers om te volgen.

Liefs,
Amber

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *