Conceptsessie

Conceptsessie

Voor ondernemers met een duidelijke social strategie

Ideeënkanon

Hi, creatieve ondernemer met 1001 ideeën; ik weet hoe je je voelt. Met een goedlopende business en alle mogelijkheden is het soms lastig om een duidelijke focus te behouden. Je bent op zoek naar een gelijkwaardige sparringspartner die met jouw social strategie kan meedenken. Basically, slimme ideeën die ervoor zorgen dat jij weer top of mind bent bij jouw (potentiële) klanten.

Over jou

Je vindt online programma’s tof, maar ze zijn toch niet helemaal je ding. Je weet al precies hoe het gaat; zodra je je inschrijft ben je een week enthousiast, om vervolgens het programma een beetje te vergeten. Want ja, druk druk druk.

Je bent niet op zoek naar een specialist die met je mee kletst. Je bent eerder op zoek naar iemand die directe, eerlijke en praktische tips geeft, zodat je deze gelijk kunt implementeren.

Je bent op zoek naar iemand die met je mee kan denken. Een slimmer verdienmodel, een geniaal concept en/of ijzersterke contentconcepten. Je staat op het punt om een product/dienst te lanceren en je hebt steengoede input nodig, zodat jij jouw hoofd so to speak boven het online maaiveld kunt steken.

Hoe ziet onze samenwerking eruit?

Resultaat

1. Een strategische conceptbedenker aan jouw zijde

2. Doelgericht antwoord op jouw knelpunten

3. Jouw ogen openen voor alle mogelijkheden

4. Een praktische to-do om ook echt in actie te komen

Praktisch

De conceptsessie duurt 3 uur en wordt verzorgd op ons kantoor in Amsterdam Noord.

Let op: ik ben een Rotterdams ideeënkanon die in mogelijkheden denkt. Grote kans dat je tijdens onze sessie ook ‘aan’ gaat staan, zodat jouw ogen alle opties voor groei zien!

Conceptsessie

Tijd: 14.00 – 17.00 uur
Kosten: €747,-

Voor wie?

Jij hebt al een goedlopend bedrijf en werkt vanuit een duidelijke socialmedia-strategie. Je loopt alleen af en toe vast op het creatieve gedeelte. Je hebt dan wel 1001 ideeën, toch is het soms lastig om een duidelijke focus hierin aan te brengen. Je bent op zoek naar specialist die met een helikopterview naar jouw online positionering kijkt, zodat je slimme keuzes kunt maken.

Zij gingen je voor…

“Amber heeft me echt enorm geholpen tijdens onze 1:1 sessie. Ik kwam voor Instagram, maar we zijn eerst terug gegaan naar de basis van wat ik doe met mijn bedrijf. Dat was heel erg verhelderend en inspirerend. Ik heb nu helemaal de focus van mijn bedrijf scherp. Van hieruit weet ik ook precies wat mijn Instagram strategie gaat zijn. Waar het eerst als ‘hard’ werken en ‘moeten’ voelde, heb ik er nu echt zin in. Omdat Amber een marketing specialist is krijg je van haar het complete plaatje. Heel fijn!”

– Kristel Kuiper

”Duidelijke hap klare brokken vol met informatie toegespitst op jouw bedrijf. Een ontzettende aanrader als je een stapje verder wilt. Fijn contact vooraf wat mij absoluut over de streep heeft getrokken om deze sessie te gaan volgen. Aanrader!”

– Marit Groen

Over TheSGG

Dankzij mijn specialisatie in online-marketing & branding, en met mijn achtergrond in de start-up scene; ben ik dé ideale persoon om jou verder te helpen. Ik weet als geen ander hoe je van een idee, een succesvol bedrijf opzet. Ik heb dit voor de start-ups gedaan waarvoor ik werkte, voor mijn eigen ondernemingen en mijn klanten.

Van origine ben ik Rotterdams en ik heb dan ook een ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit. Door direct, eerlijk en zonder poespas te communiceren, zorg ik ervoor dat jij sneller een ‘ah, zit het zo’ moment krijgt. Ik geloof namelijk dat als we allemaal wat eerlijker, opener en transparanter zouden zijn, dat iedereen daar veel beter van wordt!

En dan nog even wat wapenfeiten. Ik beheer de grootste Facebookgroep van NL op het gebied van Instagram-marketing. Ben geregeld in de media te vinden en heb het eerste Instagram-marketing magazine van NL uitgegeven. In een paar jaar heb ik een ijzersterk merk opgezet en ben de eigenaar van The Gram Agency.

@indiaaninjekast

“Amber is professioneel, persoonlijk, doelgericht, eerlijk en een feest om mee samen te werken. Ik ben groot fan en kan haar aan iedereen aanraden. Ze zorgt ervoor dat jij al haar kennis krijgt over social media en dat je dat meteen kunt toepassen. Stapsgewijs, duidelijk en met direct resultaat. Boek haar, de investering meer dan waard.”

Conceptsessie

Zodra je jouw plek gereserveerd hebt, zullen we samen een geschikte datum afspreken.

Verkenningsgesprek aanvragen

Wil je liever even bellen, zodat we samen kunnen kijken of de conceptsessie geschikt is voor jou?
Dat kan. Laat dan hieronder je gegevens achter en ik bel je zo snel mogelijk terug.

FAQ

Hoe lang duurt deze samenwerking?

In totaal zijn er 3 contactmomenten. We starten met het intakegesprek (30 minuten), zodat ik precies weet wat je nodig hebt. Twee tot vier weken later (afhankelijk van beschikbaarheid) vindt de conceptsessie zelf plaats (Tijd: 13.30 – 17.00 uur). Vervolgens hebben we na ongeveer een maand weer contact voor een ‘Down to Earth’ gesprek (30 minuten).

Is deze samenwerking geschikt voor alle ondernemers?

Yes en nee. Of je nu een webshop hebt, een coach bent of aan de slag wilt gaan als kennis-specialist; mijn kennis, technieken en strategieën zijn op alle ondernemingen van toepassing. Ik ben een ideeënkanon en samen met mijn team bedenken we concepten die specifiek op jouw industrie aansluiten.

Wel is het zo dat we tijdens de conceptsessie het hebben over concepten, verdienmodellen en content. Heb je jouw eigen online marketing strategie nog niet helemaal op orde? Dan raad ik aan om eerst het Insta Groei traject te volgen. De conceptsessie is bedoelt voor ondernemers die jaarlijks een omzet van +100K hebben.

Ik start net met mijn bedrijf, past deze samenwerking dan wel bij mij?

Sta je in het begin van jouw ondernemerschap? Superleuk en enorm spannend. Als starter doe je er verstandig aan om te leren welke strategieën tot succes leiden, zodat je jouw tijd, energie en liefde kunt investeren in hetgeen waar jij goed in bent.

Mijn bedrijf staat al, heeft het dan zin om mee te doen?

Juist. Het helpt altijd om een nieuw paar ogen naar jouw online positionering te laten kijken. Met deze samenwerking breek je door naar jouw volgende niveau – zowel zakelijk als privé

Levert deze samenwerking mij belastingvoordeel op?

Ja, het is een scholingsprogramma en dat mag je van de belasting aftrekken.

Waarom heb je maar 2 plekken per maand beschikbaar?

Ik vind het fijn dat jij alles uit deze samenwerking haalt. Daarom wil ik 100% persoonlijk betrokken zijn bij onze samenwerking. Als je belt, bel je met mij. Als je mailt, mail je met mij. Als je de sessie hebt, ben ik jouw conceptbedenker. Om dit mogelijk te maken, kies ik er bewust voor twee conceptsessies per maand aan te bieden. Zo weet ik zeker dat mijn concepten 100% vers zijn 😉