#echtinsta Story Challenge

Klaar voor een
#echtinsta Story?

Verwacht: juli 2019

Verbinding, hét woord van 2019. Zoals jullie weten ben ik, The Social Good Girl, op een missie; namelijk het Instagram-landschap meer écht maken. Daarom zal de komende Story training in het teken staan van mijn missie om online meer échte verbindingen te stimuleren. Tijdens de #echtinsta Story cursus komen verschillende onderwerpen aan bod en daag ik jou uit om uit je comfortzone te stappen. Ready? Hieronder kun je per dag zien wat je kunt verwachten.

TheSGG-cijfer1

100%
Zelfvertrouwen

Een steeds terugkerend pijnpunt van onze klanten is zichtbaarheid. Jezelf laten zien is niet altijd makkelijk, dat begrijpen wij heus 😉 Wel willen we jou leren dat dit alles te maken heeft met jouw mindset over wie jij bent en wat je doet. Op maandag geven wij jou een stukje meer zelfvertrouwen en leren we je hoe je jouw verhaal kunt formuleren.

TheSGG-cijfer2

100%
Ideeënkanon

Content maken die 100% bij jou past! We get it, het kan een behoorlijke uitdaging zijn om elke dag weer met een Instagram Story/post aan te komen zetten. Daarom hebben wij 100 content concepten bedacht die jij direct kunt toepassen in jouw Stories, feed en/of livesessies #handig

TheSGG-cijfer3

100% Samenwerken

Op deze dag leer jij misschien wel je nieuwe vriend(in) en/of businesspartner kennen! Ik geloof namelijk heel erg in de kracht van samenwerken. Toch zijn er do’s en don’ts voor het benaderen van een wildvreemde op Instagram. Ik leg je met alle liefde uit waar je op moet letten als je de verbinding met een ander aangaat.

TheSGG-cijfer4

100%
Uitdaging

Het gras bij de buren is altijd groener, toch? Op de vierde dag van deze challenge gaan we stoppen met vergelijken. Want het kan altijd beter, mooier en groter 😉  Bereid je voor op boordevol lieve woorden, echte (online + offline) connecties, dopamine-shots en wellicht een traantje hier en daar.

TheSGG-cijfer5

100%
Succes

Op de laatste dag ga ik je helpen om de druk van een ‘succesvolle business in 1 dag’ weg te nemen. Zo laat ik je zien welke stappen ik de afgelopen drie jaar heb gezet en wat mij wel en vooral niet heeft geholpen. Zo leg ik je o.a. uit waarom Media Nederland mij belt als het gaat om Instagram en hoe jij zelf die go-to persoon wordt van jouw industrie.

Optie 1

#echtinsta Story Challenge

13 t/m 17 mei staat bij ons in het teken van de #echtinsta Story training. Word zichtbaar en stap uit je comfortzone!

€47

5 dagen lang voor 9,80 per dag

+ Toegang tot de #echtinsta Story Challenge

Je kunt je in juli inschrijven voor deze challenge.

Optie 2

Challenge + Story Training

Krijg gratis toegang tot de #echtinsta Story cursus door deel te nemen aan de Insta Story training uit het Insta Groei traject. Zo kun je ook gelijk jouw Story strategie onder handen nemen. Twee vliegen in één klap 🙂

97

+ Gratis toegang tot de #echtinsta Story Challenge
+ Toegang tot de Insta Story Training (5 lessen) > deze training kun je volgen in de besloten leeromgeving van TheSGG.

Je kunt je in juli inschrijven voor deze challenge.

Optie 3

Challenge + Insta Groei

Ben jij een doorpakker? Meld je dan aan voor het Insta Groei traject dat op 26 augustus weer van start gaat! Je krijgt dan de challenge van ons er gratis bij.

1697

+ Gratis toegang tot de Challenge
+ Deelname aan het Insta Groei traject
(www.instagroei.com)

Je kunt je in juli inschrijven voor deze challenge.

BONUS VOOR ALLE #echtinsta STORY GRAMMERS

#echtinsta Werkboek

Van maandag t/m vrijdag krijg je elke dag een onderdeel van het #echtinsta werkboek in je mailbox. Deze staat boordevol met praktische tips + oefeningen, zodat je nog meer uit deze cursus kunt halen.

#echtinsta Talk

Iedereen die zich in juli inschrijft voor de #echtinsta Story cursus, kan de unieke livesessies bekijken! Ik leg je in een exclusieve Insta Talk op woensdag het principe achter ‘meaningful Instagramming’ uit. Bereid je dus voor op 100% inspiratie.

 

Waarom de #echtinsta Story Challenge?

Instagram is, met haar ruim één miljard wereldwijde gebruikers, het grootste visuele platform van dit moment. Als marketeer heb ik altijd al een liefde gehad voor prachtig beeld. Dat is niet zo gek, want het blijkt dat wij visuele content 600.000 keer sneller opnemen dan tekst! Ondanks dit feit, ontdekte ik al snel dat Instagram twee issues heeft;

Ondernemers hebben nog geen idee hoe ze van hun volgers hun klanten moeten maken.

Instagram kampt een beetje met een branding probleem. Ik krijg nog heel vaak te horen dat foto’s liken er echt niet voor gaat zorgen dat je business gaat groeien.

Dat klopt, je hebt namelijk een goede strategie nodig om dit voor elkaar te krijgen. Lucky for you, geef ik je tijdens de #echtinsta Story challenge praktische tips. Door mijn Rotterdamse ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit, zorg ik ervoor dat jij ook écht concrete stappen gaat maken!

De zogenaamde Insta Perfect foto’s.

Want ja, ook ik word er af en toe onzeker AS F*CK van. Begrijp me niet verkeerd, als ondernemer is jouw Instagram-account de etalage van je winkel, so you better make sure dat deze er goed uitzien. Maar er is een groot verschil tussen mooi en echt.

Oplossing: Instagrammers mogen ook de realistische kant van Instagram, ondernemen, influencer-marketing en alle andere aspecten laten zien. Daarom ga ik tijdens de challenge uitleggen hoe jij #echtinsta kunt zijn. Want alleen zo, kun je ook echt een langdurige IMPACT maken met jouw Instagram-account.

Heb je nog vragen? Ik beantwoord ze hier:

Dit is dezelfde cursus die we op 13 mei gegeven hebben.

  • MEGA veel praktische Stories met tips & tricks.
  • Elke dag een uitdagende opdracht die zorgt voor de #echtinsta verbinding.
  • Handig werkboek met handige vragen.
  • Toegang tot mijn exclusieve #echtinsta Talk waarin ik het principe van ‘meaningful Instagramming’ ga uitleggen.
  • Toegang tot exclusieve livesessies met inspirerende Instagrammers.

Yes. Wij behandelen echt de verbinding die je met jezelf en met de andere (o.a. jouw volgers) hebt. Ook duiken wij de strategie in.

In juli maken wij de datum bekend.
Bij optie 1 krijg je alleen toegang tot de #echtinsta Story Challenge. Bij optie 2 krijg je toegang tot de Instagram Story training die je in de besloten leeromgeving kunt volgen. Handig voor als jouw ‘Instagram Story strategie’ nog niet helemaal helder is.
Voor deze editie hebben we besloten om de challenge niet via @thesocialgoodgirl te laten lopen. Daarom zal je na betaling een link krijgen naar het geheime Insta account voor de #echtinsta Story Challenge.

De Instagram Stories training geeft jou alle tools in handen voor jouw ideale Stories, waarmee je trouw aan jezelf en je merk blijft, echt goed zichtbaar wordt… én groeit! Wil je echte Insta-stories, die passen bij jouw bedrijf of onderneming en die dus jouw verhaal vertellen, in woord en beeld? Dan is deze Insta Story training je op het lijf geschreven. Klik hier om de inhoud van deze training te bekijken.

Wanneer jij wilt!! Je krijgt namelijk voor ALTIJD toegang tot deze training in de besloten leeromgeving. Toch is het enorm handig om de 5 videolessen voor de #echtinsta Story Challenge te volgen. Daarom krijg je direct na betaling toegang 🙂 Wij houden namelijk van doorpakkers.

Cadeautje van ons 🙂 Dankzij de 5 videolessen (een uur aan materiaal) + het Grote Insta Story e-book (63 pagina’s), kunnen we jou direct helpen met jouw Instagram strategie! Enorm handige voorbereiding voor wanneer je de #echtinsta Story Challenge gaat volgen. Wij snappen namelijk dat je het liefst morgen succesvol wilt zijn 😉

Ik ben Amber!

Begin 2016 startte mijn grote ondernemersavontuur. Ik gaf mijn baan als community manager op om samen met mijn vriend naar het verre Thailand te verhuizen. Hij voor zijn werk, ik voor hem. Eenmaal in Thailand kwam ik tot de ontdekking dat ik, als ervaren marketeer, ook aan de andere kant van de wereld ondernemers kon helpen met mijn online marketing expertise. Dit is waar het allemaal begon voor TheSGG.

Inmiddels groeit mijn onderneming elke maand met 15%. Wordt het account van @thesocialgoodgirl elke week door +300 nieuwe leukerds gevonden en hebben meer dan 7.000 Instagrammers meegedaan met de vorige edities van de Insta Story Challenge. Hiernaast kun je mij nog wat beter leren kennen 🙂