GEZOCHT: (Insta) GRAM Trainers – FREELANCE

Voor onze incompany trainingen zijn wij op zoek naar een ervaren trainer. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en geven van onze Instagram-marketing trainingen.

Als Gram trainer leert Amber van Leeuwen, de oprichter van @thesocialgoodgirl, je alles over het gebruik van Instagram-marketing. Na je training, zal je onze klanten helpen d.m.v. de kennis over te brengen in een incompany training. Dit is jouw kans om jezelf verder te ontwikkelen in een snel groeiend bedrijf waar de woorden REALNESS – GROEI – FUN centraal staan.


Wat ga je doen?

Best job ever? You bet ya! We sturen je namelijk naar de leukste bedrijven van Nederland waar een team enthousiaste cursisten staan te trappelen om van jou te leren. Je wordt getraind door The Social Good Girl, dé Instagram specialist van Nederland, zodat jij Instagram door en door leert kennen. The best part? Deze kennis mag je d.m.v. een incompany training overbrengen aan teams die klaar zijn om te groeien.

What’s in it for you?

– Een vast tarief per training
– Reiskostenvergoeding
– Instagram training van @thesocialgoodgirl
– Een aantrekkelijke commissieregeling

Over jou

Als freelance trainer / communicatie professional is het niet makkelijk om elke keer weer nieuwe opdrachten binnen te halen. Jij wilt gewoon lekker je ding doen, zonder dat je je elke keer weer druk moet maken of je aan het eind van de maand wel je rekeningen kunt betalen.

Daar is waar wij om de hoek komen kijken. In januari lanceren wij The GRAM Agency. Onze accountmanager verkoopt onze Instagram incompany trainingen aan de leukste bedrijven die staan te springen om jou te ontmoeten. En daarom willen we graag met jou samenwerken.

Wij helpen je met de voorbereidingen en het enige wat jij hoeft te doen is 100% jezelf te zijn en de kennis die wij je geven over te brengen op een enthousiaste groep cursisten.


Dit is jouw kans om jezelf verder te ontwikkelen in een snel groeiend bedrijf waar de woorden REALNESS – GROEI – FUN centraal staan. Lijkt het je wat om als trainer voor ons aan de slag te gaan?

Stuur ons je motivatiebrief waarin je vertelt wie je bent, wat je skills zijn, en wat je tarief en beschikbaarheid is. Stuur je motivatiebrief en CV naar amber@thesocialgoodgirl.com