GRAMMIE Magazine

GRAMMIE E-book

Hét Instagram-marketing magazine van Nederland ging als zoete broodjes over de toonbank! Dat betekent ook dat ze helemaal uitverkocht zijn. Nu vinden we het zonde als iedereen die geen exemplaar heeft kunnen bemachtigen, de inhoud nooit meer te zien krijgt. Daarom kun je GRAMMIE vanaf nu als e-book bestellen.

Instant tips & Inspiratie

GRAMMIE staat boordevol Instagram-marketing tips en tricks die ervoor zorgen dat jij gevonden wordt op dit prachtige kanaal. We geven o.a. beantwoord op de volgende vragen: ‘Waar moet je opletten als je actief gaat deelnemen aan een Instagram Pod? Welke hashtags moet je gebruiken? Moet je een zakelijk of privé Instagram-account hebben?’ etc. Ook kun je je laten inspireren door de Instagrammers met boeiende en opmerkelijke verhalen. Speciaal voor jou, delen deze ‘Instagrammers next door’ hun verhaal in GRAMMIE.

Waarom GRAMMIE?

Je hoeft enkel maar naar de cijfers te kijken om erachter te komen dat Instagram BOOMING (business) is. De tijd dat alleen de puberdochter van je buren selfies plaatst van haar en haar vriendinnen is compleet voorbij. Zij is namelijk niet meer de enige die prachtige content deelt via dit geweldige platform. Met meer dan 1 miljard gebruikers – and still counting – wereldwijd is Instagram het grootste visuele socialmedia-kanaal van dit moment.

En weet je wat het gekke is? Op de één of andere manier zie ik in mijn geliefde tijdschriften telkens dezelfde verhalen voorbij komen: Instagrammers die +100K volgers hebben, flexibele fitgirls en al die social influencers. Met al hun big opportunities, successen en goedbedoelde adviezen met een heleboel moeilijke woorden. Als online marketeer mis ik niet alleen de hands-on tips die gewoon in jip-en-janneketaal zijn geschreven, maar ook het verhaal van de ‘gewone’ Instagrammer.

Het wordt dus hoog tijd dat ‘your Instagrammer next door’ de kans krijgt om zijn of haar podium te pakken. Te shinen in de spotlights. Te stralen en te sprankelen. En laat dat nou net het idee zijn achter GRAMMIE – hét eerste Instagram-marketing magazine van Nederland. Laat je inspireren door bijzondere Instagrammers die een inspirerend en mooi verhaal te vertellen hebben. Step up your Instagram-game met de tips en tricks die je van @thesocialgoodgirl gewend bent. Geniet van A tot Z van GRAMMIE; het magazine waar ik heel erg trots op ben.

Sneak Peek

Om jou een indruk te geven wat je allemaal kunt verwachten in het magazine, hebben we enkele spreads hieronder beschikbaar gesteld. GRAMMIE bestaat uit 160 pagina’s, dus je kunt uiteraard nog veel meer tips & inspiratie vinden in het hele exemplaar.

Wat vinden anderen van GRAMMIE?

Heb je nog vragen? Ik beantwoord ze hier.

Wat is GRAMMIE?

Hét eerste Instagram-marketing magazine van Nederland. Dat is GRAMMIE. Laat je inspireren door bijzondere Instagrammers die een inspirerend en mooi verhaal te vertellen hebben. Step up your Instagram-game met de tips en tricks die je van @thesocialgoodgirl gewend bent.

Wat kost GRAMMIE?

De inspirerende verhalen en Instagram tips zijn natuurlijk onbetaalbaar ? Maar we moesten er toch echt een vriendelijk prijskaartje aanhangen. Daarom betaal je €9,47-, exclusief btw.

Is er een tweede editie?

Ja zeker. Die kun je hier vinden; https://thesocialgoodgirl.com/grammie-2/

Meer leren? Bekijk dan ook: