INSTA Strategie week (5 t/m 9 oktober)

INSTA strategie week

5 t/m 9 oktober

Connect & Celebrate door deel te nemen aan de laatste Insta Strategie week van dit jaar. Deze hele week staat in het teken van de feestdagen, zodat jij exact weet hoe je jouw Instagram-account inzet om meer verkoop te genereren.

Optie 1

Masterclass Instagram Reels

Schrijf je in voor een praktische Instagram Reels training waarin ik je precies uitleg hoe je deze nieuwste functie inzet. Daarnaast focussen we op jouw andere Insta-content en leg ik precies uit hoe je strategische post maakt die jouw volgers graag delen = +bereik.

+ Toegang tot deze masterclass
(inclusief Trello bord met Content ideeën)

€47,-

Optie 2

Social Selling pakket

Wil jij gelijk doorpakken en leren hoe je tijdens de feestdagen dankzij jouw social-kanalen meer gaat verkopen? Kies dan voor het Social Selling pakket waarin we focussen op meer omzet + betere connecties met jouw volgers.

+ Masterclass Instagram Reels t.w.v. €47,-
+ DIY Training Social Selling t.w.v. €447,-
+ Live content/aanbod brainstorm t.w.v. €227,-

t.w.v. €721,- nu voor €447,-
(max. 10 deelnemers)

Klik hier als je in 2 termijnen wilt betalen

Optie 1

Masterclass Instagram Reels

In deze gloednieuwe masterclass ga ik je in zo’n 1, 5 uur uitleggen hoe je Instagram Reels strategisch inzet. Zo deel ik handige apps die jouw videogame verbeteren, bespreek ik inspirerende case studies en krijg je toegang tot ijzersterke content ideeën die je direct kunt kopiëren & plakken.

Daarnaast leg ik je uit hoe je content maakt die mensen onthouden & delen. Niemand volgt namelijk een saai Instagram-account 😉 Door deelbare content te maken, gaat jouw bereik gegarandeerd als een raket omhoog #pinkypromise 

Wil jij..

▶ .. leren hoe je Instagram Reels strategisch inzet?
▶ .. ontdekken hoe je betere video’s kunt maken?
▶ .. weglopen met +50 content ideeën?
▶ .. zelf viral (insta) content maken?

Ja? Dan is deze masterclass speciaal voor jou gemaakt. Wist je trouwens dat het algoritme accounts die Reels gebruiken voorrang geven t.o.v. accounts die het niet gebruiken? Het is dus nog nooit zo makkelijk geweest om het bereik op jouw Instagram-account een boost te geven.

Wil jij..

▶ .. leren hoe je teksten schrijft die een waardevol gesprek op gang brengen?
▶ .. leren hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw ideale klant jou benadert in plaats van andersom?
▶ .. een duurzaam verdienmodel ontwikkelen dat ook doorgaat als je niet werkt?
▶ .. Instagram Reels strategisch inzetten en daar praktische handvatten voor krijgen?
▶ .. praktische handvatten en technieken, zodat je zelfverzekerd jouw AWESOME aanbod kunt verkopen?
▶ .. jouw aanbod online beter positioneert, zodat je letterlijk via een DM kunt verkopen?

Ja? Kies dan voor het Social Selling pakket. Hierbij krijg je gratis toegang tot de masterclass Instagram Reels, toegang tot de DIY Social Selling training (zie FAQ), en de unieke mogelijkheid om live met mij te brainstormen.

Optie 2

Social Selling + LIVE brainstormsessie 

Vind jij het uitdagend om unieke content te bedenken die ervoor zorgt dat jouw product/dienst zichzelf verkoopt? En kan je dus wel wat input gebruiken zodat je goed voorbereidt bent voor de feestdagen?

Dan heb ik goed nieuws! Voor de 10 ondernemers die zich inschrijven voor het Social Selling pakket (tijdens de Insta Strategie week), organiseer ik namelijk een online content/aanbod brainstormsessie.

Deze sessie vindt plaats via Zoom op woensdag 7 oktober om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur. We gaan in deze sessie kritisch kijken naar jouw aanbod & brainstormen samen over ijzersterke concepten die zorgen voor enthousiaste reacties bij jouw achterban! VOL = VOL.

Zal ik je een geheimpje verklappen…

.. ik snap oprecht niet waarom veel ondernemers de handdoek voor dit jaar al in de ring hebben gegooid. Ze laten zich leiden door angst, zien door de bomen het bos niet meer en hebben zich gespecialiseerd tot Miep Zeur.

Leukerd, als online marketeer verbaas ik mij hierover. Waarom? Adobe Analytics heeft aangegeven dat de verkoop van Black Friday en Cyber Monday in 2020 met bijna 20 procent zal toenemen in vergelijking met de verkoop in dezelfde periode in 2019. Daarnaast geeft Wells Fargo aan dat 70% van de consumenten niet snel weer willen shoppen in fysieke winkels. Dit houdt in dat de stijging van 25 procent naar 30 procent in het marktaandeel van e-commerce in het totaal aantal verkopen voor de coronacrisis zal aanhouden.

Tijd om in actie te komen dus! Als je namelijk aan de zijlijn blijft staan, sta je daar over een jaar nog. Ik bedoel, hoe fijn is het als jij precies weet hoe je jouw Instagram-account tijdens de feestdagen strategisch kunt inzetten?! Het enige wat jij hoeft te doen is je in te schrijven voor de Insta Strategie week.

Ik ben Amber!

Dankzij mijn specialisatie in online-marketing & branding, weet ik als geen ander hoe je van een idee, en succesvol bedrijf opzet. Ik wil een nieuwe standaard neerzetten in de wereld van socialmedia-marketing waarin mensen weer belangrijker worden dan de cijfers. En waar transparantie, duurzaamheid, gelijkwaardigheid en groei centraal staan.

Ik heb een 3 jarige bachelor in marketing, geef gastcollege’s voor o.a. de Universiteit van Tilburg en word regelmatig als creatieve consultant ingehuurd door partijen als Karwei, Prènatal en Jamin.

Inmiddels groeit mijn onderneming elke maand met 15%, Wordt @thesocialgoodgirl (+20K volgers) elke week door +300 nieuwe leukerds gevonden en hebben meer dan 7.000 ondernemers & marketeers meegedaan met mijn Insta-cursussen, DIY trainingen en trajecten. Hiernaast kun je mij nog wat beter leren kennen 🙂

Heb je nog vragen? Ik beantwoord ze hier:

Simpel. Dankzij het Social Selling pakket kan jij direct een ijzersterke social strategie voor de feestdagen opzetten & uitvoeren. Toch kan het zo zijn dat je nog niet klaar bent om meer te verkopen (omdat je branding bijvoorbeeld niet op orde is), maar wel graag wilt leren hoe je meer bereik krijgt op Instagram. Daar heb ik de masterclass Instagram Reels voor gemaakt.

Zeker. Deze training is te volgen in mijn leeromgeving. Na betaling kun je dus direct aan de slag.

Deze masterclass duurt ongeveer 1,5 uur.

Ja zeker! Ik maak de Insta Strategie week altijd zo praktisch mogelijk zodat je de strategieën kunt toepassen op de diverse functies die Instagram te bieden heeft.

Zodra een groep vol zit, zal ik dit via Instagram laten weten. Dan verdwijnt tevens de inschrijflink bij het desbetreffende pakket. Vol = dus ook echt vol 😉

Wil je je eerst focussen op jouw content & jouw insta bereik verbeteren? Kies dan voor de Masterclass Instagram Reels. Wil je een duidelijke social strategie voor de feestdagen die zorgt voor +verkoop? Kies dan voor het Social Selling pakket.

Kom je er niet uit? Stuur mij dan een DM zodat ik met je kan meekijken wat handig is.

Nee. Je blijft altijd toegang houden tot de leeromgeving waarin je te allen tijde de DIY trainingen kunt volgen.

Dit is een unieke kans om live met mij te brainstormen. Ik zit namelijk tot november helemaal volgeboekt. Omdat de magie live ontstaat, zal er van deze sessie geen opname gemaakt worden. Kan je er niet live bij zijn maar wil je wel een duidelijke social selling strategie voor de feestdagen? Kies dan alsnog voor het Social Selling pakket, omdat je hier tevens gratis toegang krijgt tot de masterclass Instagram Reels.

De DIY Social Selling training is speciaal gemaakt voor ondernemers. Jij bent geen startende ondernemer meer, maar wél op zoek naar hulp. Hulp om jouw product/dienst via jouw sociamedia-kanalen te verkopen. Jij snakt naar praktische tips zonder al te veel poespas. En die bied ik jou met de DIY trainingen – van verkopende teksten tot salesgesprekken en terugkerende klanten – aan. Zodat de tijd die jij spendeert aan jouw socials ook daadwerkelijk resultaat gaat opleveren.

Ook als niet ondernemer kun je deelnemen aan de Insta Strategie week. Dan raad ik aan om de masterclass Instagram Reels te volgen om zo meer uit jouw Instagram-account te halen.

Kijk, ik snap als geen ander dat, met de feestdagen om de hoek, het behoorlijk drukdrukdruk is 😉 Daarom zijn al mijn trainingen lekker praktisch, zodat je direct aan de slag kunt. Geen algemeen gemekker dus! De Social Selling training bestaat uit 4 modules waarbij ik aanraad om er wel echt een paar dagen aan te besteden.

De Instagram Reels masterclass duurt zo’n 1,5 uur.

De DIY trainingen kun je online volgen in onze besloten leeromgeving. Je behoudt altijd toegang, dus eventueel later volgen kan ook.

Optie 1

Masterclass Instagram Reels

Schrijf je in voor een praktische Instagram Reels training waarin ik je precies uitleg hoe je deze nieuwste functie inzet. Daarnaast focussen we op jouw andere Insta-content en leg ik precies uit hoe je strategische post maakt die jouw volgers graag delen = +bereik.

+ Toegang tot deze masterclass
(inclusief Trello bord met Content ideeën)

€47,-

Optie 2

Social Selling pakket

Wil jij gelijk doorpakken en leren hoe je tijdens de feestdagen dankzij jouw social-kanalen meer gaat verkopen? Kies dan voor het Social Selling pakket waarin we focussen op meer omzet + betere connecties met jouw volgers.

+ Masterclass Instagram Reels t.w.v. €47,-
+ DIY Training Social Selling t.w.v. €447,-
+ Live content/aanbod brainstorm (voor de eerste 15 deelnemers) t.w.v. €227,-

 t.w.v. €721,- nu voor €447,-
(max. 10 deelnemers)

Klik hier als je in 2 termijnen wilt betalen