Single Strategiesessie

Offline 1-op-1 strategiesessie voor solopreneurs

Lanceer jij binnenkort een product/dienst..

.. en wil je dat het als warme broodjes over de toonbank gaan? Als marketeer en merkstrateeg weet ik als geen ander wat nodig is om van een aanbod een magneet te maken. Ik sta geregeld met mijn verhalen in de media en raak keer op keer de juiste harten. Tijdloos inspireren. Bewust informeren. Energiek activeren. Welke boodschap zorgt voor interesse? Hoe communiceer je jouw nieuwe aanbod aan je social media volgers? Hoe benader je de media? etc. Boek een losse strategiesessie om in een korte tijd meer kopers/lezers/luisteraars etc. te krijgen. 

Jij hebt er vertrouwen in..

..en gelooft dat dit nieuwe aanbod een succes gaat worden. Het moet, want er zit zo enorm veel tijd, liefde, energie in. Je weet alleen niet zo goed hoe je het beste dit aanbod online bij jouw doelgroep onder de aandacht kunt brengen. Ik ga je hierbij helpen. Als buitenstaander, als merkstrateeg en marketeer, kan ik namelijk snel zien waar het laaghangend fruit zit.

Of je nu een nieuw boek hebt geschreven, een Podcast hebt gemaakt of een training hebt ontwikkeld… gebruik mij als sparringspartner en krijg concrete handvatten, een duidelijke plan van aanpak & hernieuwde energie om gezien & gehoord te worden. Go, go, go!

Strategiesessie voor je online bedrijf

Niet lullen maar poetsen..

Concrete ideeën, glasheldere communicatie en praktische verbeterpunten. Van de verkooppagina tot aan je social media content; we nemen alles onder de loep, zodat je weer verder kunt. 100% gegarandeerd dat jij nieuwe inzichten & inspiratie uit deze sessie haalt. 

Jij bepaalt zelf de agendapunten en op basis van mijn expertise (branding & online marketing) en ervaring kijk ik met een helikopterview waar nieuwe kansen & mogelijkheden liggen, zodat je deze direct kunt implementeren.

Hoe ziet onze samenwerking

eruit?

  01  

Intakegesprek & voorbereiding

We starten onze samenwerking met een telefonisch intakegesprek. Hierin vraag ik je het hemd van je lijf, zodat ik jou en je onderneming een beetje beter leer kennen. Tijdens dit gesprek zullen we bespreken waar de focus ligt voor onze strategiesessie. Vervolgens bereid ik mij in een halve dag goed voor, zodat we tijdens onze sessie direct de diepte in kunnen duiken.

  02  

Single Strategiesessie

Verdienmodellen, branding, online communicatie. We gaan de focus terugbrengen zodat je stopt met losse flodders schieten. Vanuit een strategisch oogpunt maken wij een plan de campagne zodat je precies weet welke stappen jij de komende tijd kunt zetten. Samen kijken we naar nieuwe aanbod en creëren on the spot een strategie waarmee je opvalt tussen de tal van (online) copycats.

  03  

Vervolgsamenwerking

Vervolg-samenwerking

Na deze sessie ga je zelf aan de slag om alles te implementeren. Merk je dat je nog behoefte hebt om te sparren, of wil je in de toekomst een van mijn andere trajecten volgen? Dan krijg je altijd 10% korting op een eventuele vervolgsamenwerking. Ik geloof namelijk dat we met een duurzame relatie nog meer impact kunnen maken.

Single Strategiesessie

Tijd: 10.00 – 15.00 uur

Investering: €897,-

@indiaaninjekast

“Amber is professioneel, persoonlijk, doelgericht, eerlijk en een feest om mee samen te werken. Ik ben groot fan en kan haar aan iedereen aanraden. Ze zorgt ervoor dat jij al haar kennis krijgt over social media en dat je dat meteen kunt toepassen. Stapsgewijs, duidelijk en met direct resultaat. Boek haar, de investering meer dan waard.”

Hi, mijn naam is Amber.

Ondernemer, merkstrateeg, moeder van Abigail, verloofd met de liefde van mijn leven en vriendin van de leukste mensen!

Ik bedenk en ondersteun concepten waarin verbinding centraal staat. Eigenheid, Krachtig en Betekenisvol. Als merkstrateeg met een sh*tload aan ervaring in de online marketing deel ik graag mijn manier van groeien met jou.  Ondernemen vanuit een plek waar gevoel en strategie elkaar ontmoeten. Waar relaties centraal staan en waar alles mag en niets moet. Dat noem ik Social Good ondernemen.

Wil jij input van iemand die zelf succesvolle concepten in de markt heeft gezet, die niet uit haar nek kletst en een allergie heeft voor de bekende online trukendoos waar de one-size-fits-all aanpak centraal staat?

Mail eerst even om mijn beschikbaarheid te checken!

Online Marketing The Social Good Girl

FAQ

Yes en nee.

Of je nu een webshop hebt, een coach bent of aan de slag bent als kennis-specialist; mijn kennis, technieken en strategieën zijn op alle ondernemingen van toepassing. Deze sessie is bedoelt voor ondernemers die direct input willen om online betere resultaten te krijgen. Heb je nog geen lopende business maar ben je wel op zoek naar begeleiding? Bekijk dan mijn 1-op-1 traject van 4-maanden.

Aangezien ik al met veel toffe projecten bezig ben, heb ik een paar plekken per maand beschikbaar voor deze strategische sessies. De wachtlijst loopt inmiddels op tot een paar maanden. Stuur mij even een DM/mail/postduif als je sneller een sessie wilt inplannen. Dan kan ik kijken wat mogelijk is 🙂

Ik ben zo zeker van mijn kunnen dat ik 100% kan garanderen dat jij nieuwe inzichten & inspiratie uit deze sessie haalt. Ik word niet voor niks door de grotere partijen keer op keer ingehuurd om mijn input te delen. Ook heb ik zelf meerdere concepten succesvol in de markt gezet, dus ik klets niet uit mijn nek 😉 Jij bepaalt zelf de agendapunten en op basis van mijn expertise en ervaring kijk ik met een helikopterview waar nieuwe kansen & mogelijkheden zitten, zodat je deze direct kunt implementeren.

De locatie voor deze sessie is in Amsterdam West. Het is ook prima om zelf een locatie te regelen bij jou in de buurt.

Sparren met online business strateeg Amber van Leeuwen

Verkenningsgesprek aanvragen

Wil je liever even bellen, zodat we samen kunnen kijken of de strategiesessie geschikt is voor jou?

Dat kan. Laat dan hieronder je gegevens achter en ik mail je zo snel mogelijk terug.