Social selling training

‘Easy piece lemon squeezy’ online verkopen via jouw socialmedia-kanalen.

Meer verkopen via jouw socialmedia-kanalen.

Je zit je tijd te verdoen op social media.

Natuurlijk post je regelmatig kick-ass content op jouw socials, maar het zorgt er alleen nog niet voor dat er betalende klanten op een consistente basis binnenkomen. Ai. Natuurlijk is het superleuk dat je wekelijks een handjevol nieuwe volgers erbij krijgt, maar diep van binnen weet je dat het ook anders kan. Anders moet. Want jij snapt dondersgoed dat het doelloos scrollen jou niet per se nieuwe klanten en dus €€€ oplevert. Snak je naar praktische tips zonder al te veel poespas die je direct kunt gebruiken?

Stel je eens voor dat je dankzij een simpele formule social posts maakt die direct aanzetten tot aankoop!

Zodat de tijd die jij spendeert aan jouw socials ook daadwerkelijk resultaat gaat opleveren. Hoe fijn is het dat je dankzij een eenvoudige DM direct jouw klant kan bereiken? Ik leg jou stap voor stap uit wat je moet doen om van jouw volgers jouw ideale klanten te maken. Ik geef je praktische handvatten die ervoor zorgen dat je op je eigen manier, je eigen tempo en vooral vol zelfvertrouwen meer engagement >> leads >> verkoop krijgt. En dan allemaal vanuit een (opr)echte verbinding. Van verkopende teksten tot gezellige salesgesprekken en terugkerende klanten. Klinkt goed toch?

Business coach voor ondernemende moeders

Ben jij

klaar om..

.. jouw aanbod op zo’n onweerstaanbare manier te omschrijven dat potentiële klanten zich vanzelf melden?

.. duidelijke call-to-actions te delen, zodat mensen onder je post gaan reageren, zich inschrijven voor jouw opt-in en een DM sturen om samen te werken?

.. te leren hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw ideale klant jou benadert in plaats van andersom?

.. praktische handvatten en technieken toe te passen, zodat je zelfverzekerd jouw AWESOME aanbod kunt verkopen?

.. keer op keer bezwaren als ‘dat is te duur’, ‘nu geen tijd’ etc. makkelijk weg te nemen?

.. een langdurige relatie op te bouwen met jouw huidige klant, zodat je van JA nog 10x een JA maakt?

Wat haal je uit deze

training?

  01  

Je gaat een IJZERSTERK aanbod maken dat 100% past bij jouw lievelingsklant zodat hij/zij 100% happy is en jij makkelijk meer geld kunt verdienen.

  03  

Ik deel drie van mijn meest waardevolle strategieën, waardoor je direct kunt verkopen via onder andere Instagram. Ook leg ik je precies uit hoe je verkoopt zonder té verkoperig over te komen en hoe je een bezwaar als ‘het is te duur’ makkelijk wegneemt.

  02  

Ik deel mijn praktische Storytelling formule die keer op keer voor meer interactie (waardevolle reacties en oprechte gesprekken) zorgt. Ook leg ik je precies uit hoe je jouw aanbod het beste kunt formuleren.

  04  

  04  

Je leert hoe je makkelijk van een JA nog een JA maakt. Hierdoor bouw je aan een duurzame relatie met je huidige klant. Ook leer ik je hoe je LOVENDE testimonials verzamelt, zodat jouw huidige klanten magneten worden voor nieuwe klanten.

Bewijs dat mijn methode geen gebakken lucht is 😉

Amber van Leeuwen in de media

Sell them a flower,
deliver a bouquet

Zucht…Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik heb helemaal niks met de online ‘trucjes’ die ervoor zorgen dat je zogenaamd ‘snel’ rijk gaat worden. En ik geloof al helemaal niet in het volledig uitbesteden van je verkoopstrategie, alleen omdat een stemmetje in jouw hoofd zegt: “Verkopen is niet mijn ding.” Waarom? Als je een zuivere intentie hebt – voor jezelf en jouw klant – is verkopen ALTIJD jouw ding. Maar wel op een eerlijke manier. Zonder pushy over te komen en altijd vanuit een waardevolle verbinding.

Instagram Verkooptraining

So CUT THE CRAP en BUCKLE UP.

Want hoe je het wendt of keert: met geld maak je IMPACT. Als we er namelijk genoeg van hebben, kunnen we precies ons droomleven leiden. Kunnen we werken met wie we maar willen en het hele ‘moeten’ uit onze vocabulaire halen. Een verkoopstrategie waarin mensen belangrijker zijn dan alleen de cijfers. Dat is dé succesformule. Waar transparantie, duurzaamheid en gelijkwaardigheid centraal staan wanneer we social media zakelijk inzetten. Een aanbod boordevol inhoud en eigenheid. Met gemak de juiste prijzen communiceren die een reflectie zijn van jouw toegevoegde waarde. En fijne en oh zo waardevolle gesprekken waarin jouw tijd en energie gerespecteerd worden. Klaar om te verkopen vanuit verbinding?

@maaikekampertfotografie

“Al 3 weken na aankoop van de training heb je echt al resultaten behaald! 100+ volgers nu en super veel interactie en reacties. Je krijgt bij deze cursus enorm veel waardevolle tips. Ook in mijn Story’s pas ik nu dagelijks de strategieën toe waardoor ik het aantal kijkers dagelijks zie groeien.

Naast dat de training goed is voor mijn Instagram-strategie, helpt het ook voor mijn gehele bedrijf. Je leert namelijk precies hoe je kunt verkopen via mail, telefonisch of in een face-to -face gesprek. Je leert dus echt hoe je een waardevolle verbinding aangaat met je klant. Ik volg de cursus stap voor stap en zie mijn bedrijf met iedere stap groeien! Ik ben Amber daarom erg dankbaar voor haar kennis.”

Social media training verkopen I The Social Good Girl

Hoe is de training

opgebouwd:

Module 1: SOCIAL VERKOOPPROPOSITIE

Les 1. Jouw cheerleaders
Les 2. Social aanbod
Les 3. Social funnel

MODULE 2 – SOCIAL STORYTELLING

Les 1. Social Storyteller
Les 2. Storytelling formule
Les 3. Social copywriting

MODULE 3 – SOCIAL VERKOPEN

Les 1. Verkopen via DM
Les 2.
Social verkoopgesprek
Les 3.
Bezwaren wegnemen
Les 4.
Van ‘misschien’ naar ‘JA’

MODULE 4 – SOCIAL RELATIES

Les 1. Vervolgaanbod
Les 2. Sterke Testimonials

Social selling training

Deze training is na betaling direct te volgen in mijn leeromgeving.

Investering: €349,-

FAQ

Dat is natuurlijk wel de bedoeling van deze training. Ik deel mijn strategieën die ervoor hebben gezorgd dat 80% van mijn verkoop via mijn online-kanalen komt. Wel is het belangrijk dat je deze technieken uitvoert. Ken jij iemand die vanaf het begin slapen rijk is geworden? 😉

De Social Selling training is niet een training die je binnen een uur afrond! Hieronder kun je een overzicht vinden van de totale lengte in minuten van de video’s per module.

Module 1:  39 minuten
Module 2: 27 minuten
Module 3: 70 minuten
module 4: 27 minuten

Per module ben je zo’n 1,5 uur kwijt om de video’s te bekijken en de theorie in praktijk te brengen. We raden aan om niet alle module’s in één keer door te lopen. Verspreid de modules over een paar dagen, zodat je ook echt de tijd hebt om in gesprek te gaan met jouw ideale klant. Want ja, als je de Social Selling methode uitvoert, zal jouw ideale klant bij jou op de deur aankloppen 😉

Ja zeker. Dankzij mijn Social Selling methode kun je zowel producten als diensten makkelijker verkopen. Zo was de eerste editie van het GRAMMIE magazine (mijn product) in 3 weken uitverkocht.

Nee. Instagram is inderdaad de rode draad door mijn werkwijze. Toch kun je mijn Social Selling methode toepassen op al jouw social-kanalen. Ik leg je namelijk uit hoe je het ‘verkopen’ onderdeel van jouw business beter onder de knie krijgt. Dus zelfs als jij offline het liefst een deal sluit, gaat de Social Selling Methode helpen om de tegenpartij over te halen om met jou in zee te gaan. Win-win situatie dus!

Jazeker! Juist heel slim om gelijk vanaf het begin een duidelijke online strategie te hebben. Deze training is zowel geschikt voor starters als voor ondernemers die een (ver)nieuw(d) aanbod succesvol op de markt willen zetten.

Yes. Na betaling wordt er een account aangemaakt voor de leeromgeving. Hier krijg je direct toegang tot module 1 t/m 4 van de DIY Social Selling training.

Voor altijd 😉 Ik geloof er namelijk in dat jouw business continue verandert. Daardoor kan je in elke fase deze training erbij pakken om ook eventueel jouw toekomstige producten/diensten meer te verkopen.

In 5 maanden heb ik samen met mijn team deze waardevolle training  gemaakt. Omdat je niet verkoopt via enkel mooie foto’s, duiken we in de Social Selling training de strategie in. En omdat ik geloof dat iedereen om zijn/haar eigen manier leert, bied ik mijn strategieën op verschillende manieren aan. Zo hebben we elke les vertaald naar een video en kun je daar het script bij lezen. Ook krijg je toegang tot het handige werkboek, zodat je de theorie direct in de praktijk kunt implementeren.

De Social Selling training is een marketing training waarbij we naar jouw strategie gaan kijken en NIET naar jouw mindset. Ik raad je dan ook aan om eerst te zorgen dat jij ook echt geld WILT verdienen (Money Mindset) en ook dat je weet waarvoor (Money Analyse). Check hiervoor o.a. mijn gratis videoreeks.

Meer verkopen met je social media

Ben jij klaar om meer te verkopen dankzij jouw Social-kanalen?

Volg dan zelfstandig de Social Selling training waarin je leert hoe je een IJZERSTERK aanbod maakt die je dankzij de ​​praktische Storytelling formule makkelijk online direct kunt verkopen. Zeg nou eerlijk, jij wilt toch ook verkopen vanuit verbinding?

Investering: €349,-