The Insta Playground

THE INSTA PLAYGROUND

Een alles-in-1 traject waarin je toegang krijgt tot exclusieve en originele trainingen? Dát is The Insta Playground. Geen suffe lessen, no nonsense, geen algemeen gemekker, maar concrete praktische voorbeelden en opdrachten die zorgen voor een duidelijke FOCUS waardoor jouw bedrijf gaat groeien.

Vanuit de comfort from your own home (zei er iemand pyjamadag?) ga je direct aan de slag met onderwerpen zoals:

 • LinkedIn-marketing; om zo je account zakelijk in te zetten
 • affiliate-marketing: zodat je meer omzet genereert
 • influencer-marketing; zodat je instant zichtbaar wordt

Enne.. hier stopt het niet! Jouw Instagram-account staat namelijk centraal in alle trainingen! En door de diepte op te zoeken, gaan we er samen voor zorgen dat jij en jouw onderneming stralend in de spotlights staan.

READY – SET – GO – TRAININGEN

Scoor nú jouw entreeticket en krijg DIRECT toegang tot 8 waardevolle online trainingen!

For the love of VIDEO

Lights, camera, action please! Maak jij graag video’s? Maar wil je weten hoe je snel subtitles toevoegt? Of hoe je jouw video’s vierkant kan maken voor bijvoorbeeld Instagram? Of wil je weten hoe je het beste Instagram/Facebook Live-video’s creëert? Dan is deze video-training écht iets voor jou!

Organized like a BOSS

Als ondernemer heb je honderdduizend dingen tegelijkertijd te doen! Hoe zorg je voor een goed time-management?  En welk social media-kanaal – naast Instagram – werkt het beste voor jou en jouw onderneming? Met deze training kent het onderwerp timemanagement geen geheimen meer voor je.

Very (P)interesting

Pinterest inzetten om je Instagram-account te laten groeien? Hell yeah! Hoe krijg je dat voor elkaar in hemelsnaam? En met welke do’s en don’t moet je dan rekening houden? In deze training laat ik je zien hoe je easy peasy lemon squeezy een connectie maakt tussen Pinterest en Instagram #stayconnected

Succes met Facebookgroepen

De grootste Facebookgroep van Nederland die zich 100% focust op Instagram-marketing is opgezet door @thesocialgoodgirl. Inmiddels zijn we met +4K leden die alle heel veel #liefdevoorinstagram hebben. In deze training leer ik je alle in’s en out’s over Facebookgroep-marketing, zodat je zelf een fijne community kunt opbouwen.

“Sinds afgelopen najaar ben ik lid van The Insta Playground van The Social Good Girl en dat bevalt mij erg goed. Hier kan ik masterclasses volgen over interessante onderwerpen als affiliate-marketing en influencer-marketing. Ik houd ervan om alles wat voor mij als ondernemer interessant is over dit soort onderwerpen in 1 of 2 uurtjes te kunnen leren, in plaats van het zelf uit te zoeken via internet, en dat is precies wat je in The Insta Playground krijgt: de beste kennis allemaal overzichtelijk bij elkaar.

En dat wordt dan ook nog heel goed en lekker praktisch uitgelegd door Amber zelf of door andere experts met wie ze samenwerkt. Ik ben door mijn lidmaatschap van The Insta Playground in elk geval al enthousiast geworden om iets met affiliate-marketing te gaan doen om een extra inkomstenstroom in mijn bedrijf te creëren. Ik kan The Insta Playground van harte aanraden als je meer wilt leren over dé online marketingkansen van nu.”

EXCLUSIEVE WORKSHOPS DOOR TOP EXPERTS

Met trots introduceer ik de EXPERTS die jou gaan leren hoe je hun vakgebied kunt combineren
met jouw Instagram-account

Amazing in Affiliate (Marketing)

Jennifer Kok van affiliateblogger.nl  heeft een passie voor affiliate-marketing en exclusief voor The Insta Playground heeft ze een training ontworpen over haar vakgebied. Ze legt je precies uit hoe je een affiliate wordt. En hoe je als ondernemer zelf affiliate-marketing kunt inzetten, zodat je extra omzet kunt genereren. Klinkt goed toch?

Influencer Gram(arkting)

Altijd al nieuwsgierig geweest naar de rol van influencers? In samenwerking met TIM gaan we jou alle in’s en out’s vertellen over de wonderlijke wereld die influencer-marketing heet. Een kick-ass training dus.

Let’s get the -Marketing of your Event- party started

Melanie Westdijk van bluepurpleevents.nl geeft een training over de marketing van jouw events. We gaan op zoek naar antwoorden op vragen, zoals: ‘Hoe zet je het beste je Instagram-account in tijdens een event?’ ‘Hoe verkoop je snel je event-tickets?’ en ‘Hoe creëer je een sparkling buzz rondom jouw event?’

Training: LinkedIn Marketing

Met bijna 7 miljoen leden is LinkedIn het grootste zakelijke social medium van Nederland. Best handig als je dan precies weet hoe je opvalt, en wat kun je maar beter laten! Speciaal voor jou heeft @fauziaradja een training gemaakt over LinkedIn Marketing.

Liselotte van der A

Architect & Blogger

“Amber van Leeuwen is de beste persoon voor al je (zakelijke) vragen en oplossingen voor Instagram en social media. Amber is eerlijk, motiverend, brengt de vrolijke noot en informeert iedereen over de laatste veranderingen binnen Instagram.
Na het volgen van een van haar workshops en het meedoen met de “Instagram stories challenges” die ze om de paar maanden host, ben ik zekerder geworden van de manier waarop ik mij op social media wil presenteren.

Ook heb ik heel nuttige handvaten gekregen om mijn merk verder uit te bouwen. Laatst heb ik een coachingsessie bij Amber geboekt: ze is je beste cheerleader maar stelt ook kritische vragen die je juist verder helpen! Ik heb nu met haar hulp een duidelijk doel te vinden en kan deze binnen mijn merk gaan uitwerken.”

Single entreeticket

2 maanden toegang tot alle trainingen

347

Direct toegang tot alle beschikbare trainingen

Exclusief toegang tot de expert trainingen

2 maanden toegang tot The Insta Playground

24/7 support via @thesocialgoodgirl community

VIP Entreeticket

Eenmalige investering = altijd toegang

€447

[VIP ONLY] Levenslang toegang tot The Insta Playground

Direct toegang tot alle beschikbare trainingen

Exclusief toegang tot de expert trainingen

24/7 support via @thesocialgoodgirl community

THE INSTA PLAYGROUND

Door mijn ervaring bij start-ups weet ik wat er nodig is om online succes te creëren. Ik weet als geen ander dat je als beginnende ondernemer allerlei keuzes moet maken. En laat dat nou net niet het makkelijkste onderdeel zijn in de ondernemersbizz. Via The Insta Playground krijg je toegang tot praktische online marketing trainingen waar je ook écht wat aan hebt.

“Ik wil dat jij weer gaat genieten van jouw online marketing-avontuur
door je online keuzestress weg te nemen.”

Het ‘ik-doe-het-allemaal-lekker-zelf’ verhaal

Herken jij jezelf hierin? Je hebt tal van zelfstudieboeken op je nachtkastje liggen en je zit soms tot diep in de nacht Youtube-tutorials te kijken. Ook meld je je aan voor allerlei gratis online cursussen. En dat alles voor niks noppes nada! Omdat je alles van A tot Z zelf wilt doen. En met de hulp van de heren Google en Youtube kom jij er wel uit. Right.

Om eerlijk te zijn besteed je stiekem best veel tijd aan allerlei gratis webinars die je in de praktijk maar vrij weinig opleveren. Je hebt het idee dat je goed op weg bent, maar al die free informatie blijft toch vrij algemeen. Je mailbox overstroomt van alle artikelen, maar het daadwerkelijk implementeren van al die lessen, dat blijft toch een dingetje #SOSyouneedhelp

 • Hoe weet je waar je je het beste op kunt focussen?
 • Hoe kun je jezelf het beste laten zien #hoewordjegoedzichtbaar ?
 • Welke technieken kun je het beste toepassen?

Kijk, je wilt jouw onderneming groots op de kaart zetten. Maar ja, jij bent in jouw eentje jouw hele team en je hebt ook niet het budget om allerlei experts in te huren om het werk voor je te doen. Je snapt heel goed dat je niet vanaf de zijlijn kunt blijven meekijken naar ondernemers die wél online succes hebben… en die ondernemers hebben geïnvesteerd in iets goeds én in iets leuks. Dus hoppakee….het is tijd dat jij – in actie komt!

Ik ben Amber!

Begin 2016 startte mijn grote ondernemersavontuur. Ik gaf mijn baan als community manager op om samen met mijn vriend naar het verre Thailand te verhuizen. Hij voor zijn werk, ik voor hem. Eenmaal in Thailand kwam ik tot de ontdekking dat ik, als ervaren marketeer, ook aan de andere kant van de wereld ondernemers kon helpen met mijn online marketing expertise. Dit is waar het allemaal begon voor TheSGG. Hoe mooi is het om van niets ‘iets’ op te bouwen, wist ik in één keer:

 • Wat dit ‘iets’ voor mij was?
 • Hoe ik zichtbaar kon worden?
 • Welke technieken en strategieën ik het beste kon gebruiken om te groeien?

Hell no! Inmiddels groeit mijn onderneming elke maand met 15% maar dit ging absoluut niet van een leien dakje #beginnersfoutjesgalore

 • Ik heb uren van mijn tijd geïnvesteerd in gratis webinars die allemaal hetzelfde algemene verhaal bleven vertellen;
 • Ik heb tal van Youtube-filmpjes tot diep in de nacht bekijken, omdat ik alles per se zelf wilde doen;
 • Ik werkte ‘in’ mijn bedrijf in plaats van ‘aan’ mijn bedrijf.

Wat niemand mij ooit eerder heeft verteld, is dat het volgen van gratis webinars, tutorials en het alles zelf willen doen, je als ondernemer niet bepaald sneller helpt groeien. Sterker nog, een tal van keuzes hebben mij enorm veel tijd én geld gekost, terwijl ze uiteindelijk vrij weinig hebben opgeleverd. Nu ik erop terugkijk had ik graag iemand gehad die ervoor zorgde dat ik meer focus had. Alle trainingen in The Insta Playground zorgen ervoor dat je met een grote dikke FOCUS jouw doel kunt bereiken. En dat betekent meer leads, subscribers, verkeer, klanten, omzet en het allerbelangrijkste…meer FUN.

WAT GA JE PRECIES LEREN?

Ik hoor het je zeggen. ‘Nou, Amber, dat klinkt allemaal enig, maar welke lessen zitten er precies in de trainingen?’

Introductie Affiliate Marketing

Matching Processen

Hoe word je zelf een affiliate?

Hoe word je een adverteerder?

Tips & tricks om te starten met promoten en het makkelijk inzetten van affiliate marketing

Introductie Influencer-Marketing

Matching Processen

Hoe verkoop je jezelf als influencer?

Do’s en don’ts van een influencer-campagne

Intro: Eventmarketing vs. de marketing van jouw event!

Vertel jouw eventverhaal!

Social media laten werken voor jouw event!

Instagram voor, tijdens & na jouw event!

De Sparkling Buzz!

Waarom LinkedIn?

Een professioneel profiel

Aan de slag met de inhoud van je profiel!

Meten = weten

Persoonlijke instellingen

Huiswerkopdracht 2

Hoe kan je groepen gebruiken?

Blogs schrijven en updates delen

Content bedenken

Afsluiting

Pinterest basics

Instagram updates op Pinterest delen

The do’s & don’ts van Pinterest-marketing

Time-Management

Kies het juiste social media platform

Maak een vast video-template

Ondertiteling toevoegen

Instagram/Facebook Live-video’s

Gif maken via Photoshop

Je eigen Facebookgroep opzetten

Killer engagement & werven van nieuwe leden

Deelname andermans Facebookgroepen

Audrey van Esch – van Huet

Studio Online Marketing

“Herkenbaar, dat twijfelen. Maar zelf heb ik dat bij Amber juist niet gehad. Ik ben heel tevreden over The Insta Playground, zo fijn dat er steeds weer nieuwe trainingen bij komen. Dat je in eigen tijd, hiermee bezig kunt zijn en dat het je er ook op een later moment nog gebruik van kunt maken. Het is zo divers en het is enorm fijn dat je er niet tijdelijk gebruik van kunt maken. Dat vind ik al een dikke plus!

De training over het Live Event heb ik bijvoorbeeld weer kunnen gebruiken met de samenwerking van ‘Boost je Webshop’. Achter de schermen werk ik hieraan mee, geef adviezen en had een fijne opdracht voor het magazine. De diversiteit die Amber laat zien, is heel fijn. Ze werkt samen met fijne experts en haar eigen presentatie spreekt mij zelf enorm aan. Echt een aanrader!”

Single entreeticket

2 maanden toegang tot alle trainingen

347

Direct toegang tot alle beschikbare trainingen

Exclusief toegang tot de expert trainingen

2 maanden toegang tot alle trainingen

24/7 support via @thesocialgoodgirl community

VIP Entreeticket

Eenmalige investering = altijd toegang

€447

[VIP ONLY] Levenslang toegang tot alle trainingen + updates

Direct toegang tot alle beschikbare trainingen

Exclusief toegang tot de expert trainingen

Levenslang toegang tot The Insta Playground (inclusief updates)

24/7 support via @thesocialgoodgirl community

WAT LEVERT HET JÓU OP?

 • Meer tijd, omdat je niet meer je tijd verdoet aan gratis webinars die steeds hetzelfde algemene verhaal blijven vertellen;
 • Concrete lessen van dé EXPERTS die graag hun bewezen technieken en strategieën met jou delen;
 • Direct invloed op de inhoud van de trainingen in The Insta Playground.

Niet lullen maar poetsen: van dromen naar realiteit

Zodra jij een ticket bemachtigd hebt, kun je alle masterclasses direct volgen.

So, what are you waiting for?
Zie ik je snel in The Insta Playground?

Lieve groet,
Amber

Oh ja….dit is nog wel heel belangrijk….
Alle trainingen in The Insta Playground zijn een te gekke, leerzame en uitdagende aanvulling op mijn Insta Groei-programma. Maar ook als je dit online programma niet hebt gevolgd, dan ben je van harte welkom in The Insta Playground. Let wel: met de trainingen gaan we direct de diepte in en dus ga ik ervan uit dat jij voor jouw onderneming al een basis (branding, social media, etc.) hebt gelegd. Heb je dat nog niet, dan adviseer ik je dat eerst te doen door bijvoorbeeld mijn Insta Groei-programma te volgen. Als je nog vragen hebt, dan hoor ik ze graag!

Heb je nog vragen? Ik beantwoord ze hier:

Ja zeker! Bij The Insta Playground hoef je niet te kiezen tussen allerlei trainingen. Als je een entreeticket aanschaft, krijg je direct toegang tot alle beschikbare trainingen.

Met een SINGLE entreeticket krijg je 2 maanden toegang tot The Insta playground. Met de VIP entreeticket heb je levenslang toegang tot alle beschikbare trainingen.

Zodra je betaling geslaagd is krijg je DIRECT toegang tot alle beschikbare trainingen.

Toen ik net begon met ondernemen had ik niet het budget om in allerlei verschillende trainingen te investeren. Als iemand mij toen één platform had aangeboden die voor focus zorgde, had ik het met beide handen aangepakt. Het scheelt tijd en geld. Weet je, ik stond nog niet zo lang geleden in jouw schoenen, en daarom wil ik je de kans bieden om je tijd + geld goed te investeren.

That’s me! Het is geen geheim dat ik een liefde heb voor Instagram-marketing. Daarom zorg ik ervoor dat alle trainingen in The Insta Playground aansluiten bij jouw Instagram-account! De cursisten van het Insta Groei programma hadden vragen omtrent andere onderwerpen dan Instagram. Met de kennis die ik bij start-ups heb opgedaan kon ik (bijna) alle vragen beantwoorden. Informatie die voor vele ondernemers belangrijk zijn. Daarom heb ik besloten om één verzamelplek te maken waarin ik AL mijn kennis deel.

Sinds ik een ondernemer ben ontmoet ik allerlei gepassioneerde ondernemers die een expert zijn in hun vakgebied. Wie kan jou affiliate-marketing beter uitleggen dan een affiliate manager? Wie kan jou influencer-marketing beter uitleggen dan een influencer netwerk. Wie kan jou event-management beter uitleggen dan een event-manager? etc.  Door een entreeticket te kopen krijg je direct toegang tot alle getalenteerde TOP experts in mijn netwerk.

Nope. Alle TOP experts van The Insta Playground hebben een exclusieve deal met @thesocialgoodgirl. Dit betekent dat je de desbetrefende trainingen nergens anders kunt volgen!