1:1 businesstraject

Het traject waar strategie en gevoel samenkomen

Door stress, gezeik en geneuzel is er ruis ontstaan..

.. en is je aandacht versnipperd. Je hebt (opr)echte hulp nodig bij het (beter) in de (online) markt zetten van jouw product en/of dienst. Praktische verdienmodellen die op korte termijn resultaat opleveren. Online content die harten keer op keer raken. Samenwerken, jezelf verbinden met de leukste klanten. Je wilt doorpakken. Voor je gevoel heb je namelijk te veel kansen laten liggen en door slechte ervaringen met vorige samenwerkingen is het vertrouwen even ver te zoeken. Als je heel eerlijk bent, ben je all over the place, vallen de resultaten tegen en voel je aan alles dat het tijd is voor een compleet nieuwe aanpak. 
Business en conceptstrateeg Amber van Leeuwen

Wat als ik je vertel dat je op jouw eigen voorwaarden kan ondernemen?

Dat je zonder alles te moeten vanuit vertrouwen resultaat kunt behalen?

Leukerd, ik snap je helemaal. Je snakt naar tijd voor jezelf en aandacht voor jouw bedrijf. Naar jouw eigen verhaal, jouw expertise en jouw roots. Die doordrenkt zijn met jouw persoonlijkheid, op je eigen voorwaarden, aangepast op jouw leven. De wens om te verbinden. Met kleine acties, grootse impact maken. Het leven vieren. Genieten van wat je hebt, zonder constant te streven naar wat zou kunnen zijn.

Hoe cliché het ook klinkt, eigenlijk wil je gewoon van grote betekenis zijn. Thuis, voor jouw gezin. In je onderneming, voor jouw klanten. Tijdloos inspireren. Bewust informeren. Energiek activeren. Met liefde. Met aandacht. Met ziel. Online en offline. Werk en privé in balans. Als we werken graag meer spelen en minder moeten. Van jezelf en van alles en iedereen om je heen. Social Good vibes. Klinkt goed, toch?

Business en conceptstrateeg Amber van Leeuwen

Leukerd, wil jij..

Hoe ziet onze samenwerking

eruit?

  01  

huidige resultaten + gevoel = duidelijk overzicht

Waar sta je nu en wat wil jij nou echt? Welke efforts leveren welke resultaten op en wat lever jij daar eigenlijk voor in? En – ook heel belangrijk – wat krijg je ervoor terug? Omzet, winst, uitgaven. Emoties, verbindingen, impact; jouw gevoel speelt een grote rol. Met welke klanten werk je het liefst? Hoe kun je met minder moeten, veel meer bereiken? We leggen alles onder een vergrootglas, versimpelen om zo een plan van aanpak te maken dat voor jou werkt. Focus, realiteit en eigenheid.

  02  

gevoel + strategie = plan van aanpak

Keuzes maken en knopen doorhakken. Het (her)formuleren van jouw aanbod, de juiste prijzen vaststellen en handige verdienmodellen creëren om aan een duurzame business te werken. Waar werk je eigenlijk naartoe? Wat vind je leuk om te doen en wat besteed je liever uit? We schrappen wat overbodig is, schakelen (eventueel uit mijn netwerk) de juiste hulp in en maken een duidelijk/simpele strategie naar meer voldoening, impact en winst.

  03  

  03  

actie + bijsturen = online én offline resultaat

Leukerds die staan te springen om met jou kennis te maken, dankzij de juiste content! Op jouw manier verkopen zonder opdringerig over te komen. In de media komen met jouw business (grote droom!) door simpelweg efficiënt te communiceren. Dankzij de juiste input de gewenste output krijgen. Duurzame relaties, samen een waardevolle impact maken. Een onderneming die dagelijks zorgt voor vrijheid, vreugde en vervulling.

Investering

De offline sessies zijn hands-on, de focusessies praktisch en de check-ins zorgen voor accountability. Op de vraag ‘Was dit wat je verwacht had?’ zeggen mijn klanten standaard: ‘Het overtreft totaal al mijn verwachtingen!’.

Omdat ik geloof in duurzame relaties duurt onze samenwerking 4 maanden. Wil je maandelijks betalen? Dan is het termijnbedrag €1397,- exclusief btw. Wanneer je in één keer betaalt krijg je 10% korting (scheelt toch gedoe) en is de investering €5.029,- exclusief btw. Met beide opties sta ik ⅓ van het jaar aan jouw zijde. Als die enthousiaste business strateeg, vertrouwde adviseur en jouw vriendelijke schop onder je kont.

Lijkt het jou ongelooflijk leuk om samen uit te vogelen of wij een match zijn en of mijn manier van ondernemen bij jou past?

Wat krijg je?

1:1 INTENSIEF BUSINESS TRAJECT =

Voor wie is dit traject?

Daphne Bode | Babymoon.nl

“Ik was door mijn vele ideeën het complete overzicht kwijt binnen mijn bedrijf waardoor er eigenlijk helemaal niets meer gebeurde. Daarnaast was het noodzakelijk te gaan kijken naar verschillende verdienmodellen en nieuwe samenwerkingen. Via via kwam ik bij Amber terecht. Binnen een dag hadden we telefonisch contact en heel kort daarna onze eerste live dag. De live dagen met Amber zijn GOUD! Ik wist niet dat je zoveel werk in 1 dag kan verzetten. Amber heeft ontzettend veel kennis en ideeën. Na 1 dag had ik alle verdienmodellen op een rijtje, een compleet nieuwe website uitgedacht en een heel gaaf compleet nieuw concept. Daarnaast heeft Amber een groot netwerk en ook daar mag je gebruik van maken. Het resultaat in slechts 3 maanden: een compleet nieuwe website, nieuw aanbod en weer heel veel energie om door te pakken! Daarnaast heb ik ook nog nooit een online leeromgeving gezien met zoveel waarde. Dit kun je gewoon op eigen tempo volgen wat ideaal is als drukke ondernemer. Ontzettend bedankt Amber! Ik zou willen dat ik je 1 jaar eerder al had ontmoet :)”

Social Good
ondernemen

Hoe cliché het ook klinkt, maar toen ik in 2021 moeder werd van mijn dochter Abigail, veranderde mijn perspectief van succes. Ik kwam tot de conclusie dat het spel van meer, groter en beter niet meer bij mij paste. Meer genieten, dát wilde ik, maar in de eerste plaats van het leven en daarnaast van het ondernemerschap. Vanuit waardevolle verbindingen (Social) een blijvende impact (Good) maken op jezelf en je omgeving. Mijn naam is niet voor niks The Social Good Girl hè?

En ook vanuit vertrouwen de juiste stappen zetten om zo het resultaat te halen dat je voor ogen hebt. Zakelijk gezien is dat voor jou misschien een verdubbeling van je winst of in minder werkuren stabiel verder groeien. Mijn Social Good betekent samen met mijn vriend ons tweede thuis op een Italiaanse berg om zo een oase van rust te creëren. Focussen op mijn eigen ‘businesskinderen’ Memore en Kimomma. En vrouwelijke ondernemers 1:1 ondersteunen om zo een grotere impact te kunnen maken. Ben je klaar om samen met mij jouw Social Good vibes te ontdekken en creëren?

FAQ

Afhankelijk van mijn agenda plannen we op korte termijn onze eerste offline 1-op-1 sessie. Twee weken na deze sessie vindt de online 1-op-1 sessie plaats. De inloggegevens voor de online leeromgeving ontvang je twee weken voor onze eerste offline sessie.

Let op: Ik begeleid een select aantal ondernemers tegelijkertijd. Stuur mij even een mail (amber@thesocialgoodgirl.com) om mijn beschikbaarheid te checken.

Schreeuwen we beide van de daken “LATEN WE SAMENWERKEN”? Dan sta ik 1/3 van het jaar aan jouw zijde. Als die enthousiaste business strateeg, vertrouwde adviseur en jouw vriendelijke schop onder je kont. Dat gezegd te hebben ben ik geen standaard coach 😉 Vanuit mijn rol als marketeer en succesvol ondernemer bedenk ik on the spot ijzersterke verdienmodellen die volledig eigenzinnig zijn. Branding met ziel, inhoudelijke marketingstrategieën en content direct uit het hart! Alleen mijn 1:1 klanten krijgen volledig toegang tot The Social Good Methode én mijn persoonlijke energie en input! 

Here’s the deal. Van mijn klanten krijg ik altijd te horen dat ze het fijn vinden dat ik van A tot Z met ze meedenk. Alomvattend; zo kun je mijn aanpak omschrijven. Want ik geloof niet dat je alleen door jouw social-account een succesvolle business kunt neerzetten. Door de diepte op te zoeken, gaan we er samen voor zorgen dat jij en jouw onderneming stralend in de spotlights staan. Een holistische social-strategie dus. Zodat je blij wordt van jouw nieuwe klanten, groeiende bedrijfsresultaten en een aanpak die 100% bij jou past.

De offline strategiesessies duren 5 uur, de online sessies 1 uur en de wekelijkse check-ins afhankelijk van jouw behoefte.

Een strategie werkt alleen als de integratie opgepakt wordt. Daarom zit er tussen de 1ste en 2de offline sessie voldoende tijd om aan de slag te gaan. Dankzij de online sessies en wekelijkse check ins kunnen we daadwerkelijk stappen vooruit zetten.

Je ontvangt op de eerste dag van het traject een link naar een beveiligde online leeromgeving. Vervolgens kun je 24/7 inloggen van waar ook ter wereld en vanaf ieder apparaat. In de leeromgeving kun je alle videolessen bekijken en de werkboeken downloaden. De online 1-op-1 sessies vinden plaats via Zoom en de offline sessies in Amsterdam of bij jou op locatie.

Jazeker. Je kunt de investering opvoeren als studiekosten. Vervolgens kun je de BTW aftrekken. Ben jij een creatieveling met een krap budget? Check dan > https://werktuigppo.nl/voor eventuele subsidie.

Ja, bij deze samenwerking betaal je in maandelijkse termijnen. Het eerste termijn wordt voldaan bij het plaatsen van je bestelling.

Als business coach met een portfolio aan eigenzinnige concepten, weet ik als geen ander wat nodig is om je aanbod succesvol op de markt te brengen en/of verder uit te breiden. Met mij aan jouw zijde heb je altijd een sparringpartner bij de hand die verstand heeft van ondernemen, branding en online marketing. Scheelt je dus zeeën van tijd (en geld). Je laat toch ook de bakker jouw brood bakken? 😉

Sparren met online business strateeg Amber van Leeuwen

Verkenningsgesprek aanvragen

Enthousiast? Laten we even bellen zodat we samen kunnen kijken of ik jou en jouw bedrijf verder kan helpen. Laat hieronder jouw gegevens achter en ik neem binnen een week contact met je op.