Logo The Social Good Girl
Over Amber van Leeuwen

Je niet zo typische Rotterdamse ‘niet-lullen-maar-poetsen’ ondernemer.

Nice to meet ya!

Door direct, eerlijk en zonder poespas te communiceren zorg ik ervoor dat jij sneller een ‘ah, zit het zo’-moment krijgt. Ik geloof namelijk dat als we allemaal wat eerlijker, opener en transparanter zouden zijn, dat we veel sneller een waardevolle verbinding creëren. #echtinsta

Over Amber van Leeuwen

Amber dus

Dus even met de billen bloot..

Tijd voor
een andere aanpak

Toen ik in 2021 moeder werd van mijn dochter Abigail, veranderde mijn perspectief van succes. Ik kwam tot de conclusie dat het hele spel van meer, groter en beter niet meer bij mij paste. Ik wilde wel meer genieten van het leven en daarbij van het ondernemerschap. Met mensen samenwerken die net als ik een verschil willen maken. Van betekenis zijn. Thuis voor het gezin en de mensen om ons heen. Tijd dus voor een andere aanpak.

Eigen concepten

& Bedrijven

Grammie magazine I The Social Good Girl Amber van Leeuwen

Grammie

Onder @thesocialgoodgirl heb ik in 2017 GRAMMIE ontwikkeld – hét eerste Instagram-marketing magazine van Nederland. Na het eerste succes was ook in juli 2019 de tweede editie volledig uitverkocht. We hebben hierin kritisch gekeken naar de invloed van digitale media op onze mentale gezondheid, stond het thema ‘verbinding’ centraal en gaven we kleine ondernemers een groot podium.
Memoré Amber van Leeuwen

Memorē

Bij Memorē willen wij ouders die hun kindje tijdens de zwangerschap, rond de geboorte of kort daarna, zijn verloren een klein beetje licht geven. Samen met onze Care partners bieden we praktische handvatten die helpen in het rouwproces. The Care Collection bestaat uit items die speciaal ontwikkeld zijn om een beetje licht te geven in een periode waarin alles om je heen donker lijkt. Met Memorē willen wij de stilte van velen hoorbaar maken. Want elke ziel verdient het om nooit vergeten te worden.

Kimomma I The Social Good Girl Amber van Leeuwen

Kimomma

Een nieuw concept, een internationaal merk; vandaar de tekst in het Engels.
At Kimomma we create durable kimonos and accessories, celebrating all stages of motherhood. We represent badass women with BOLD attitudes who want to be seen, heard and appreciated. Because we get it. Damn, the process of creating tiny human beings should be listed as an Olympic sport. We help you celebrate every curve, every bump & every change. Increase your self esteem so you can truly enjoy those precious connections with yourself and your little one(s).

TheSGG als
business partner

Omdat ik vind dat ondernemen een feest is, staat plezier bij mij altijd hoog in het vaandel. Hoe fijn is het om onder het genot van lekker eten over strategie te kunnen praten en hoe MAGISCH is het om met elkaar te kunnen sparren en van elkaar te kunnen leren?

Als business strateeg met +10 jaar aan online marketing ervaring deel ik graag mijn manier van groeien met jou. Grote ambities die hand in hand kunnen gaan met kleine, maar oh zo waardevolle stappen. Ondernemen vanuit een plek waar gevoel en strategie elkaar ontmoeten. Waar relaties centraal staan en waar alles mag en niets moet. Dat noem ik Social Good ondernemen.

Wil jij begeleid worden door iemand die zelf succesvolle concepten in de markt heeft gezet, die niet uit haar nek kletst en een allergie heeft voor de bekende online trukendoos waar de one-size-fits-all aanpak centraal staat?
Business partner Amber van Leeuwen