DIY Trainingen

DIY trainingen

Deze trainingen zijn speciaal ontworpen om direct met jouw digitale strategie aan de slag te gaan. In de Reels training leer ik je ook verder kijken dan alleen het maken van Instagram content. En de Social Selling training is ook toepasbaar voor je offline marketing & communicatie. Beide trainingen zijn zelfstandig te volgen in onze leeromgeving.

DIY Training Social Selling

Stel je eens voor dat je dankzij een simpele formule social posts maakt die jouw ideale volger ALTIJD raken. Hoe fijn is het dat je dankzij een eenvoudige DM direct tot verkoop over kunt gaan? In de Social Selling training leg ik jou stap voor stap uit wat je moet doen om van jouw volgers jouw ideale klanten te maken. Ik geef je praktische handvatten die ervoor zorgen dat je op je eigen manier, je eigen tempo en vooral vol zelfvertrouwen meer engagement >> leads >> verkoop krijgt. En dan allemaal vanuit een #echtinsta verbinding. Klinkt goed toch?

DIYtraining-SocialSelling-375x310
DIYtraining-Reels-375x310

DIY training Instagram Reels

In deze gloednieuwe masterclass ga ik je in zo’n 1, 5 uur uitleggen hoe je Instagram Reels strategisch inzet. Zo deel ik handige apps die jouw videogame verbeteren, bespreek ik inspirerende case studies en krijg je toegang tot ijzersterke content ideeën die je direct kunt kopiëren & plakken.

Persoonlijke begeleiding

Ben jij een ondernemer of marketeer die graag persoonlijk met mij wilt werken? Neem dan een kijkje bij de trainingen waarbij ik je persoonlijk help met jouw social-strategie.