Videoreeks verkopen met je social media platformen

social selling

THE SGG SOCIAL SELLING VIDEOREEKS​

Verkopen vanuit verbinding

Zeg eens eerlijk: ben jij op dit moment compleet gestresst door dat Insta-algoritme? Ja? Dan wordt het de hoogste tijd om zelf de touwtjes in handen te nemen. Want je wilt toch niet dat Team Facebook de regie blijft houden? Hoe fijn zou het zijn als jij die gewoon hebt? En dat je al jouw positieve energie kunt focussen op hetgeen wat jouw onderneming levensvatbaar maakt: GELD #kaching.

Hieronder kun je 5 praktische video’s bekijken waar ik mijn Social Selling methode introduceer.

Veel kijkplezier!

Maak kennis met mijn
Social Selling methode

Helaas zie ik nog te veel ondernemers op me heen met een zogenaamde verkoopallergie. Zonde, want een onderneming zonder verkoop is een niet-levensvatbare onderneming. Wat als ik je vertel dat ook jij kunt verkopen vanuit een oprechte verbinding? Wat als ik je vertel dat het succes van alle ondernemingen is gebaseerd op dat ene specifieke aspect, namelijk de verbinding tussen koper en verkoper? Dát noem ik de kracht van Social Selling.

Stel je eens voor dat je dankzij een simpele formule social posts maakt die jouw ideale volger ALTIJD raken. Hoe fijn is het dat je dankzij een eenvoudige DM direct tot verkoop over kunt gaan? In de Social Selling training leg ik jou stap voor stap uit wat je moet doen om van jouw volgers jouw ideale klanten te maken. Ik geef je praktische handvatten die ervoor zorgen dat je op je eigen manier, je eigen tempo en vooral vol zelfvertrouwen meer engagement >> leads >> verkoop krijgt. En dan allemaal vanuit een #echtinsta verbinding. Klinkt goed toch?