Offline 1-op-1 Traject

OFFLINE 1-op-1 TRAJECT

Voor ondernemers die hun concept / project/ business willen laten groeien. 

Ik ben jouw business partner..

.. en kijk van A tot Z met je mee om jouw idee/concept/business verder te laten groeien. In deze intensieve 1-op-1 samenwerking ben ik jouw sparringpartner die met liefde met je meedenkt, de stok achter de deur is en ook geregeld eerlijk aangeeft wat wel en wat vooral niet handig is. De termen interactie | verbinding | impact staan altijd centraal. Klinkt goed, toch?

1x Offline Strategiesessie (5 uur)
Een offline sessie waarin wij samen de strategie gaan bepalen om jouw concept verder te laten groeien.

1x Online Coaching (1 uur)
Twee weken na de offline sessie hebben we een online focus call waarin we kijken naar de resultaten en de volgende stappen bespreken.

Whatsapp support
Als strategisch sparringpartner wil ik samen met jou wekelijks je to-do’s & resultaten doornemen. Op deze manier houden we de energie hoog en kunnen we snel schakelen.

Online trainingen
Bij aanvang van onze samenwerking krijg je toegang tot de online leeromgeving waarin je diverse content & sales trainingen kunt volgen. Er zit geen tijdslimiet op het volgen van de trainingen.

Voor wie is dit traject?

 • Je hebt een visie voor een concept/project/business maar weet niet precies hoe je dit idee concreet kunt omzetten zodat je er ook echt geld mee kunt verdienen;
 • Je ziet enorm veel potentie in jouw business en wilt met alle liefde werken aan de volgende stap. Alleen wat dat concreet betekent blijft een grijs gebied; 
 • Je hebt een nieuw concept die je in de markt wilt zetten en wilt weten hoe je dit het beste kunt aanpakken. Denk hier aan het lanceerplan op je eigen online kanalen, offline efforts, PR etc.;
 • Jouw business bestaat al enige tijd maar je merkt dat het niet meer bij je past. Ook krijg je niet de (online) resultaten die je voor ogen hebt;
 • Je vindt het ondernemerschap af en toe een tikkeltje eenzaam. Sure, je werkt met fijne mensen samen, maar je mist stiekem iemand die ook echt strategisch met je mee kan denken.
 • Je bullsh*it radar werkt goed en je bent klaar met alle coaches die zeggen dat je +100K kan verdienen door simpelweg alleen te manifesteren. 
 • Daarom ben je op zoek naar interactie, verbondenheid & een stok achter de deur zodat je ook echt next level kunt doorgroeien.

Offline 1-op-1 Traject

Vanaf €897 per maand

 • Maandelijkse offline strategiesessie van 5 uur
 • Maandelijkse online focussessie van 1 uur
 • Wekelijkse online check-in
 • Levenslange toegang tot de online leeromgeving(inclusief updates)
 • 10% korting op eventuele vervolgsamenwerkingen (o.a. op de retreats).

Enthousiast om samen te werken?
Laat hieronder dan je gegevens achter. Ik neem z.s.m. contact met je op, zodat we kunnen kijken of we een match zijn. 

  3 belangrijke focus pilaren

  • Het creëren van handige verdienmodellen, zodat je kunt bouwen aan een duurzame business. Belangrijk om hierin te kijken naar jouw ambities, tijd en budget.
  • Het creëren/herformuleren van een duidelijke digitale strategie die we direct gaan implementeren. Hierin kijken wij welke social-kanalen bij jou concept passen en hoe we de controle van de algoritmes terug kunnen winnen.
  • Het creëren van eigenzinnige content-concepten. Content creatie met het oog op brand awareness & sales. We willen van jouw volgers blijvende klanten maken die enthousiast jouw verhaal verder rond verspreiden.

  Holistische aanpak

  In onze samenwerking kijken wij naar het gehele plaatje. Denk hier aan jouw website, social-kanalen en offline efforts; alle puzzelstukjes spelen een rol in het succes van jouw bedrijf. Ik vind het belangrijk dat we een strategie maken die duidelijk en makkelijk te implementeren is. We duiken gelijk de praktijk in, zodat jij snel stappen kunt zetten.

  Enne… bij mij is het niet alleen maar marketing, marketing, marketing 🙂 We luisteren altijd naar jouw onderbuikgevoel en kijken wat bij jou past. Want elk concept, elk project en elke business heeft een andere aanpak nodig.

  Ik ben jouw business partner..

  .. en kijk van A tot Z met je mee om jouw idee/concept/business verder te laten groeien. Als concept strateeg met een sh*t load aan online marketing ervaring deel ik graag mijn expertise met jou. Van origine ben ik Rotterdams en ik heb dan ook een ‘niet lullen maar poetsen’-mentaliteit. Door direct, eerlijk en zonder poespas te communiceren, zorg ik ervoor dat jij sneller een ‘ah, zit het zo’-moment krijgt. 

  De afgelopen jaren heb ik zelf succesvol concepten in de markt gezet. Ik klets dus niet uit mijn nek en heb een allergie voor de bekende trukendoos van ‘coaches’. Ik geloof niet in een one-size-fits-all aanpak waarbij de interactie/verbondenheid ver te zoeken is. Als je dus belt, bel je met mij. Als je mailt, mail je met mij. Als je de sessies hebt, ben ik jouw enthousiaste cheerleader die altijd voor je klaar staat. 

  Heb je nog vragen? Ik beantwoord ze graag;

  Wanneer kan ik starten?

  Afhankelijk van mijn agenda plannen we op korte termijn onze eerste offline 1-op-1 sessie. Twee weken na deze sessie vindt de online 1-op-1 sessie plaats. De inloggegevens voor de online leeromgeving ontvang je twee weken voor onze eerste offline sessie.

  Let op: Ik begeleid een select aantal ondernemers tegelijkertijd. Stuur mij even een mail (amber@thesocialgoodgirl.com) om mijn beschikbaarheid te checken.

  Hoelang duurt dit traject en waarom is er een vanaf prijs?

  Afhankelijk van jouw behoeften gaan we kijken hoelang we in eerste instantie gaan samenwerken. Hiervoor zijn bij aanvang 3 opties;

  1 maand: 1097 euro (exclusief toegang online leeromgeving)
  3 maanden: 997 euro
  6 maanden: 887 euro

  Bovengenoemde prijzen zijn per maand en exclusief btw. Bij alle drie de opties zullen we elkaar zowel offline (maandelijks) als online (wekelijks) spreken.

  Wat is zo uniek aan jouw aanpak?

  Here’s the deal. Van mijn klanten krijg ik altijd te horen dat ze het fijn vinden dat ik van A tot Z met ze meedenk. Alomvattend; zo kun je mijn aanpak omschrijven. Want ik geloof niet dat je alleen door jouw social-account een succesvolle business kunt neerzetten. Door de diepte op te zoeken, gaan we er samen voor zorgen dat jij en jouw onderneming stralend in de spotlights staan. Een holistische social-strategie dus. Zodat je blij wordt van jouw nieuwe klanten, groeiende bedrijfsresultaten en een aanpak die 100% bij jou past.

  Waar gaan wij samenwerken?

  Je ontvangt op de eerste dag van het traject een link naar een beveiligde online leeromgeving. Vervolgens kun je 24/7 inloggen van waar ook ter wereld en vanaf ieder apparaat. In de leeromgeving kun je alle videolessen bekijken en de werkboeken downloaden. De online 1-op-1 sessies vinden plaats via Zoom en de offline sessies in Amsterdam of bij jou op locatie.

  Kan ik dit traject in mijn boekhouding opvoeren als studiekosten?

  Jazeker. Je kunt de investering opvoeren als studiekosten. Vervolgens kun je de BTW aftrekken. Ben jij een creatieveling met een krap budget? Check dan > https://werktuigppo.nl/voor eventuele subsidie.

  Kan ik in termijnen betalen?

  Ja, bij deze samenwerking betaal je in maandelijkse termijnen. Het eerste termijn wordt voldaan bij het plaatsen van je bestelling.

  Ik kan het toch ook gewoon zelf uitzoeken?

  Als concept strateeg met een portfolio aan eigenzinnige concepten, weet ik als geen ander wat nodig is om je aanbod succesvol op de markt te brengen en/of verder uit te breiden. Met mij aan jouw zijde heb je altijd een sparringpartner bij de hand die verstand heeft van ondernemen, branding en online marketing. Scheelt je dus zeeën van tijd (en geld). Je laat toch ook de bakker jouw brood bakken? 😉