Social Selling

DIY Training Social Selling

Verkopen vanuit verbinding

F*ck het Instagram-algoritme, right?

Weet je wat ik stiekem best grappig vind? Dat ik om me heen allemaal ondernemers constant hoor klagen over het Instagram-algoritme. Daar snap ik oprecht niks van, want ik heb letterlijk nog NOOIT last gehad van alle veranderingen. Ik hoor je denken: hoe kan dat? Nou, omdat het mij simpelweg niet boeit hoeveel volgers en hoeveel likes ik heb. Mijn Social Strategie zorgt er ALTIJD voor dat ik nieuwe (en bestaande) klanten kan helpen met mijn expertise. En als jij ook snapt hoe je jouw product/dienst verkoopt, ben jij – net als ik – niet afhankelijk van het aantal volgers en likes.

Zeg eens eerlijk: ben jij op dit moment compleet gestresst door dat Insta-algoritme? Ja? Dan wordt het de hoogste tijd om zelf de touwtjes in handen te nemen. Want je wilt toch niet dat Team Facebook de regie blijft houden? Hoe fijn zou het zijn als jij die gewoon hebt? En dat je al jouw positieve energie kunt focussen op hetgeen wat jouw onderneming levensvatbaar maakt: GELD #kaching.

Herkenbaar?

 • Het bedenken, maken en delen van social posts gaat je vrij makkelijk af, maar toch blijven de reacties en de verkopen achterwege #teleurstellenderesultaten; 
 • Je vindt het lastig te verwoorden waarom mensen juist jouw product/dienst moeten kopen;
 • Je hoort van andere ondernemers dat zij dankzij hun socialmedia-kanalen meer omzet hebben. JIJ wilt dit ook, maar hebt geen idee hoe je dat voor elkaar krijgt; 
 • Je hebt misschien wel klanten, maar je hebt moeite om hen voor langere tijd aan je te binden;
 • Je werkt uurtje factuurtje en hebt momenteel geen verdienmodel dat doorgaat zonder jou. Als je dus ziek wordt komt er geen geld binnen #au.

En wil je..

 • ..leren hoe je teksten schrijft die een waardevol gesprek op gang brengen?
 • ..leren hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw ideale klant jou benadert in plaats van andersom? 
 • ..een duurzaam verdienmodel ontwikkelen dat ook doorgaat als je niet werkt?
 • ..een langdurige relatie opbouwen met jouw huidige klant, zodat je van JA nog 10x een JA maakt? 
 • ..praktische handvatten en technieken, zodat je zelfverzekerd jouw AWESOME aanbod kunt verkopen?
 • ..jouw aanbod online beter positioneert, zodat je letterlijk via een DM kunt verkopen?

Als jij bovenstaande vragen volmondig met ‘ja’ hebt weten te beantwoorden, dan is TheSGG Social Selling training hét antwoord op jouw vraag: “Hoe krijg ik meer klanten via mijn Instagram-account?’”

Maak kennis met mijn Social Selling methode 

Helaas zie ik nog te veel ondernemers om me heen met een zogenaamde verkoopallergie. Zonde, want een onderneming zonder verkoop is een niet-levensvatbare onderneming. Wat als ik je vertel dat ook jij kunt verkopen vanuit een oprechte verbinding? Wat als ik je vertel dat het succes van alle ondernemingen is gebaseerd op dat ene specifieke aspect, namelijk de verbinding tussen koper en verkoper? Dát noem ik de kracht van Social Selling.

Stel je eens voor dat je dankzij een simpele formule social posts maakt die jouw ideale volger ALTIJD raken. Hoe fijn is het dat je dankzij een eenvoudige DM direct tot verkoop over kunt gaan? In de Social Selling training leg ik jou stap voor stap uit wat je moet doen om van jouw volgers jouw ideale klanten te maken. Ik geef je praktische handvatten die ervoor zorgen dat je op je eigen manier, je eigen tempo en vooral vol zelfvertrouwen meer engagement >> leads >> verkoop krijgt. En dan allemaal vanuit een #echtinsta verbinding. Klinkt goed toch?

TheSGG Social Selling Methode

Deze DIY Training is zelfstandig te volgen in mijn leeromgeving en bestaat uit 4 waardevolle modules.

Social Selling

Ik leer je om te luisteren naar jouw ideale klant, zodat je een IJZERSTERK aanbod kunt maken dat 100% past bij waar hij/zij op zoek naar is.

Social Selling

Ik deel mijn praktische Storytelling formule die keer op keer voor waardevolle reacties en oprechte gesprekken zorgt. Ook leg ik je precies uit hoe je jouw aanbod het beste kunt formuleren.

Social Selling

Ik deel drie van mijn meest waardevolle strategieën, waardoor je direct kunt verkopen via jouw Stories en DM. Ook leg ik je precies uit hoe je verkoopt zonder té verkoperig over te komen en hoe je een bezwaar als ‘het is te duur’ makkelijk wegneemt.

Social Selling

In deze laatste module leer ik je hoe je makkelijk van een JA nog een JA maakt. Hierdoor bouw je aan een duurzame relatie met je huidige klant. Ook leer ik je hoe je LOVENDE testimonials verzamelt, zodat jouw huidige klanten magneten worden voor nieuwe klanten.

€449,-

MODULE 1 – SOCIAL VERKOOPPROPOSITIE
Les 1. Jouw cheerleaders
Les 2. Social aanbod
Les 3. Social funnel

MODULE 2 – SOCIAL STORYTELLING
Les 1. Social Storyteller
Les 2. Storrytelling formule
Les 3. Social copywriting

MODULE 3 – SOCIAL VERKOPEN
Les 1. Verkopen via DM
Les 2. Social verkoopgesprek
Les 3. Bezwaren wegnemen
Les 4. Van ‘misschien’ naar ‘JA’

MODULE 4 – SOCIAL RELATIES
Les 1. Vervolgaanbod
Les 2. IJzersterke Testimonials

Na TheSGG Social Selling training kun jij..

 • ..socialmedia-posts maken die jouw ideale klant aantrekken!
 • ..jouw aanbod op zo’n onweerstaanbare manier omschrijven, dat potentiële klanten zich vanzelf melden!
 • ..duidelijke call-to-actions delen, zodat mensen onder je post gaan reageren, zich inschrijven voor jouw opt-in en een DM sturen om samen te werken!
 • ..keer op keer bezwaren als ‘dat is te duur’ wegnemen! 
 • ..verkopen vanuit verbinding, zodat jouw Instagram-account je ook echt €€€ gaat opleveren!

Voor wie?

Ondernemers die meer willen verkopen via hun social-kanalen.

Jij. Ja jij. Jij bent er helemaal klaar voor. Klaar om jouw ideale klant te verwelkomen. De klant die op jouw deur klopt in plaats van andersom. Die jou heeft gevonden.
Jouw merk staat als een huis en jij bent geen groentje op het gebied van zichtbaar zijn. Regelmatig post je kick-ass content op jouw socialmedia-kanalen, maar het zorgt er alleen nog niet voor dat er betalende klanten op een consistente basis binnenkomen. Ai.
Natuurlijk is het superleuk dat je wekelijks een handjevol nieuwe volgers erbij krijgt, maar diep van binnen weet je dat het ook anders kan. Anders moet. Want jij snapt dondersgoed dat het doelloos scrollen jou niet per se nieuwe klanten en dus €€€ oplevert.

Jij bent geen startende ondernemer meer, maar wél op zoek naar hulp. Hulp om jouw product/dienst via jouw sociamedia-kanalen te verkopen. Jij snakt naar praktische tips zonder al te veel poespas. En die bied ik jou met deze DIY Social Selling training – van verkopende teksten tot salesgesprekken en terugkerende klanten – aan. Zodat de tijd die jij spendeert aan jouw socials ook daadwerkelijk resultaat gaat opleveren.

“Ik volg de Social Selling cursus nu sinds een week of 3 en heb echt al resultaten gehaald! 100+ volgers nu en super veel interactie en reacties.

Je krijgt bij deze cursus enorm veel waardevolle tips. Ik heb het werkboek gelijk uitgeprint zodat ik alle oefeningen direct kan toepassen. Ook in mijn Story’s pas ik nu dagelijks de strategieën toe waardoor ik het aantal kijkers dagelijks zie groeien.

Naast dat de training goed is voor mijn Instagram strategie, helpt het ook voor mijn gehele bedrijf. Je leert namelijk precies hoe je kunt verkopen via mail, telefonisch of in een face to face gesprek. Je leert dus echt hoe je een waardevolle verbinding aangaat met je klant. Ik volg de cursus stap voor stap en zie mijn bedrijf met iedere stap groeien! Ik ben Amber daarom erg dankbaar voor haar kennis.” – @maaikekampertfotografie

Mijn relatie met geld

Money, doekoe, cash…gaan je nekharen overeind staan als mensen het over geld hebben? Ja? Om heel eerlijk te zijn: dat was bij mij vroeger ook zo. Ik had een HEKEL aan alle aspecten die bij geld kwamen kijken. Weet je waarom?

 1. Van huis uit kreeg ik mee dat geld gelijkstond aan negativiteit. Mensen met geld waren egocentrisch en om die reden had ik onbewust een negatieve houding wat geld betreft gecreëerd. Dat er thuis geldzorgen waren, heeft ook meegespeeld.
 2. In mijn hoofd vulde ik voor mijn potentiële klant in dat mijn prijs te hoog was, waardoor ik als freelancer 25 euro per uur vroeg en uurtje factuurtje werkte.
 3. Ik was bang om te verkoperig en te pusherig over te komen, waardoor ik in het begin mijn salesgesprekken uit de weg ben gegaan. 

Maar guess what?! Als ik geen geld verdien, ben ik ook niet onafhankelijk. En laat dat nou net mijn drijfveer zijn. Hoe je het wendt of keert: met geld maak je IMPACT. In je eigen leven, het leven van een ander en impact op de wereld.
Enne… als ondernemer ben je 100% verantwoordelijk voor je eigen succes. So CUT THE CRAP en BUCKLE UP. Na deze Social Selling training zeg je nooit meer: “Verkopen is niet mijn ding.” Want als je een zuivere intentie hebt – voor jezelf en jouw klant – is verkopen ALTIJD jouw ding. Maar wel op een eerlijke manier. Zonder pushy over te komen en altijd vanuit een waardevolle verbinding.

Sell them a flower, deliver a bouquet

Hoe vaak heb jij salesmail gehad van zelfbenoemde goeroes die jou wel even leren hoe je passief (lees: “Je hoeft hier echt niks voor te doen” #pinkypromise) inkomen kunt creëren door gewoon even XYZ toe te passen. Zucht…Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik heb hier helemaal niks mee. Waarom?

 • Ik geloof namelijk niet in quick fixes, want die bouwen niet aan een duurzaam verdienmodel. 
 • Ik geloof niet in ‘trucjes’ die ervoor zorgen dat je zogenaamd ‘snel’ gaat groeien. 
 • Ik geloof niet in slapend rijk worden, zonder eerst het nodige werk te doen. 

Waar geloof ik dan wél in?

Ik geloof in een wereld waarin ambitieuze ondernemers SLIM werken om iets op te bouwen. In een business opzetten waarin mensen weer belangrijker zijn dan alleen de cijfers. Waar transparantie, duurzaamheid, gelijkwaardigheid en groei centraal staan wanneer we social media zakelijk inzetten.

Ik geloof in het principe: Sell them a flower, deliver a bouquet. 

Social Selling

Heb je nog vragen? Ik beantwoord ze hier.

Ga ik ook echt meer verkopen dankzij deze training?

Dat is natuurlijk wel de bedoeling van deze training. Ik deel mijn strategieën die ervoor hebben gezorgd dat 80% van mijn verkoop via mijn online-kanalen komt. Wel is het belangrijk dat je deze technieken uitvoert. Ken jij iemand die vanaf het begin slapen rijk is geworden? 😉

Hoeveel tijd kost het om deze training te volgen?

De Social Selling training is niet een training die je binnen een uur afrond! Hieronder kun je een overzicht vinden van de totale lengte in minuten van de video’s per module.

Module 1:  39 minuten
Module 2: 27 minuten
Module 3: 70 minuten
module 4: 27 minuten

Per module ben je zo’n 1,5 uur kwijt om de video’s te bekijken en de theorie in praktijk te brengen. We raden aan om niet alle module’s in één keer door te lopen. Verspreid de modules over een paar dagen, zodat je ook echt de tijd hebt om in gesprek te gaan met jouw ideale klant. Want ja, als je de Social Selling methode uitvoert, zal jouw ideale klant bij jou op de deur aankloppen 😉

Is de training ook interessant als je fysieke producten verkoopt?

Ja zeker. Dankzij mijn Social Selling methode kun je zowel producten als diensten makkelijker verkopen. Zo was de eerste editie van het GRAMMIE magazine (mijn product) in 3 weken uitverkocht.

Is deze training alleen bedoelt voor Instagram?

Nee. Instagram is inderdaad de rode draad door mijn werkwijze. Toch kun je mijn Social Selling methode toepassen op al jouw social-kanalen. Ik leg je namelijk uit hoe je het ‘verkopen’ onderdeel van jouw business beter onder de knie krijgt. Dus zelfs als jij offline het liefst een deal sluit, gaat de Social Selling Methode helpen om de tegenpartij over te halen om met jou in zee te gaan. Win-win situatie dus!

Ik ben net begonnen met mijn onderneming en wil graag gelijk meer verdienen. Is deze training geschikt voor mij?

Jazeker! Juist heel slim om gelijk vanaf het begin een duidelijke online strategie te hebben. Deze training is zowel geschikt voor starters als voor ondernemers die een (ver)nieuw(d) aanbod succesvol op de markt willen zetten.

Krijg ik direct toegang tot alle modules?

Yes. Na betaling wordt er een account aangemaakt voor de leeromgeving. Hier krijg je direct toegang tot module 1 t/m 4 van de DIY Social Selling training.

Hoelang heb ik toegang tot deze training?

Voor altijd 😉 Ik geloof er namelijk in dat jouw business continue verandert. Daardoor kan je in elke fase deze training erbij pakken om ook eventueel jouw toekomstige producten/diensten meer te verkopen.

Hoe ga jij mij leren om online meer te verkopen?

In 5 maanden heb ik samen met mijn team deze waardevolle training  gemaakt. Omdat je niet verkoopt via enkel mooie foto’s, duiken we in de Social Selling training de strategie in. En omdat ik geloof dat iedereen om zijn/haar eigen manier leert, bied ik mijn strategieën op verschillende manieren aan. Zo hebben we elke les vertaald naar een video en kun je daar het script bij lezen. Ook krijg je toegang tot het handige werkboek, zodat je de theorie direct in de praktijk kunt implementeren.

Gaan we aan mijn Money Mindset werken?

De Social Selling training is een marketing training waarbij we naar jouw strategie gaan kijken en NIET naar jouw mindset. Ik raad je dan ook aan om eerst te zorgen dat jij ook echt geld WILT verdienen (Money Mindset) en ook dat je weet waarvoor (Money Analyse). Check hiervoor o.a. mijn gratis videoreeks.