Social Good Masterminds

Wil jij even weg van de dagelijkse to-do’s en verplichtingen om in alle rust te kunnen sparren met andere succesvolle ondernemers?

Jij bent multi-gepassioneerd, een bezig bijtje, een succesvolle ondernemer. Je bent gewend om alle ballen in de lucht te houden. Druk bezig met je business, je gezin/partner en je sociale leven (vrienden, sporten, hobby’s). Stiekem verlang je naar een moment om even op adem te komen. Even weg van je dagelijkse to-do’s en al die verplichtingen. Ook is het er ingeslopen dat je redelijk veel aan het werk bent en je de day to day business niet altijd even goed kunt loslaten. Herkenbaar? Hoog tijd voor focus en relaxte vibes tijdens de Social Good Masterminds.

Eindelijk tijd; voor jezelf en dat ene project

Al een tijdje heb je namelijk een geweldig idee/concept/project op de plank liggen, maar het komt er elke keer niet van om daar energie aan te besteden. Je wilt je even losrukken van de dagelijkse prikkels, de dagelijkse sleur en jezelf volledig onderdompelen in een bron van inspiratie. Samen met gelijkgestemden. Want hoe fijn is het om direct jouw ideeën te pitchen bij like-minded ondernemers. Om waardevolle input te krijgen zodat je alle perspectieven en mogelijkheden direct meeneemt. Handige adviezen, kennis delen en vooral genieten van de gezelligheid en verbinding. Klinkt goed, toch?
Strategiesessie voor je online bedrijf

Social Good

Masterminds

Een mastermind op een relaxte locatie met max. 6 ondernemers. 

Business mastermind in het buitenland
Mastermind voor jou en je business buddy (verwacht Q2 2023)
Business mastermind I The Social Good Girl Amber van Leeuwen
Samen met 6 andere ondernemers er echt even helemaal uit.

Schrijf je in voor de wachtlijst

Klinkt één van de bovenstaande Social Good Masterminds als muziek in je horen? Laat dan hieronder je emailadres achter en laat mij weten in welke mastermind je interesse hebt. Zodra er meer informatie is (o.a. datum), ben je als eerste op de hoogte. 

Liefs,

Amber