16 november LIVE

1-daagse Social Good Mastermind

Jouw merkverhaal, met liefde omarmd.

Bij de 1-daagse Social Good Mastermind gaan we geheel in Italiaanse sfeer een dag werken aan jouw merkverhaal. Een privéchef zorgt voor overheerlijk eten en ik zorg ervoor dat jouw doelgroep – nieuwe klanten, de media en/of potentiële investeerders – jouw (merk)verhaal met liefde omarmen. Like-minded ondernemers, kennis van hoog niveau, persoonlijke aandacht en op en top genieten van la cucina italiana. Als je op het punt staat om een nieuw concept te lanceren en/of jouw branding een upgrade wilt geven, kom dan genieten van (h)eerlijke vibes tijdens de Social Good Mastermind.

The Social Good Mastermind is place to be als je wilt weten..

..hoe je een sterk merkverhaal vanuit liefde en verbinding creëert. 

..hoe je jouw merkverhaal doorvertaalt naar een salespagina die zorgt voor meer verkoop.

..hoe je met jouw merkverhaal in de media komt en de aandacht trekt van potentiële investeerders.

The Italian way,
met liefde en passie.

Dit is jouw uitnodiging om je te verdiepen, om los te komen van oppervlakkigheid en om jouw business in haar diepste wezen te laten zien. In een prachtige, relaxte omgeving ontdek je wat er nodig is om jouw concept goed door te vertalen naar een eigenzinnig verhaal. Want als je liefde combineert met de juiste marketing know-hows kan je jouw bedrijf goed op de kaart zetten. Tijdens de 1-daagse leg ik je uit hoe iconisch ondernemen hand in hand gaat met liefdevol leven. Enne.. na deze dag krijg je dus nooit meer een 404-error nadat iemand de welbekende vraag “wat doe jij?” stelt. 

Business coach voor ondernemende moeders

Liefdevol

leven

Italianen snappen dat ondernemen hand in hand gaat met intens genieten. Tafels vol met lekker eten (antipasti, primi piatti, secondi piatti & contorni, dolci), een glas koude witte wijn, genieten met ieder die aan tafel zit. Een feestje, toch? Laat ik nou net een privé chef (!) hebben uitgenodigd zodat jij kunt genieten van het verfijndste dat Italië op culinair gebied te bieden heeft. Laten we toosten op alles wat je al bereikt hebt en alles wat gaat komen. Op het ondernemerschap, kwaliteit en het feit dat alles mag en niet moet. Ik noem dat Social Good ondernemen; een plek waar gevoel en strategie elkaar ontmoeten.

 

 

1-DAAGSE SOCIAL GOOD MASTERMIND

De prijs is inclusief een full Italian experience waar een privé chef voor een heerlijke lunch zal zorgen. Je gaat naar huis met een iconisch merkverhaal, meer focus en vooral (h)eerlijke energie! De live Social Good Mastermind vindt plaats op 16 november van 10.00 uur tot 16.00 uur. Locatie; bij mij thuis in Amsterdam. Een cadeau aan jezelf én zakelijk aftrekbaar.   

Investering €397,- excl. btw

Reviews: wat vonden de deelnemers van de 1ste editie?

Topics die op de agenda staan:

Sparringspartner
The Social Good Girl

Hi, mijn naam is Amber. Ondernemer, business strateeg, moeder van Abigail, verloofd met de liefde van mijn leven en vriendin van de leukste mensen! Ik weet als geen andere hoe je een nieuw concept(verhaal) het beste in de markt kunt zetten. Dankzij het juiste verhaal heb ik de afgelopen jaren met TheSGG een sterk personal brand opgezet. Mijn tweede bedrijf Memorē is o.a. gefeatured in de Vrouw en Marie Claire. En dankzij het juiste verhaal wist ik voor mijn nieuwste bedrijf Kimomma 30K aan investering op te halen. 

Business en conceptstrateeg Amber van Leeuwen

Mijn hart gaat sneller kloppen als er van niets iets gemaakt wordt.

Een oase van rust is voor mij de ideale omgeving om tot creatie over te gaan. Daarom heb ik samen met mijn vriend op een Italiaanse berg een bijzondere hotspot gekocht. Villa Vittorio, een plek waar we in alle rust kunnen zijn en vanuit een relaxte sfeer kunnen werken aan vette concepten. Deze vibe hebben we ook in het mooie Amsterdam gecreëerd en voor deze 1-daagse Mastermind nodig ik je graag uit in ons stadse paradijs. De privé chef zorgt voor overheerlijk eten en ik zorg ervoor dat jouw doelgroep – nieuwe klanten, de media en potentiële investeerders –  jouw (merk)verhaal met liefde omarmen. Lees hier mijn hele verhaal inclusief meer achtergrondinfo over mijn eigen businesses. 

Ben jij klaar voor een iconisch merkverhaal?

Lanceer je binnenkort een nieuw product/dienst of wil je met een frisse blik naar je huidige merkverhaal kijken? Dan is deze 1-daagse Social Good Mastermind het perfecte cadeau. Aan jezelf (Italian lunch) en aan je bedrijf (hallo klanten en media). Klaar om iconisch te communiceren?

Investering €397,-