16 november LIVE

Jouw verhaal, met liefde omarmd.

Bij de 1-daagse Social Good Mastermind gaan we geheel in Italiaanse sfeer een dag werken aan jouw iconische pitch. Een privéchef zorgt voor overheerlijk eten en ik zorg ervoor dat jouw doelgroep – nieuwe klanten, de media en/of potentiële investeerders – jouw (merk)verhaal met liefde omarmen. Like-minded ondernemers, kennis van hoog niveau, persoonlijke aandacht en op en top genieten van la cucina italiana. Sta je op het punt om een nieuw aanbod te lanceren en/of wil je jouw huidige aanbod beter in de markt zetten? Kom dan genieten van (h)eerlijke vibes tijdens de Social Good Mastermind.

IK help je bij het pitchen van jouw aanbod.

Heb je een boek geschreven en wil je meer lezers? Heb je een podcast-reeks gemaakt en wil je meer luisteraars? Heb je een ander aanbod en wil je meer kopers? Tijdens de Social Good mastermind kies jij uit waar jij je op wilt focussen, zodat we daar op in kunnen zoomen. We gaan werken aan een sterke verkooppitch, vanuit gevoel en strategie, die voor de feestdagen zorgt voor meer. Meer liefde, meer enthousiasme en meer kopers.

We gaan jouw aanbod; 

– Verbinden met het hart van jouw merkverhaal
– Versterken met de juiste woorden
– Verduidelijken met de juiste details
– Verpakken in een aantrekkelijk jasje

Praktische Vragen

Om ervoor te zorgen dat we direct aan de slag kunnen heb je een 1.0 versie van jouw verhaal nodig. Een tekst die antwoord geeft op de wat hoe, wie, wanneer en waarom. Na inschrijving stuur ik je alvast een praktische checklist die je kunt gebruiken voor je huiswerk 😉 

Deze mastermind is voor de ervaren ondernemer. Jij bent een expert in jouw vakgebied maar mist de praktische marketing know-hows om jouw online kanalen (website, socialmedia, email etc.) vanuit liefde en strategie in te zetten om zo meer groei te realiseren.  

Deze editie wordt weer zo magisch! We starten met een kleine introductie, zodat je weet wie de andere ondernemers zijn. Vervolgens geef ik een masterclass waarin ik uitleg welke elementen belangrijk zijn voor een iconische salespitch. Dankzij de praktische voorbeelden kun je zelf jouw aanbod en verhaal finetunen. Na de heerlijke lunch gaan we jouw pitch testen bij de andere ondernemers (is het duidelijk, spreekt het aan?) en scherpen hem waar nodig aan. Aan het eind van de dag ga je voldaan, vol energie en met een duidelijke focus naar huis. 

Ik combineer gevoel met strategie, geloof absoluut niet in een one-size-fits-all aanpak en laat het hele moeten achterwege. Dankzij mijn achtergrond in de online marketing, mijn liefde voor branding en mijn Rotterdamse ‘niet-lullen-maar-poetsen’-aanpak help ik jou om iconisch (=opjouwmanier) te communiceren. Door de diepte op te zoeken, gaan we er samen voor zorgen dat jij en jouw aanbod stralend in de spotlights komen te staan. 

Jouw aanbod, lanceren of herintroduceren.

Je weet dat het nodig is om jouw aanbod in duidelijke taal te (her)introduceren aan jouw doelgroep. Sure, je hebt nu teksten – op je website en op je socials – maar die komen niet echt tot leven. Je hebt 100% vertrouwen dat jouw aanbod waardevol is, maar dit vervolgens verpakking in een sterke boodschap blijft een ding. Je komt in je eentje simpelweg niet verder en hebt behoefte een de juiste sales know-hows, zodat je jouw aanbod goed op de kaart kunt zetten. 

Je hebt geen zin in een 404-error nadat iemand de welbekende vraag “wat doe jij?” stelt. Daarom kun jij na de mastermind met gemak vertellen waarom jouw doelgroep jouw aanbod moet omarmen! Vanuit liefde. Vanuit verbinding. 

Business coach voor ondernemende moeders

Liefdevol

Verkopen

Laten we toosten op alles wat je al bereikt hebt en alles wat gaat komen. Op het ondernemerschap, kwaliteit en het feit dat alles mag en niet moet. Ik noem dat Social Good ondernemen; een plek waar gevoel en strategie elkaar ontmoeten. Tijdens deze mastermind gaan werken aan een iconische pitch. Het verhaal dat zorgt voor de energie die aanzet tot actie. 


Een iconische pitch, de sleutel naar groei;

– maakt het creëren van sociamedia-content makkelijker
– helpt bij het bedenken van mediahaakjes voor meer zichtbaarheid
– zorgt voor snelle beslissers en minder twijfelaars

 

 

1-DAAGSE SOCIAL GOOD MASTERMIND

De prijs is inclusief een full Italian experience waar de privéchef zorgt voor een heerlijke lunch. Je gaat naar huis met een iconische pitch, meer focus en vooral (h)eerlijke energie! De live Social Good Mastermind vindt plaats op 16 november van 10.00 uur tot 16.00 uur. Locatie = Amsterdam. Een cadeau aan jezelf én zakelijk aftrekbaar.   

Investering €397,- excl. btw

Reviews: wat vonden de deelnemers van de 1ste editie?

Topics die op de agenda staan:

Sparringspartner
The Social Good Girl

Hi, mijn naam is Amber. Ondernemer, merkstrateeg, moeder van Abigail, verloofd met de liefde van mijn leven en vriendin van de leukste mensen! Ik weet als geen andere hoe je een nieuw concept(verhaal) het beste in de markt kunt zetten. Dankzij het juiste verhaal heb ik de afgelopen jaren met TheSGG een sterk personal brand opgezet. Mijn tweede bedrijf Memorē is o.a. gefeatured in de Vrouw en Marie Claire. En dankzij het juiste verhaal wist ik voor mijn nieuwste bedrijf Kimomma 30K aan investering op te halen. 

Business en conceptstrateeg Amber van Leeuwen

Mijn hart gaat sneller kloppen als er van niets iets gemaakt wordt.

Een oase van rust is voor mij de ideale omgeving om tot creatie over te gaan. Daarom heb ik samen met mijn vriend op een Italiaanse berg een bijzondere hotspot gekocht. Villa Vittorio, een plek waar we in alle rust kunnen zijn en vanuit een relaxte sfeer kunnen werken aan vette concepten. Deze vibe hebben we ook in het mooie Amsterdam gecreëerd en voor deze 1-daagse Mastermind nodig ik je graag uit in ons stadse paradijs. De privéchef zorgt voor overheerlijk eten en ik zorg ervoor dat jouw doelgroep – nieuwe klanten, de media en potentiële investeerders –  jouw (merk)verhaal met liefde omarmen. Lees hier mijn hele verhaal inclusief meer achtergrondinfo over mijn eigen businesses. 

Ben jij klaar voor een iconische salespitch?

Lanceer je binnenkort een nieuw product/dienst of wil je met een frisse blik kijken naar je huidige aanbod? Dan is deze 1-daagse Social Good Mastermind het perfecte cadeau. Aan jezelf (Italian lunch) en aan je bedrijf (hallo klanten en media). Klaar om iconisch te communiceren?

Investering €397,-