1 november 2023 | Amsterdam

Ben jij klaar om jouw bedrijf een liefdevolle boost te geven voor de komende feestdagen?

Bij editie #4 van de 1-daagse Social Good Mastermind gaan we focussen op jouw plan van aanpak voor de feestdagen. Hierbij gaan we samen een creatieve campagne bedenken die extra klanten aan het einde van het jaar aantrekt. Ik leer je hoe je jouw bedrijf kunt laten opvallen in de drukke feestdagenperiode en welke socialmedia-content de aandacht van je doelgroep trekt. Kortom: like-minded ondernemers, inhoudelijke kennis, persoonlijke aandacht en op en top genieten van la cucina italiana.

The Social Good Girl Mastermind 1-daagse

Jouw social media content = gemeend, gevoeld, gedeeld.

Heel eerlijk, de giveaway’s en kortingen vliegen mij altijd om de oren tijdens de feestdagen. Voor de conversie werkt dat natuurlijk fijn, maar zonder de juiste communicatie eromheen gaat niemand meer bestellen 😉 Een beetje creativiteit in je marketing campagnes is toch wel fijn! Daarom gaan we daar op focussen tijdens deze 4de editie van The Social Good Mastermind. 

Waar krijg je antwoord op?

praktische info | Feestdagen-editie

De live Social Good Mastermind vindt plaats op 1 november van 10.00 uur tot 15.00 uur. Locatie = Amsterdam. Een cadeau aan jezelf én zakelijk aftrekbaar. De prijs is inclusief een masterclass van TheSGG, mastermind & full Italian experience. Je gaat naar huis met een concept voor een creative campagne doorvertaald in jouw online marketing strategie! 

Investering €397,- excl. btw

Let op: er zijn maar 8 plekken (vol = vol)   

Italian lunch door thuischef Fabrizio!

100% Italiaans = 100% liefde! Na drie succesvolle edities is het wel duidelijk dat de Italiaanse keuken het geheime sausje is van The Social Good Mastermind. Deze editie wordt nog specialer, omdat mijn partner in crime Fabrizio vanuit het kookboek van zijn Nonna gaat koken. Ik schenk de wijn in, kom je ook? 🙂

Praktische Vragen

Een goede voorbereiding is natuurlijk het halve werk! fijn als je weet wat je wilt verkopen tijdens de feestdagen! Dan kunnen we sneller een feestelijke pitch schrijven dat zorgt voor een liefdevolle eindejaarsboost. 

Deze mastermind is voor de ervaren ondernemer. Jij bent een expert in jouw vakgebied maar mist de praktische know-hows op het gebied van online marketing. Deze mastermind is dus NIET voor de starter. 

Deze editie wordt weer zo magisch! We starten met een kleine introductie, zodat je weet wie de andere ondernemers zijn. Ik vertel je daarna hoe je deze feestdagen jouw socialmedia-kanalen het beste kunt inzetten. Samen bedenken we een leuke creatieve campagne voor jouw aanbod en maken we een plan van aanpak voor jouw online communicatie. We sluiten deze PR Mastermind af met een heerlijke Italiaanse lunch! 
Aan het eind van de dag ga je voldaan, vol energie en met een duidelijke focus naar huis. 

Sparringspartner
The Social Good Girl

Hi, mijn naam is Amber. Ondernemer, merkstrateeg, moeder van Abigail, verloofd met de liefde van mijn leven en vriendin van de leukste mensen! Ik weet als geen andere hoe je jouw (nieuwe) aanbod het beste in de markt kunt zetten. Dankzij het juiste verhaal heb ik de afgelopen jaren met TheSGG een sterk personal brand opgezet. Hierdoor is mijn verhaal in de grootste bladen gekomen (&C magazine, Flair). Mijn tweede bedrijf Memorē is o.a. gefeatured in de Vrouw en Marie Claire. Trust me, ik weet wat nodig is om zowel online als offline zichtbaarder te kunnen worden! Lees hier mijn hele verhaal inclusief meer achtergrondinfo over mijn eigen businesses. 

Liefs,

Amber

Business en conceptstrateeg Amber van Leeuwen

Ben jij klaar voor de feestdagen?

Lanceer je binnenkort een nieuw product/dienst of wil je je huidige aanbod een boost geven? Dan is deze 1-daagse Social Good Mastermind perfect voor jou. Een cadeau voor jezelf (yummy Italian lunch) en voor jouw bedrijf (hallo klanten). Klaar om persoonlijk & liefdevol te communiceren?

Investering €397,-