1-daagse SG Mastermind

Jouw verhaal, met liefde omarmd.

Bij de 1-daagse Social Good Mastermind gaan we geheel in Italiaanse sfeer focussen op een specifiek thema. Wat kan je verwachten? Een overheerlijk lunch gemaakt door een privéchef die de verste ingrediënten uit Italië meeneemt. Een Q&A met een journalist/publicist die jou precies gaat vertellen waar je op moet letten als je de media wilt benaderen. En ik leg je uit hoe ik met mijn verhaal en bedrijven keer op keer geïnterviewd word. Kortom: like-minded ondernemers, inhoudelijke kennis, persoonlijke aandacht en op en top genieten van la cucina italiana.

Is het jouw droom om vaker in de media te komen?

Heel eerlijk, het is geen rocket science om jouw verhaal gepubliceerd te krijgen. Jij weet denk ik ook wel dat informatieve persberichten nou niet per se uitnodigen tot lezen. Laat staan dat de journalist actie onderneemt. Daarom 
gaan we tijdens deze Social Good mastermind inzoomen op jouw PR-strategie. En hiermee bedoel ik vooral de focus op free publicity, want iedereen kan 3K neerleggen om met een advertentie in de Linda te komen 😉 

PR (public relations) -waarom is het zo belangrijk?

Amber van Leeuwen in de media

1-DAAGSE SOCIAL GOOD MASTERMIND | PR-editie

De prijs is inclusief een full Italian experience waar de privéchef zorgt voor een heerlijke lunch. Je gaat naar huis met meerdere mediahaakjes en vooral (h)eerlijke energie! De live Social Good Mastermind vindt plaats op 31 maart van 10.00 uur tot 15.00 uur. Locatie = Amsterdam. Een cadeau aan jezelf én zakelijk aftrekbaar.   

Investering €397,- excl. btw

Let op: er zijn maar 8 plekken (vol = vol)   

Schrijf je in voor de wachtlijst

Laat hieronder je emailadres achter en laat mij weten in welke mastermind je interesse hebt. Zodra er meer informatie is (o.a. datum), ben je als eerste op de hoogte. 

Liefs,

Amber

Italian lunch door privéchef Antonella

100% Italiaans = 100% liefde! Na twee succesvolle edities is het wel duidelijk dat Antonella het (nu niet meer zo) geheime sausje is van The Social Good Mastermind. “I will prepare tasty recipes with an impressive presentation, to surprise you with the best of the Italian cuisine. Bringing the authentic Italian atmosphere to this mastermind! Kortom, laten we aan mijn tafel weer even echt in contact komen met elkaar. De wijn staat al koud, kom je ook?

Praktische Vragen

Een goede voorbereiding is natuurlijk het halve werk! Toch hoef je voor deze mastermind niet veel van te voren te doen. Zorg dat je tijdens het voorstelrondje kort & bondig kan vertellen wie je bent en waarom ik een fan moet worden van je bedrijf. That’s it. De haakjes om de journalisten enthousiast te maken bedenken we vervolgens samen. 

Deze mastermind is voor de ervaren ondernemer. Jij bent een expert in jouw vakgebied maar mist de praktische know-hows om in de media te komen. Deze mastermind is dus NIET voor de starter. 

Deze editie wordt weer zo magisch! We starten met een kleine introductie, zodat je weet wie de andere ondernemers zijn. Ik vertel je daarna hoe ik meestal ter werk ga als ik een bepaald verhaal aan de media wil pitchen. Vervolgens vraag ik Mariska tijdens de Q&A tal van vragen over haar werk als journalist (jij kan jouw vraag ook stellen!!) en verzinnen we daarna met elkaar mediahaakjes voor jouw bedrijf/aanbod. We sluiten deze PR Mastermind af met een heerlijke Italiaanse lunch! 
Aan het eind van de dag ga je voldaan, vol energie en met een duidelijke PR-focus naar huis. 

Grappig genoeg werkte ik bij mijn eerste baan in loondienst als community-manager. Eén van mijn taken was het vergroten van de achterban door het inzetten van traditionele media. Dat is 12 jaar geleden 🙂 Sindsdien is PR altijd een onderdeel gebleven in mijn marketingstrategieën. Voor mijzelf en mijn klanten. De publicaties hiervan zijn natuurlijk het bewijs dat ik weet wat de PR-spelregels zijn! Enne.. dit is jouw unieke kans om direct jouw verhaal bij een journalist te pitchen 😉 


Sparringspartner
The Social Good Girl

Hi, mijn naam is Amber. Ondernemer, merkstrateeg, moeder van Abigail, verloofd met de liefde van mijn leven en vriendin van de leukste mensen! Ik weet als geen andere hoe je een nieuw concept(verhaal) het beste in de markt kunt zetten. Dankzij het juiste verhaal heb ik de afgelopen jaren met TheSGG een sterk personal brand opgezet. Hierdoor is mijn verhaal in de grootste bladen gekomen (&C magazine, Flair). Mijn tweede bedrijf Memorē is o.a. gefeatured in de Vrouw en Marie Claire. Trust me, ik weet wat nodig is om zowel online als offline zichtbaarder te kunnen worden! Lees hier mijn hele verhaal inclusief meer achtergrondinfo over mijn eigen businesses. 

Business en conceptstrateeg Amber van Leeuwen

Ben jij klaar om met jouw verhaal in de media te komen?

Lanceer je binnenkort een nieuw product/dienst of wil je met jouw persoonlijke verhaal in de media komen? Dan is deze 1-daagse Social Good Mastermind het begin. Een cadeau voor jezelf (yummy Italian lunch) en voor jouw bedrijf (hallo klanten en media). Klaar om iconisch te communiceren?

Investering €397,-

Schrijf je in voor de wachtlijst

Laat hieronder je emailadres achter en laat mij weten in welke mastermind je interesse hebt. Zodra er meer informatie is (o.a. datum), ben je als eerste op de hoogte. 

Liefs,

Amber