2024

The Social Good workation

4-daagse Italiaanse snelkookpan: op een magische plek in alle rust werken aan je bedrijf!

Een luxe en memorabele ervaring. Nieuwe concepten uitbouwen, verhalen omzetten in beeld en inspirerende gesprekken die jou verder helpen groeien. Liefde & succes. Want dat gun ik jou! Enne.. na al het harde werken gun je jezelf toch ook The Social Good workation?

 

DOETE | dubbelzen.nl

“Lieve Amber, bedankt voor je bijzonder fijne gastvrijheid. Ik heb mij ontzettend thuis gevoeld. Ook voor al je kennis & inspiratie die je gedeeld hebt. Ik ben zo blij dat ik dit mijzelf gegund heb. Het was precies de juiste keuze en wat ik nodig had. Ik heb weer zin & vertrouwen dat wat al in mij zit ik nu weer naar buiten mag brengen. Je bent een fijn mens, dankjewel dat ik daarvan mocht meegenieten.”

Een nieuwe strategische koers +

samenwerken 'aan' jouw bedrijf

Tijdens The Social Good Workation krijg jij de ruimte (en een schop onder je kont) om te creëeren. Krijg direct strategische input & feedback van een Marketing Merkstrateeg (hi, it’s me) die precies weet wat nodig is om jouw bedrijf een sterke hartslag te geven. 4 dagen lang ben ik jouw business partner die precies weet hoe jij jouw bedrijf verder kan laten groeien. Doordat we direct de strategie gaan implementeren krijgen we direct resultaat. Enne.. hoe lekker als je ‘s avonds ook nog de sauna in kunt springen om dat laatste beetje Nederlandse stress eruit te zweten? We gaan er alles aan doen om te groeien & te vieren. Benvenuto!

Work smart, enjoy hard!

Even uit je hoofd en genieten van het adembenemende uitzicht. Gebruik de serene omgeving om een nieuwe batch socialmedia-content te maken. Met liefde ben ik jouw Creatieve Director zodat we samen jouw visie om kunnen zetten in een helder en vooral voelbaar verhaal. Ik leg je precies uit waar jouw laaghangend fruit zit, zodat je direct kunt doorpakken.  

Een nieuw inzicht, een nieuwe invalshoek, nieuwe inspiratie. Tijdens de mastermind-sessies krijg je direct input & feedback van mij en jouw mede-ondernemers. Wil je testen over je nieuwe verkooppitch aanzet tot verkoop? Benieuwd naar een goede prijsstrategie voor je nieuwste product? Snak je naar creatieve ideeën omdat je daar soms zelf op vastloopt? We’ve got you. 


Wat is er allemaal inbegrepen?


Early Bird = €2995,-

tot 1 augustus kun je gebruik maken van de early bird prijs! Daarna wordt de investering €3495,- Beide bedragen zijn excl BTW, retourvlucht van Rotterdam – Perugia en reisverzekering.

 LET OP: 5 plekken beschikbaar

Strategie + implementatie =

Groei

Een workation vanuit een plek waar gevoel en strategie elkaar ontmoeten. Leukerd, ben jij klaar om volledig in de watten gelegd te worden? Op deze magische locatie is aan alle comfort en luxe gedacht. Graag nodig ik jou bij mij thuis uit om te werken én te genieten. Want zeg eens eerlijk, na al het harde werken, gun je jezelf deze luxe ervaring toch ook?

Ik ben 4 dagen lang jouw business partner die ervoor zorgt dat de liefde in jouw bedrijf weer gaat stromen! Van de strategie tot aan de implementatie; samen zorgen we voor meer exposure, betere connecties en bovenal meer plezier!

In totaal staan er maar liefst 2 mastermind-sessies op de planning. Hierin krijg je waardevolle feedback & inzichten van de andere ondernemers op jouw vraagstukken. Arrivederci blindenvlekken. 

Voor, tijdens en na de reis zullen wij 1:1 samen zitten. Als merkstrateeg met een expertise in online-marketing weet ik precies wat jij nodig hebt om nog meer mensen blij te maken met jouw aanbod! De hele dag kan je dus direct om mijn input vragen. 

Mini fotoshoot
cadeau

Een nieuwe dosis fantastische foto’s? Check. Als onderdeel van de workation krijg je een mini fotoshoot van Sophie van @sophieprinsfotografie cadeau!

Maak bijvoorbeeld nieuwe profielfoto’s voor je socialmedia-kanalen en/of neem de leukste producten mee en zet deze in een geweldige omgeving op de foto! 

Hiernaast kun je een preview zien van de foto’s die gemaakt zijn tijdens de laatste workation. Van conceptfoto’s voor een nieuwe website tot prachtige productfoto’s voor een PR-campagne! 

In een notendop voor wie deze workation interessant is;

Waarom het GOUD is om 4 dagen input te krijgen van TheSGG.

Ik ben een energieke ondernemer die altijd denkt in mogelijkheden. Met mijn helikopterview zie ik direct waar jouw laaghangend fruit zit en help ik jou om groots te denken. Deze Rotterdamse houdt niet van algemeen ge-bla-bla en komt direct met concrete handvatten over de bühne. In deze 4-daagse snelkookpan gaan we werk verzetten wat je anders zelf nooit zo snel afkrijgt en dat alles terwijl je tegelijkertijd geniet van de relaxte Italiaanse lifestyle. Wil je meer bewijs dat ik WEET hoe je met jouw business online & offline kunt groeien?

01 | Onder @thesocialgoodgirl heb ik GRAMMIE ontwikkeld – hét eerste Instagram-marketing magazine van Nederland. Binnen 1 week waren alle advertentieplekken vol. Zowel de eerste editie als de tweede editie waren
volledig uitverkocht (5000 exemplaren)

02 | Dankzij het iconisch positioneren van The Social Good Girl is mijn verhaal te lezen in de grootste (print) magazines, te horen op de radio én te zien op tv. &C, Linda, Radio538 en zo kan ik nog wel even doorgaan. Deze zichtbaarheid heeft mijn personal brand enorm versterkt en direct nieuwe klanten opgeleverd.

03 | Als merkstrateeg weet ik als geen ander hoe ik een nieuw concept moet pitchen. Hierdoor heb ik in de opstartfase van mijn merk Kimomma 30K aan investering opgehaald. Daarnaast heb ik binnen 3 maanden 22K vrijgespeeld om mijzelf een eigen (!) investering te geven voor mijn do-good bedrijf Memorē. 

Meer genieten =
+ succes.

Meer genieten, dát wil ik, in de eerste plaats van het leven en daarnaast van het ondernemerschap. Vanuit waardevolle verbindingen (Social) een blijvende impact (Good) maken op jezelf en je omgeving. Mijn naam is niet voor niks The Social Good Girl hè?

Mijn Social Good betekent 1/3 van het jaar in Italië te leven en te focussen op mijn andere bedrijven; Memorē en Kimomma (coming soon). 

Tijdens mijn Workation geven we samen jouw bedrijf de aandacht die het verdient. Dankzij mijn branding/marketing expertise weet ik namelijk precies hoe jij meer mensen kan bereiken met jouw prachtige aanbod! Ga je mee?

FAQ

In 2024 staat weer een nieuwe workation op de planning. De data hiervoor is nog niet bekend.

Je vliegt met Transavia vanaf Rotterdam Airport naar Perugia. Prijsindicatie = 200 euro. 

Ik loop de hele dag rond en haak aan waar er vraag is naar mijn input/kijk op bepaalde vraagstukken. Zo kan ik jou als creative director/videograaf helpen om snel en makkelijk socialmedia-content kunt maken. Als marketing expert kan ik meekijken naar jouw salespagina’s & emailmarketing zodat jij de teksten kan aanscherpen. En als merkstrateeg vertel ik je hoe je meer hart & ziel in het geheel kan brengen. Whatever you need, ik ben er voor je. 

Verkenningsgesprek aanvragen

Enthousiast? Laten we even bellen zodat we samen kunnen kijken of wij een match zijn & deze workation past bij wat jij nu nodig hebt!