30 september - 4 oktober 2023

The Social Good workation

4-daagse Italiaanse snelkookpan: op een magische plek in alle rust werken aan je bedrijf!

Een workation vanuit een plek waar gevoel en strategie elkaar ontmoeten. Waar de verbinding centraal staat en waar alles mag en niets moet. Leukerd, ben jij klaar om volledig in de watten gelegd te worden? Op deze magische locatie is aan alle comfort en luxe gedacht. Graag nodig ik jou bij mij thuis uit om te werken én juist te genieten van al het moois dat Italië te bieden heeft. Laten we samen jouw plannen concretiseren en weer positive vibes voelen!

 

Geen overvol programma

Wel zeeën van tijd om relaxT te werken.

Met je voeten in het water werken aan dat ene project. Je weet wel, dat ene idee die al een tijd in je hoofd rondspookt. Tijdens The Social Good Workation krijg jij de ruimte (en een schop onder je kont) om te creëeren. 
Krijg direct strategische input & feedback van een Marketing Merkstrateeg (hi, it’s me) die precies weet wat nodig is om jouw bedrijf een sterke hartslag te geven. Hoe heerlijk is het dan ook nog als je ‘s avonds de sauna in kunt springen om dat laatste beetje Nederlandse stress eruit te zweten? We gaan er alles aan doen om jouw batterij weer op te laden. Benvenuto!

Work smart, enjoy hard!

Even uit je hoofd en genieten van het adembenemende uitzicht. Gebruik de serene omgeving om een nieuwe batch socialmedia-content te maken. Met liefde ben ik jouw Creatieve Director zodat we samen jouw visie om kunnen zetten in een helder en vooral voelbaar verhaal. Ik leg je precies uit waar jouw laaghangend fruit zit, zodat je direct kunt doorpakken.  

Een nieuw inzicht, een nieuwe invalshoek, nieuwe inspiratie. Tijdens de mastermind-sessies krijg je direct input & feedback van mij en jouw mede-ondernemers. Wil je testen over je nieuwe verkooppitch aanzet tot verkoop? Benieuwd naar een goede prijsstrategie voor je nieuwste product? Snak je naar creatieve ideeën omdat je daar soms zelf op vastloopt? We’ve got you. 

Love for ​food.

Liefde gaat door de maag! De Italiaanse keuken – hoe kan het ook anders – staat deze week centraal. Leer hoe je zelf authentieke italiaanse pizza kunt maken in een good old fashion steenoven. En laat onze privéchef jou verwennen met de lekkerste regionale lekkernijen. Connect op een dieper level met mijn andere gasten en schuif alle oppervlakkigheden van tafel. 
 


Wat is er allemaal inbegrepen?


Early Bird = €3495,-

tot 1 juli kun je gebruik maken van de early bird prijs! Daarna wordt de investering €3900,- Beide bedragen zijn excl BTW, retourvlucht van Rotterdam – Perugia en reisverzekering.

 

Strategie + implementatie =

Thuiskomen

Tijdens The Social Good Workation krijgt jouw bedrijf de aandacht die het verdient. Gaan we pakkende verkoopteksten schrijven, socialmedia-content maken en/of geniale concepten en plannen smeden voor de lancering van je nieuwe aanbod? In onze 1:1 sessie voor de reis leg ik je precies uit waar jij aan gaat werken. Dankzij mijn branding/marketing expertise weet ik namelijk precies hoe jij meer mensen gaat bereiken met jouw prachtige aanbod! We gaan zorgen voor meer exposure, betere connecties en bovenal meer plezier!

Laten we tijdens golden hour een batch nieuwe video’s opnemen waarin jij als expert jouw waardevolle kennis deelt. Als creative director help ik jou het juiste verhaal te vertellen, zodat jij deze op jouw manier online verder kunt delen. Ready. Set. Action. 

In totaal staan er maar liefst 2 mastermind-sessies op de planning. Hierin krijg je waardevolle feedback & inzichten van de andere ondernemers op jouw vraagstuk. Arrivederci blindenvlekken. 

Voor, tijdens en na de reis zullen wij 1:1 samen zitten. Als merkstrateeg met een expertise in online-marketing weet ik precies wat jij nodig hebt om nog meer mensen blij te maken met jouw aanbod! De hele dag kan je dus direct om mijn input vragen. 

In een notendop voor wie deze workation interessant is;

Waarom het GOUD is om 4 dagen input te krijgen van TheSGG.

Ik ben een energieke ondernemer die altijd denkt in mogelijkheden. Met mijn helikopterview zie ik direct waar jouw laaghangend fruit zit en help ik jouw om groots te denken. Deze Rotterdamse houdt niet van algemeen ge-bla-bla en komt direct met concrete handvatten over de bühne. In deze 4-daagse snelkookpan gaan we werk verzetten wat je anders zelf nooit zo snel afkrijgt en dat alles terwijl je tegelijkertijd geniet van de relaxte Italiaanse lifestyle. Wil je meer bewijs dat ik WEET hoe je online kan groeien?

01 | Onder @thesocialgoodgirl heb ik GRAMMIE ontwikkeld – hét eerste Instagram-marketing magazine van Nederland. Binnen 1 week waren alle advertentieplekken vol. Zowel de eerste editie als de tweede editie waren
volledig uitverkocht (5000 exemplaren)

02 | Dankzij het iconisch positioneren van The Social Good Girl is mijn verhaal te lezen in de grootste (print) magazines, te horen op de radio én te zien op tv. &C, Linda, Radio538 en zo kan ik nog wel even doorgaan. Deze zichtbaarheid heeft mijn personal brand enorm versterkt en direct nieuwe klanten opgeleverd.

03 | Als merkstrateeg weet ik als geen ander hoe ik een nieuw concept moet pitchen. Hierdoor heb ik in de opstartfase van mijn merk Kimomma 30K aan investering opgehaald. Daarnaast heb ik binnen 3 maanden 22K vrijgespeeld om mijzelf een eigen (!) investering te geven voor mijn do-good bedrijf Memorē. 

Meer genieten =
+ succes.

Meer genieten, dát wil ik, in de eerste plaats van het leven en daarnaast van het ondernemerschap. Vanuit waardevolle verbindingen (Social) een blijvende impact (Good) maken op jezelf en je omgeving. Mijn naam is niet voor niks The Social Good Girl hè?

Mijn Social Good betekent samen met mijn vriend ons tweede thuis op een Italiaanse berg om zo een oase van rust te creëren. Focussen op mijn eigen ‘businesskinderen’ Memorē en Kimomma. En vrouwelijke ondernemers 1:1 ondersteunen om zo een grotere impact te kunnen maken. 

Eerlijk, ik hou niet van middelmatigheid. Prima staat daarom bij mij ook niet in mijn woordenboek. Dus toen ik besloten had om een workation te hosten, wist ik dat ik een ultra-luxe en memorabele ervaring wilde neerzetten. Hele nieuwe concepten uitbouwen, verhalen omzetten in beeld en inspirerende gesprekken die jouw verder helpen groeien. Alleen maar liefde. Want dat gun ik jou! Enne.. Jij gunt jezelf deze luxe workation toch ook? 

FAQ

Je komt aan op zaterdag 30 september en je vertrekt aan het eind van de dag op 4 oktober 2023. 

Je vliegt 30 september met Transavia vanaf Rotterdam Airport naar Perugia. Prijsindicatie = 200 euro. 

Ik loop de hele dag rond en haak aan waar er vraag is naar mijn input/kijk op bepaalde vraagstukken. Zo kan ik jou als creative director/videograaf helpen om snel en makkelijk socialmedia-content kunt maken. Als marketing expert kan ik meekijken naar jouw salespagina’s & emailmarketing zodat jij de teksten kan aanscherpen. En als merkstrateeg vertel ik je hoe je meer hart & ziel in het geheel kan brengen. Whatever you need, ik ben er voor je. 

Sparren met online business strateeg Amber van Leeuwen

Verkenningsgesprek aanvragen

Enthousiast? Laten we even bellen zodat we samen kunnen kijken of ik jou en jouw bedrijf verder kan helpen. Laat hieronder jouw gegevens achter en ik neem binnen een week contact met je op.