Kom je online spelen?

Wiebenik

Ben jij een echte wereldverbeteraar? Dan ga ik jou leren hoe je social media kan inzetten voor jouw sociale onderneming!

Mijn naam is Amber van Leeuwen en ik help sociale ondernemers met het maken & implementeren van winstgevende social media strategieën. In het begin van mijn online carrière was ik veel betrokken bij beginnende sociale ondernemingen. Hierdoor weet ik precies wat je in deze begin fase wel en niet moet doen. Ik ga jou helpen om zelf een social good girl te worden zodat je zelf jouw merk online sterk neer kan zetten.

Ook heb ik een kleine ontbijt verslaving die je terug kan vinden op mijn succesvolle Instagram account @breakfastwithamber. Neem eens een kijkje op mijn ‘Wie ben ik’ pagina om meer over mij te weten te komen.

Liefs,

Amber

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *