Creëer het fundament voor je onderneming: De wie, wat, waarom & hoe

Als je net begint met ondernemen is het belangrijk dat je bepaalde vragen beantwoord om je visie duidelijk te kunnen verwoorden. Je hebt vast wel eens een ondernemer ontmoet die je in 30 seconden precies kon vertellen wat zij doet en waar ze voor staat. Ik geloof dat zodra een ondernemer niet precies weet waar zij/hij mee bezig is en geen duidelijk doel voor ogen heeft, een onderneming niet snel succesvol zal worden. Ik wil je een tal van kritische vragen stellen die je zullen helpen om een sterk fundament voor jouw onderneming neer te zetten.

 

Print de gratis worksheet hieronder uit en neem eens 15 minuten de tijd om jezelf deze vragen te stellen. Deze vragen moeten de basis zijn voor alles wat je doet. Schrijf je antwoorden op zodat je deze altijd nog even terug kan lezen.

Creëer het fundament voor je onderneming

{a2234ar25040}

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *