Case Study: 1000 echte volgers in één maand

In april 2017 was ik enorm druk bezig met het creëren van de ultieme Instagram-marketing cursus. En om mijn beste technieken en strategieën met jou te kunnen delen, moet ik natuurlijk wel eerst testen wat werkt en wat niet. Daarom had ik in 2017 een casestudy gemaakt, waarin ik met mijn strategie, een gloednieuw Instagram-account kon laten groeien. Ik ga je in dit artikel precies uitleggen, hoe ik voor dit account in één maand 1000 echte Instagram volgers erbij kreeg. Lees je mee?


Op internet zie ik het ene na het andere bericht voorbij komen met de titel ‘Hoe ik in één maand 10K heb omgezet dankzij Instagram’. Mooie content dat ondernemers snel verleidt om door te klikken. Vele zogenaamde ‘goeroes’ hebben mooie praatjes, maar kunnen helaas niet echte resultaten laten zien. En dat vind ik heel erg jammer.

Nu ben ik geen goeroe, ik ben gewoon een marketeer die met liefde en plezier haar kennis deelt in de hoop dat ik jou daarmee kan helpen. That’s allMaar ik wil meer dan alleen hopen. Ik wil er 100% zeker van zijn dat als je mijn strategie gebruikt je ook daadwerkelijk zal groeien. Daarom heb ik in het geheim – ssstttt – een casestudy gemaakt van een nieuw Instagram-account: @bossbabesupply.


Het ontstaan van @bossbabesupply

Inmiddels bereik ik met mijn andere social media-accounts +24K mensen die enorm actief met mijn content aan de slag gaan. Yes! Begin 2017 kwam ik op het idee om een speciale casestudy te maken van mijn eigen Instagram-strategie. Ik wil jullie graag laten zien hoe snel je kunt groeien als je letterlijk from scratch begint.

Voor het account @bossbabesupply heb ik gebruik gemaakt van mijn enigszins obsessieve passie voor stationery. Je weet wel: leuke notitieboekjes, sticky notes, quotekaartjes of die gekleurde potloden van de Hema (die ik hier in Thailand wel mis trouwens). Na een klein doelgroeponderzoek kwam ik bij mijn nieuwe ideale volger terecht die net als ik verslaafd was aan hippe kantoorartikelen. En zo was @bossbabesupply geboren: een Instagram-account featuring de allerbeste allertofste allerleukste meest sprankelende stationery wereldwijd.


Wat werkt wel en wat werkt niet; een zoektocht

Zoals bij elke marketingstrategie is er niet één variant die je overal in één keer kunt toepassen. In het begin was het even zoeken welke elementen wel werkten en welke niet. Mijn eerste Instagram-posts leverden niet meer dan 25 likes op en zorgden slechts voor een handjevol volgers. Elke normale Instagram-expert zou hiervan in paniek raken. Maar ik niet hoor!

Ik had  – en heb nog steeds – zoveel vertrouwen in mijn Instagram-strategie dat ik zeker wist dat het goed zou komen. Na een dag uitvoerig getest te hebben welke content en hashtags voor @bossbabesupply wél werkten –  en welke vooral niet – stroomden al snel de likes binnen. Kreeg ik eerst amper 30 likes per foto, tikte de teller na 2 dagen +140 likes per foto aan. BAM!

      Dag 1                                                               Dag 3                                                      Dag 21
Case Study: 1000 echte volgers in één maand


Van 0 naar 1.000 echte Instagram volgers in slechts 1 maand

Het is altijd reuze spannend om weer helemaal vanaf het begin te starten om zo je volgersaantal op te bouwen. Voordat ik jullie laat zien dat ik daadwerkelijk in een maand tijd +1000 mensen heb overtuigd om dit nieuwe account te volgen, wil je even iets anders vertellen.

Veel ondernemers willen meer, en het liefst zo snel mogelijk. En hoewel het gezond is om altijd naar de beste situatie te streven, is meer niet altijd beter. Je kunt beter 1.000 volgers hebben die daadwerkelijk je content leuk vinden dan 10.000 volgers en vervolgens 100 likes krijgen op 1 enkele foto. Uiteindelijk is Instagram een krachtig marketingkanaal dat voor jouw groei kan zorgen. Maar iedereen groeit in zijn of haar eigen tempo. Don’t forget that!

Nu we dat duidelijk hebben, wil ik je graag het bewijs tonen. Hoe het mij toch is gelukt om naast +140 likes per foto na een maand +1.000 volgers erbij te krijgen. Kijk.

Case Study: 1000 echte volgers in één maand


Insta groei: Echte Instagram volgers

Met deze casestudy laat ik je zien dat je met mijn Instagram-strategie vanaf 0 onwijs kunt groeien. Ik wil niets liever dan dat jij via Instagram jouw ideale volger enthousiast maakt over jouw product of service waardoor je heel veel oprecht geïnteresseerde volgers op Instagram krijgt. En met mijn cursus Insta Groei help ik jou daarbij.

Door het toepassen van mijn strategie vanuit mijn cursus Insta Groei krijg je;

– meer geïnteresseerde echte Instagram volgers
– meer oprechte likes
– meer kwaliteit #heelbelangrijk
– meer relaties waar je ook echt wat aan hebt #ookheelbelangrijk

Ben jij klaar voor het succes? Mag ik jou verwelkomen bij mijn cursus Insta Groei? Ga jij het Instagram-marketing avontuur met mij aan? Neem dan eens een kijkje op mijn trainingen pagina.

ps. de pagina voor deze casestudy is natuurlijk niet meer actief 😉 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *