Content Creator

Content Creator

Je oprechte contentmaker

Als concept strateeg met een sh*t load aan online marketing ervaring help ik ondernemers & inspirerende merken om een (op)rechte connectie te creëren met hun community. Voor de tofste concepten & projecten ben ik ook als content creator in te huren.

De mogelijkheden

Heb je al een online campagne in je gedachten en wil je hier passende content bij? En/of wil je mijn community enthousiast maken over jullie product/dienst? Als content creator ga ik graag aan de slag met het maken en delen van inspirerende content. Hierbij kunnen we ook sturen op content die aanzet tot aankoop.

Content met Impact

In mei 2019 bedacht ik de social campagne; ‘De dochters van nu zijn de moeders van morgen.’ 57% van alle meisjes heeft namelijk een moeder die kritiek heeft op zichzelf. Dit feit draagt bij aan een lager zelfbeeld bij vooral de jonge generatie. De generatie die juist zo vatbaar is voor het ‘perfecte’ plaatje.

Met deze campagne wilde ik mijn steentje bijdragen aan een zelfverzekerde generatie. Deze productie was in eigen beheer en laat duidelijk zien wat mijn visie/kwaliteit van content is. Ik noem het ‘Content met Impact’.

Mijn Community

Een hechte achterban

Van gepassioneerde ondernemers tot enthousiaste moeders. Elke week deel ik met inmiddels +19K Instagram volgers mijn ups & downs als ondernemer, vriendin en moeder. Doordat ik altijd 100% eerlijk en oprecht ben, merk ik dat mijn mening en visie vaak erg op prijs gesteld wordt.

Kenmerken

+19K Instagram volgers
3K Story viewers
86% vrouw
25 – 44 jaar
Voornamelijk Nederlands

Social proof

Instagram Statistieken

Met wie werk ik graag samen?

In alles wat ik doe staan (opr)echte connecties centraal. En om alles zo transparant en eerlijk mogelijk te maken, werk ik alleen samen met merken die passen bij mijn leefstijl, interesses en doelgroep.

Als content maker creëer ik (natuurlijk aan de hand van jullie wensen) graag content die aansluit bij jullie campagne & mijn DNA. Ik deel deze content alleen met mijn community als ik ook echt 100% achter het product/de dienst sta.

Als het gaat om het maken van content en eventueel promoten van een product/dienst, ligt de prijs helemaal aan de soort samenwerking. Heb je een leuk voorstel? Stuur een e-mail naar amber@thesocialgoodgirl.com of vul hieronder het contactformulier in. 

Samenwerken?

Wil je samenwerken of heb je nog vragen? Laat dan even hieronder je gegevens achter.