Moederdag

De dochters van nu
zijn de moeders van morgen.

57% van alle meisjes heeft een moeder die kritiek heeft op zichzelf. Dit feit draagt bij aan een lager zelfbeeld bij vooral de jonge generatie. De generatie die juist zo vatbaar is voor het ‘perfecte’ plaatje. Hier kan jij als moeder wat aan doen. Door je bewust te zijn van jouw invloed en jouw dochter(s) vaker een compliment te geven, draag jij bij aan een positief zelfvertrouwen. Iets mooiers kunnen we onze dochters niet geven. Help jij ons deze Moederdag positiviteit verspreiden om van alle dochters van nu, de zelfverzekerde moeders van morgen te maken?

Hoezo meedoen?

Het is goed om in de wereld van nu op zoek te gaan naar de échte verbinding. Jij kunt een positieve invloed hebben door andere moeders bewust te maken van hun rol en hen hopelijk te stimuleren hun dochters wat vaker een compliment te geven, want de dochters van nu zijn de moeders van morgen.

Hoe kan ik helpen?

Deel een foto van jou en jouw dochter(s) met in de omschrijving een groot compliment voor je dochter(s). Gebruik de hashtag #echtinsta en tag @thesocialgoodgirl

Je kunt ook jouw steentje bijdragen aan een zelfverzekerde generatie, door op één van de social share knoppen hieronder te klikken.

Sharing = Caring.

Waarom deze campagne?

Het was eind 2016 toen ik op een interessant artikel stuitte in mijn favoriete krant. Het ging over de invloed van Social Media op ons dagelijks leven. Drie tienermeiden vertelde de journalist hoe zij dagelijks met veel plezier door Instagram scrollden. En toch gaven ze eerlijk toe dat de perfecte plaatjes ze steeds vaker onzeker lieten voelen. Herkenbaar?

Jonge meiden die onzeker worden van het perfecte beeld dat online geschetst wordt. En om eerlijk te zijn, merk ik dat zij echt niet de enige zijn. Wat denk je van de moeders, die zichzelf vaak ook vergelijken met wildvreemde mensen. Die zichzelf vaak ook niet goed genoeg vinden, waardoor hun dochters de boodschap krijgen: “Mama is niet blij met zichzelf, dus waarom moet ik wel blij zijn?” Met deze campagne wil ik mijn steentje bijdragen aan een zelfverzekerde generatie. En stiekem was dit een project voor mijn toekomstige dochter

ps: mam, ik ben niet zwanger 😉

Durf jij de echte verbinding aan te gaan?

Verbinding, hét woord van 2019. Zoals jullie weten ben ik, The Social Good Girl, op een missie; namelijk het Instagram-landschap meer écht maken. Daarom zal de komende Story training in het teken staan van mijn missie om online meer échte verbindingen te stimuleren. Tijdens de #echtinsta Story cursus komen verschillende onderwerpen aan bod en daag ik jou uit om uit je comfortzone te stappen. Ready? 

Wanneer? 13 t/m 17 mei

Waarom? Ga de verbinding aan met jezelf en de ander

Meedoen? Schrijf je in via de knop hieronder