The Social Good Girl

Hi, Ik ben Amber.

De ondernemende Business Strateeg met een passie voor (opr)echte connecties.

Eigenzinnige concepten..

.. vernieuwende aspecten & ijzersterke projecten. Multi-gepassioneerde ondernemers met 101 ideeën die een tikkeltje chaotisch zijn. Count me in & sign me up. Als business strateeg met een sh*t load aan online marketing ervaring deel ik graag mijn manier van groeien met jou. Grote ambities die hand in hand kunnen gaan met kleine maar oh zo waardevolle stappen. Relaxt ondernemen, vanuit een plek waar alles kan en niks moet. En meer, veel meer echte connecties om zo samen een grotere impact te kunnen maken. Klinkt goed, toch?

Je niet zo typische Rotterdamse ‘niet-lullen-maar-poetsen’ ondernemer. Nice to meet ya! Door direct, eerlijk en zonder poespas te communiceren, zorg ik ervoor dat jij sneller een ‘ah, zit het zo’-moment krijgt. Ik geloof namelijk dat als we allemaal wat eerlijker, opener en transparanter zouden zijn, dat we veel sneller een waardevolle verbinding creëren. #echtinsta

“Ik zeg ‘ja’ tegen duurzaamheid, ben een ideeënkanon

én social is my middle name.”

Met de billen bloot

Want tot voorheen stond mijn ego behoorlijk aan het roer. Zo vond ik het geweldig dat;

– ik geregeld in de media te vinden was met tal van interviews over mijn missie om het online landschap echter te maken. Hiermee doelde ik op de connectie met jezelf, de ander en de maatschappij. Grappig, want de laatste jaren was ik de connectie met de ‘echte’ ik een beetje uit het oog verloren. 

– Zo stond ik als expert op het podium om honderden mensen toe te spreken. Hilarisch, want door mijn podiumangst slikte ik bètablokkers om zo mijn boodschap zonder stotteren over te kunnen brengen. 

– Ook heb ik zonder enige ervaring het eerste Instagram-marketing magazine van NL – GRAMMIE– in eigen beheer uitgegeven. Maar twee edities en +5000 verkopen verder merkte ik dat ik alsnog teleurgesteld was in het resultaat.

– Daarnaast schakelde bedrijven als Jamin & Prénatal mijn hulp in om hun digitale strategieën te verbeteren. Bracht lekker veel €€€ in het laatje, maar het leverde mij minder energie op omdat hun core business niet per se bijdragen aan een betere wereld.

Andere prioriteiten

Puntje bij paaltje heb ik in een paar jaar een succesvolle business opgezet. Alleen was ik down the line een beetje mijn ‘ik’ verloren. Tijd dus voor verandering!

– Zo spelen mijn socialmedia-kanalen niet meer de hoofdrol in mijn dagelijks leven. ‘Het leven’ speelt zich offline af en ik maak & deel alleen content vanuit liefde en niet omdat het moet. 

– Ook heb ik gedag gezegd tegen mijn imago als Instagram specialist. Het is namelijk nooit de essentie van mijn expertise geweest. Al mijn klanten zijn juist altijd zo blij dat ik ze van A tot Z met hun business help.  

– Dus als je het beestje een naam zou moeten geven dan ga ik door het leven als business strateeg. Een specialist die ijzersterke concepten in de markt zet en andere ondernemers helpt hetzelfde te doen. 

Door mijn online marketing ervaring kan ik deze concepten omtoveren tot een succes. Die magie laat ik alleen tot stand komen als er een echte connectie is en als de wil er is om de wereld een beetje mooier te maken.

Zullen we samenwerken?

Ben je klaar met de 12 in een dozijn business coaches die dezelfde Canva design gebruiken, elkaars woorden kopiëren en alles doen volgens de Amerikaanse ‘goeroes’? En wil je begeleid worden door iemand die zelf succesvolle concepten in de markt heeft gezet, die niet uit haar nek kletst en een allergie heeft voor de bekende online trukendoos waar de one-size-fits-all aanpak centraal staat? 

Dat ben je bij mij op het juiste adres. Een creatief sparringpartner zonder blad voor haar mond, bewezen online marketing ervaring waar de interactie en verbondenheid centraal staat. That’s me. Bekijk mijn aanbod om erachter te komen hoe ik jou en jouw business verder kan helpen. 

Let’s connect!