GRAMMIE #2

Het Instagram-marketing magazine van Nederland

Twee verschillende opties

GRAMMIE #2

+ Wat: E-book GRAMMIE editie #2

+ Prijs:  9,95 euro excl. btw

+ Levering: na betaling direct in jouw mailbox

GRAMMIE #2 + GRAMMIE #1

+ Wat: E-book GRAMMIE editie #2 + editie #1

+ Prijs: 14,95 euro excl. btw

+ Levering: na betaling directe beide e-books in jouw mailbox

Wat kun je verwachten?

Een stapje verder

Editie 2 staat volledig in het teken van onze #echtinsta missie; de verbinding met jezelf, de ander en de maatschappij. Verschillende onderzoekers, psychologen en andere inspirerende Instagrammers komen aan het woord om jou een stapje verder te helpen. Zowel op het gebied van business als op persoonlijk vlak.

Ook krijg je praktische handvatten die je van @thesocialgoodgirl gewend bent. Zo weet je na het lezen van deze editie onder andere waar je op moet letten als je gaat adverteren op Instagram. Ook krijg je 50 Insta Story ideeën die je direct kunt implementeren en leer je hoe je jouw verhaal eigen kunt maken.

164 pagina’s

+ Inspirerende interviews met taboedoorbrekers, impactmakers en rolmodellen

+ Inhoudelijke artikelen van psychologen, onderzoekers en ondernemers

+ Praktische handvatten die je direct op jouw Insta-account kun toepassen

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Heb je nog vragen? Ik beantwoord ze graag;

Hoe is deze editie anders dan de eerste GRAMMIE?

Sinds 2017 (lancering GRAMMIE) zijn verschillende dingen gegroeid; mijn bedrijf, ik als persoon en natuurlijk Instagram. Mijn learnings en alle nieuwe tools hebben wij meegenomen in de inhoud van deze tweede editie. Ook is onze criteria voor de content aangescherpt. De artikelen zijn inhoudelijk beter en de tips zijn weer lekker praktisch.

Wanneer ontvang ik het e-book?

Na een succesvolle betaling ontvang je direct het e-book in je mailbox. Als je voor de combi deal gaat ontvang je uiteraard beide e-books.

Wat kost GRAMMIE?

De inspirerende verhalen en Instagram tips zijn natuurlijk onbetaalbaar. Maar we moesten er toch echt een vriendelijk prijskaartje aanhangen. Daarom betaal je €9,95-, exclusief btw voor GRAMMMIE #2. Met z’n 164 pagina’s noemen we GRAMMIE trouwens een ‘boekazine’ (boek + magazine).

Ga je voor de combi deal (editie 1 + 2)? Dan betaal je slechts 14,95.

Is de inhoud nog steeds relevant anno nu?

Ja zeker!! De praktische Instagram tips kun je vandaag nog toepassen op jouw eigen account. Denk hier aan een ijzersterke Instagram bio, duidelijke copy voor je omschrijving & een duidelijk plan de campagne voor goede foto’s/video’s.

Dankzij de inspirerende interviews & verhalen kun je direct jouw eigen creatieve brein aanzetten tot actie. Zo geef ik je 50 contentideeën die je direct kunt toepassen 😉