GRAMMIE #2

Voor maandag 16.00 uur besteld = dinsdag verstuurd 

Twee verschillende opties

GRAMMIE #2

+ Wat: Fysiek exemplaar

+ Prijs: 17,95 euro excl. btw

+ Levering: maandag voor 16.00 uur besteld = dinsdag verstuurd

+ Woon je in België? Check dan even de laatste FAQ

GRAMMIE #2 + e-book GRAMMIE #1

+ Wat: Fysiek exemplaar + e-book van de eerste editie

+ Prijs: 27,90 euro excl. btw

+ Levering: maandag voor 16.00 uur besteld = dinsdag verstuurd + na betaling directe het e-book in jouw mailbox.

+ Woon je in België? Check dan even de laatste FAQ

Wat kun je verwachten?

Een stapje verder

Deze editie staat volledig in het teken van onze #echtinsta missie; de verbinding met jezelf, de ander en de maatschappij. Verschillende onderzoekers, psychologen en andere inspirerende Instagrammers komen aan het woord om jou een stapje verder te helpen. Zowel op het gebied van business als op persoonlijk vlak.

Ook krijg je praktische handvatten die je van @thesocialgoodgirl gewend bent. Zo weet je na het lezen van deze editie onder andere waar je op moet letten als je gaat adverteren op Instagram. Ook krijg je 50 Insta Story ideeën die je direct kunt implementeren en leer je hoe je jouw verhaal eigen kunt maken.

164 pagina’s

+ Inspirerende interviews met taboedoorbrekers, impactmakers en rolmodellen

+ Inhoudelijke artikelen van psychologen, onderzoekers en ondernemers

+ Praktische handvatten die je direct op jouw Insta-account kun toepassen

Please wait while flip book is loading.

Heb je nog vragen? Ik beantwoord ze graag;

Hoe is deze editie anders dan de eerste GRAMMIE?

Sinds 2017 (lancering GRAMMIE) zijn verschillende dingen gegroeid; mijn bedrijf, ik als persoon en natuurlijk Instagram. Mijn learnings en alle nieuwe tools hebben wij meegenomen in de inhoud van deze tweede editie. Ook is onze criteria voor de content aangescherpt. De artikelen zijn inhoudelijk beter en de tips zijn weer lekker praktisch.

Wanneer wordt GRAMMIE geleverd

Wij houden van duurzaamheid en doen daarom aan slow shipment. Als je op maandag voor 16.00 uur besteld, wordt jouw exemplaar op dinsdag verstuurd.

Wat gebeurd er als GRAMMIE #2 uitverkocht is?

Wij houden van limited editions. Daarom laten we 3.000 exemplaren drukken. Op = Op.

Waarom heeft deze 2de editie even op zich laten wachten?

Simpel. Wij willen kwaliteit leveren. In 2017 was ik één van de eerste ondernemers met een eigen magazine. Sindsdien is het je vast niet ontgaan dat er enorm veel magazine’s bij zijn gekomen. Om er zeker van te zijn dat jij geen dubbele verhalen & tips ontvangt, duurde de selectie procedure langer dan verwacht. Dat heeft er uiteindelijk wel voor gezorgd dat je bij alle content die je in GRAMMIE #2 leest nog het ‘oh zit het zo’ gevoel krijgt #handig

Waarom werkt GRAMMIE met adverteerders?

Het idee achter GRAMMIE is dat óók de Instagrammers die (nog) geen 100K volgers hebben, de kans krijgen om hun verhaal te verspreiden. Daarom werken wij graag samen met getalenteerde ondernemers die een prachtig bedrijf hebben opgezet. Juist dankzij deze mooie Instagrammers, kunnen wij GRAMMIE aanbieden.

Komt er ook een e-versie van deze editie?

Op dit moment niet 🙂

Wat kost GRAMMIE?

De inspirerende verhalen en Instagram tips zijn natuurlijk onbetaalbaar. Maar we moesten er toch echt een vriendelijk prijskaartje aanhangen. Daarom betaal je €17,95-, exclusief btw voor GRAMMMIE #2. Met z’n 164 pagina’s noemen we GRAMMIE trouwens een ‘boekazine’ (boek + magazine).

Ik woon in België, kan ik hem dan ook bestellen?

Voor de verzending per exemplaar naar België betaal je € 9.95. Belgische klanten kunnen via deze link afrekenen. Het combipakket kun je hier bestellen. 

We verzenden elke dinsdag!

Kan ik ook alleen GRAMMIE 1 bestellen?

Zeker. Klik hier om alleen het e-book van de eerste editie te bestellen.