Insta Groei

ONLINE 1-op-1 TRAJECT

Het complete social-traject voor starters met online groeiambitie

Een duidelijke social-strategie

 In deze samenwerking stoom ik jou klaar om een duidelijke social-strategie te implementeren! Samen geven we jouw online resultaten een boost zodat jouw ideale klant 100% ja zegt op jouw product/dienst. Een traject waar termen als interactie | verbinding | impact centraal staan.

In deze eerste maand bepalen we het startpunt van jouw online groei; het fundament van een goede social-strategie. We kijken naar:

 • een sterke (vernieuwde) positionering van jouw (nieuwe) product/dienst in de markt;
 • het succes van jouw concurrent en hoe dit jou meer winst kan opleveren;
 • jouw potentiële klanten en waar ze zich bevinden in het huidige online landschap.

In fase 1 hebben we een een-op-een online coachingsessie om alle puntjes op de ‘i’ te zetten. Denk hier aan het bedenken van o.a. praktische verdienmodellen die extra omzet opleveren. Het juiste aanbod = + klanten. 

In de tweede maand duiken we de praktijk in. Geen algemeen gemekker, maar concrete lessen die zorgen voor een duidelijke FOCUS. Jij leert:  

 • alle aspecten van creative copywriting, zodat je dit op al jouw online kanalen én je websitekunt toepassen;
 • kwalitatief goede foto’s en video’s maken die werken én – niet geheel onbelangrijk – die bij jou passen;
 • hoe je de vertaalslag maakt van jouw branding naar een ijzersterke social-strategie.

In fase 2 hebben we een een-op-een online coachingsessie zodat ik je kan helpen met het bedenken van killer social content! 

In de derde maand gaan we groeien en ligt de focus op online verkopen vanuit een (opr)echte verbinding. Ik leer jou hoe je:

 • door een strakke planning betere resultaten krijgt in minder tijd;
 • door e-mailmarketing | ijzersterke verkoopfunnels | duidelijke landingspagina’s, extra omzet creëert;
 • Verkoopt vanuit verbinding, zodat jouw online efforts je ook echt €€€ gaat opleveren!

In fase 3 hebben we nog een 1-op-1 online coachingsessie om jouw social strategie op te schalen. +verkoop is hier de focus = >resultaat.  

Voor wie is dit traject?

De startende ondernemer. Jij bent net met jouw ondernemersavontuur #newbie begonnen, maar het kost je veel tijd om alles zelf uit te zoeken. En laat je daar nou net geen zin in hebben. De business groots op de kaart zetten is wat iedere ondernemer wil, jij dus ook. Maar ja, jij bent jouw hele team en je hebt waarschijnlijk ook niet het budget om allerlei experts in te huren die het werk voor je doen. Gelukkig snap je heel goed dat je niet vanaf de zijlijn kunt blijven kijken naar ondernemers die wél online succes zetten. Je weet dondersgoed dat je in actie moet komen! En wel nu!

Je werkt goed zelfstandig, maar bent ook op zoek naar een stok achter de deur zodat je de kennis ook echt implementeert. Elke maand bespreken we je to-do’s en geef ik feedback waar nodig. Als enthousiaste cheerleader push ik jou om een vliegende start te maken met jouw business.

Dit traject is niet voor jou als je; 

– al een lopende business (o.a. branding & aanbod op orde) hebt en wilt doorgroeien naar het volgende level. In deze situatie is het offline traject met mij geschikter;
– een ‘lullen niet poetsen’-mentaliteit hebt;
– niet klaar bent om direct grote stappen te zetten.

Online 1-op-1 Traject

Betaal in één keer

1497

 • 1-op-1 online persoonlijke begeleiding
 • 10 modules met 54 praktische strategielessen
 • Werkboek (101 pagina’s) met extra uitleg + opdrachten
 • Levenslange toegang tot cursusmateriaal (inclusief updates)
 • 3x online strategiesessies van 60 minuten
 • 10% korting op eventuele vervolgsamenwerkingen

Online 1-op-1 Traject


Betaal in 3 termijnen

499

 • Wil je liever in termijnen betalen? Dat kan. Na een succesvolle betaling van het eerste termijn, is jouw Insta Groei plek officieel bevestigd.

Het resultaat na dit traject:

 • een marketingstrategie zonder trucjes en die 100% past bij jou en jouw business
 • commerciële inzichten die zorgen voor een concreet aanbod;
 • contentconcepten die helemaal eigen zijn; in de online sessies met mij krijg je ALTIJD input = bron voor unieke social content
 • aanstekelijke enthousiasme, zodat je online marketing niet ziet als een trucje maar als een fijne manier om in contact te komen met jouw klanten = meer FUN met social media.

Wat krijg jij van mij?

 • Levenslang toegang tot mijn online leeromgeving. Wat betekent dat wanneer jouw bedrijf groeit en je weer hulp nodig hebt met jouw online strategie, je nooit extra hoeft te betalen voor de leeromgeving.
 • Elke maand exclusieve een call met TheSGG hotline #marketeerAmber. Dit betekent dat je altijd een stok achter de deur hebt, zodat je ook echt je investering eruit krijgt.
 • Korting op een offline conceptsessie als je de behoefte hebt om langer en/of na dit traject met mij te sparren.

Ik ben Amber!

Als concept strateeg met een sh*t load aan online marketing ervaring deel ik graag mijn manier van groeien met jou. Door direct, eerlijk en zonder poespas te communiceren, zorg ik ervoor dat jij sneller een ‘ah, zit het zo’-moment krijgt. Grote ambities die hand in hand kunnen gaan met kleine maar oh zo waardevolle stappen. Relaxt ondernemen, vanuit een plek waar alles kan en niks moet. En meer, veel meer (opr)echte connecties om zo samen een grotere impact te kunnen maken. Klinkt goed, toch?

Heb je nog vragen? Ik beantwoord ze graag;

Wanneer kan ik starten?

De inloggegevens voor de online leeromgeving ontvang je een dag na jouw inschrijving. Elke week krijg je toegang tot een nieuwe module zodat je genoeg tijd hebt om aan iedere module te werken. Afhankelijk van mijn agenda plannen we op korte termijn onze eerste 1-op-1 online sessie van 60 minuten in. Vaak is dit 2 weken na aanvang van het traject.

Let op: Ik begeleid een select aantal ondernemers tegelijkertijd. Stuur mij even een mail (amber@thesocialgoodgirl.com) om mijn beschikbaarheid te checken.

Is het allemaal online?

Yes, maar het is niet vrijblijvend 🙂 Want weet je wat mijn grootste irritatie punt is aan mijn industrie? Dat er business ondernemers zijn die jou willen helpen in een online training, maar vervolgens 0% persoonlijk contact bieden. Mijn aanpak is daarom 100% anders.

Elke week krijg je toegang tot een nieuwe module in mijn online leeromgeving. Zo kun je in je eigen tijd, de lessen volgen & implementeren. Elke maand hebben wij een 1-op-1 online strategiesessie zodat ik je kan voorzien van feedback en jouw stok achter de deur ben om daadwerkelijk de volgende stappen in jouw business te zetten.

Wat is zo uniek aan jouw aanpak?

Here’s the deal. Van de Insta Groei-cursisten krijg ik altijd te horen dat ze het fijn vinden dat ik verder kijk dan alleen Instagram. Zo leg ik ze onder andere uit hoe ze een goede sales-funnel moeten maken. En niet alleen maken, maar ook hoe ze dit kunnen implementeren op hun Instagram-account, website en alle andere socialmedia-kanalen.

Alomvattend; zo kun je mijn aanpak omschrijven. Want ik geloof niet dat je alleen door jouw Instagram-account een succesvolle business kunt neerzetten. Alles wat ik jou de komende drie maanden leer, kun je heel simpel toepassen op je andere social-kanalen. En door de diepte op te zoeken, gaan we er samen voor zorgen dat jij en jouw onderneming stralend in de spotlights staan. Een holistische social-strategie dus. Zodat je blij wordt van jouw nieuwe volgers, groeiende bedrijfsresultaten en een aanpak die 100% bij jou past.

Elke week een module, kan het ook in een ander tempo?

Om je goed de tijd te geven voor iedere module, ontvang je niet alle modules in één keer. Wekelijks krijg je bericht dat er een nieuwe module voor je klaarstaat. Natuurlijk bepaal jij zelf wanneer en in welk tempo je met het programma aan de slag gaat. Kies jouw timing, neem de tijd. Je blijft voor altijd toegang houden tot al het materiaal (inclusief eventuele updates)! Het is wel de bedoeling dat je na 3-maanden het traject hebt doorlopen. Voor elke 1-op-1 sessie met mij vraag ik dan ook op een bepaalde module af te ronden. Op deze manier ga je ook echt de kennis implementeren en haal je jouw investering eruit.

Waar vind ik het cursusmateriaal?

Je ontvangt op de eerste dag van het traject een link naar een beveiligde online leeromgeving. Vervolgens kun je 24/7 inloggen van waar ook ter wereld en vanaf ieder apparaat. In de leeromgeving kun je alle videolessen bekijken en de werkboeken downloaden. De 1-op-1 sessies vinden plaats via Zoom.

Kan ik dit traject in mijn boekhouding opvoeren als studiekosten?

Jazeker. Je kunt de investering in deze cursus opvoeren als studiekosten. Vervolgens kun je de BTW aftrekken. Ben jij een creatieveling met een krap budget? Check dan > https://werktuigppo.nl/voor eventuele subsidie.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, het is mogelijk om de cursus in 3 termijnen te betalen van ieder €499 (excl. BTW) . Het zijn maandelijkse termijnen. Het eerste termijn wordt voldaan bij het plaatsen van je bestelling.

Kan ik deze kennis ook toepassen op mijn andere socialmedia-accounts?

Zeker! Instagram is de rode draad door mijn aanpak omdat het voor focus zorgt. Toch is het niet slim om al je geld op 1 paard in te zetten 😉 Daarom draait dit traject om jouw gehele digital strategie. Denk hier aan jouw: website, socialmedia-kanalen, e-mailmarketing etc. Aan het begin van onze samenwerking kijken wij samen welke kanalen handig voor jou zijn en passen hier de strategie op aan.

Ik kan het toch ook gewoon zelf uitzoeken?

Dat kan zeker. Alleen heb ik het allemaal al voor je getest, zodat je in een korte tijd alles kunt implementeren. Als online marketeer weet ik precies wat je wel en wat je vooral niet moet doen. Scheelt je dus zeeën van tijd (en geld). Je laat toch ook de bakker jouw brood bakken? 😉