Insta Groei

INSTA GROEI

Het complete social-traject voor professionals met online groeiambitie

INSTA GROEI

Het complete social-traject voor professionals met online groeiambitie

Ben jij een newbie ondernemer? Werk je voor een baas? Of ben je een ervaren ondernemer en wordt het tijd om jouw socials naar een hoger level te krijgen? Dan is het Insta Groei-traject écht iets voor jou! In 3 maanden stoom ik jou klaar om een duidelijke social-strategie te implementeren! Boek geheel vrijblijvend een social-call om kennis te maken met mij en mijn werkwijze! #echtinsta

Herkenbaar?

Heb jij ook een stapel zelfstudieboeken op je nachtkastje liggen en je zit soms tot diep in de nacht Youtube-tutorials te kijken?
Denk jij met behulp van de heren Google en Youtube de klussen wel te klaren? Right. Eerlijk is eerlijk: jij besteedt veel te veel tijd aan social media, terwijl het je gewoon te weinig oplevert. Je loopt keer op keer vast met de implementatie van de juiste technieken en strategieën. En ook heb je moeite om een steady flow aan nieuwe klanten te krijgen. Herkenbaar? #sosyouneedhelp

De business groots op de kaart zetten is wat iedere ondernemer wil, jij dus ook. Maar ja, jij bent jouw hele team en je hebt waarschijnlijk ook niet het budget om allerlei experts in te huren die het werk voor je doen. Been there done that! Gelukkig snap je heel goed dat je niet vanaf de zijlijn kunt blijven kijken naar ondernemers die wél online succes zetten. Je weet dondersgoed dat je in actie moet komen! En wel nu! Tja, maar bij wie moet je in hemelsnaam aankloppen voor hulp?

Wil je dit?

 • Weten wat wel en vooral wat niet werkt en daardoor minder tijd kwijt zijn met social media?
 • Een enthousiaste en deskundige sparringpartner die met je meekijkt en praktische handvatten biedt?
 • Brainstormsessies in een mastermindgroep?
 • Een marketingstrategie zonder trucjes en die 100% past bij jou en jouw business?
 • Meer naamsbekendheid zodat je jouw ideale klanten kunt aantrekken?
 • Meer FUN met social media?

Tadaaa…hier ben ik dan! Met het Insta Groei-traject! Yes! Ik ga en wil je dolgraag helpen met jouw socials, zodat jij je kunt focussen op ondernemen!

In deze eerste maand bepalen we het startpunt van jouw online groei; het fundament van een goede social-strategie. We kijken naar:

 • een sterke (vernieuwde) positionering van jouw (nieuwe) product/dienst in de markt;
 • het succes van jouw concurrent en hoe dit jou meer winst kan opleveren;
 • jouw potentiële klanten en waar ze zich bevinden in het huidige online landschap.

In de tweede week hebben we een een-op-een online coachingsessie om alle puntjes op de ‘i’ te zetten.

In de tweede maand duiken we de praktijk in. Geen algemeen gemekker, maar concrete lessen die zorgen voor een duidelijke FOCUS. Jij leert:  

 • alle aspecten van creative copywriting, zodat je dit op al jouw online kanalen én je websitekunt toepassen;
 • kwalitatief goede foto’s en video’s maken #stories #IGTV #socials die werken op Instagram én – niet geheel onbelangrijk – die bij jou passen;
 • hoe je de vertaalslag maakt van jouw branding naar een ijzersterke visuele strategie.

In de derde maand gaan we groeien. Nu het fundament staat en de praktische aspecten op orde zijn, is het tijd om op te schalen. Ik leer jou hoe je:

 • door de juiste advertenties in – minder tijd + meer potentiële klanten bereikt;
 • door de juiste hashtags je organische bereik verhoogt;
 • door een strakke planning betere resultaten krijgt in minder tijd;
 • door e-mailmarketing, een ijzersterke verkoopfunnel en duidelijke landingspagina’s extra omzet creëert
 • door influencer-marketing in aanraking komt met de juiste influencers die ook oprecht achter jouw bedrijf staan #nofakespon 

OFFLINE Trainingsdag

Op deze offline trainingsdag – gaan we samen naar al jouw marketing-kanalen kijken. Yes, dus ook naar jouw e-mailmarketing, verkoopfunnels en website. Iedereen die zich vóór 11 november inschrijft, krijgt gratis toegang. Deze sessie is uitsluitend voor Insta Groeiers beschikbaar! Op strategisch niveau zal ik je al mijn tips en tricks geven om nog sneller te groeien.

Ik ben een ideeënmachine en vind het dan ook enorm leuk om hele concepten uit te denken. Of het nu gaat om een Instagram challenge, winactie of productlancering; ik denk graag met je mee. Ook gaan we tijdens deze dag lekker veel content maken, zodat je direct vooruit kunt. In overleg met het Insta Groei-team, zal er bij aanvang van de cursus voor deze dag een datum geprikt worden (januari 2020).

Premium

Betaal in één keer

1397

 • 10 Modules met 46 praktische videolessen
 • 1 OFFLINE trainingsdag
 • Werkboek (101 pagina’s) met extra uitleg + opdrachten
 • Persoonlijke mastermind groep + 24/7 support via de besloten Facebookgroep
 • Levenslange toegang tot cursusmateriaal (inclusief updates)
 • Cadeau 1: Story Course: vijf dagen #echtinsta-challenge
 • Cadeau 2: Bonus module (6 videolessen) ‘Een succesvolle weggever maken’ van Manon Toma 
 • Cadeau 3: Masterclass ‘Creative Thinking’
 • START: 11 november 2019 (15 plekken VOL = VOL)

Premium

Betaal in 3 termijnen

466

 • Wil je liever in termijnen betalen? Dat kan. Na een succesvolle betaling van het eerste termijn, is jouw Insta Groei plek officieel bevestigd.

VOOR WIE IS DIT TRAJECT?

In de afgelopen twee jaar heb ik ambitieuze ondernemers mogen begeleiden met hun socialmedia-aanpak. Vaak kwamen ze met een heel specifieke hulpvraag die ik heb onderverdeeld in drie groepen.

1. Situatie: re-branding / lancering

Jij bent al een tijdje bekend in ondernemersland en bent klaar voor de volgende stap. Je zit te denken aan een rebranding/lancering van een nieuwe product/dienst en/of wilt jouw social-kanalen naar een hoger level krijgen. Dankzij mijn ervaring in de start-upscene weet ik precies wat er nodig is om een succesvol concept neer te zetten. Met het Insta Groei-traject help ik jou in deze situatie om gefocust de stap in een nieuwe richting te zetten.

2. Situatie: newbie

Jij bent net met jouw ondernemersavontuur #newbie begonnen, maar het kost je veel tijd om alles zelf uit te zoeken. En laat je daar nou net geen zin in hebben. Je hebt een product/dienst of bent nog bezig met een duidelijk aanbod. Het Insta Groei-traject is het perfecte startpunt om direct een vliegende start te maken. Ik help jou met liefde en plezier.

Situatie: loondienst

Jij bent een e-marketeer, een socialmedia-liefhebber of een communicatieprofessional die in loondienst werkt. Ik snap namelijk als geen ander dat je ook in deze rol lekker door wilt knallen en goede resultaten wilt behalen. Enne… wist je dat je baas vaak budget heeft, zodat jij je verder kunt ontwikkelen? Voor jouw werkgever is de investering ook nog eens fiscaal aftrekbaar. Ik zeg: win-winsituatie 🙂

Dit traject is niet voor jou als; 

– je op zoek bent naar een quick fix;
– je een ‘lullen niet poetsen’-mentaliteit hebt;
– als je jouw werk ziet als liefdadigheid en dus ook geen omzet wilt maken.

Story Course: vijf dagen #echtinsta-challenge

Zichtbaar worden als ondernemer en/of met je bedrijf is best een behoorlijke stap. Daarom krijgen alle Insta Groeiers – en jij dus ook –  gratis toegang tot de #echtinsta Story Course. Vijf dagen lang krijg je via een besloten Instagram-account, praktische tips die ervoor zorgen dat jij (nog) meer zelfvertrouwen krijgt. Als jij namelijk durft te staan voor datgene waar jij in gelooft, ga je veel sneller jouw potentiële klanten aantrekken.

Masterclass: Creative Thinking

Vind je het lastig om creatieve content te bedenken voor jouw socialmedia-kanalen? Of heb je vaak een idee in je hoofd, maar weet je de vertaalslag niet te maken naar een echte foto en/of video? Dan is deze masterclass speciaal voor jou! Met 95 miljoen foto’s en video’s die per dag gedeeld worden op Instagram kan het behoorlijk uitdagend te zijn om op te vallen in de massa. Ik geloof oprecht dat er nog enorm veel ruimte is om juist ‘anders’ te zijn. Ik leer jou de kunst van creative thinking, zodat je vanaf nu altijd in opties gaat denken. Opties = positiviteit = groei.

Masterclass: Maak een interactief e-book

Als je je vandaag aanmeldt, krijg je een extra online training van de koningin op het gebied van branding: Manon Toma. Zij helpt kleine ondernemers die zichzelf als merk willen positioneren en presenteren. Deze workaholic heeft een zeer innige band met haar computer en telefoon en is dol op apps, tools en trends. In deze bonusmodule leer je hoe je een succesvolle weggever maakt die gegarandeerd zorgt voor meer e-mailsubscribers (= lead magnet). Volgers op je Instagram is tof, maar je wilt ze uiteindelijk natuurlijk op je e-maillijst hebben. En laat Manon daar nou net alles van af weten!

Ik ben Amber!

Dankzij mijn specialisatie in online marketing & branding én met mijn achtergrond in de start-upscene,  ben ik dé ideale persoon om jou verder te helpen. Ik weet als geen ander hoe je van een idee een succesvol bedrijf maakt. Van origine ben ik Rotterdams en ik heb dan ook een ‘niet lullen maar poetsen’-mentaliteit. Door direct, eerlijk en zonder poespas te communiceren, zorg ik ervoor dat jij sneller een ‘ah, zit het zo’-moment krijgt. Ik geloof namelijk dat als we allemaal wat eerlijker, opener en transparanter zouden zijn, dat we veel sneller een waardevolle verbinding creëren. #echtinsta

En dan nog even wat wapenfeiten. Ik beheer de grootste Facebookgroep van ons land op het gebied van Instagram-marketing. Ook ben ik geregeld in de media te vinden en heb het eerste Nederlandse Instagram-marketing magazine uitgegeven. In een paar jaar tijd heb ik een ijzersterk merk opgezet en heb onder andere trainingen gegeven aan Jamin, Prénatal en de Gemeente Amsterdam. Ben je klaar om samen met mij te sparren? Ik wel!

Het resultaat na drie maanden Insta Groei:

 • een duidelijke social-strategie waar jouw Instagram-account een grote hoofdrol in speelt;
 • commerciële inzichten die zorgen voor een stabiele groei;
 • aanstekelijke enthousiasme, zodat je marketing niet ziet als een trucje maar als een fijne manier om in contact te komen met jouw klanten.

Drie maanden een persoonlijke aanpak

Vier keer per jaar krijgen vijftien ondernemers de kans om samen met mij hun bedrijf naar een hoger level te tillen. Een exclusieve groep die zorgt voor meer focus, snelle beslissingen en een steady groei. Elke week even overleggen met mij aan de telefoon? We kijken samen waar jouw behoefte ligt en passen onze agenda’s daarop aan.

Wat krijg jij van mij?

 • levenslang toegang tot de besloten Insta Groei-community met mede-en oudcursisten;
 • toegang tot het netwerken met de beste experts in hun vakgebied;
 • drie maanden exclusieve toegang tot TheSGG hotline #marketeerAmber.

Heb je nog vragen? Ik beantwoord ze hier.

Wanneer begint dit traject?

Je kunt je nu voor de groep van 11 november 2019 inschrijven. De inloggegevens voor de online leeromgeving ontvang je bij aanvang van het traject. Elke week krijg je toegang tot een nieuwe module zodat je genoeg tijd hebt om aan iedere module te werken. In dit traject werk je in groepsverband en komen we 1x offline samen. Oh – en je krijgt FOREVER toegang tot de leeromgeving + besloten Facebookgroep #superdeal

Wat is zo uniek aan jouw aanpak?

Here’s the deal. Van de Insta Groei-cursisten krijg ik altijd te horen dat ze het fijn vinden dat ik verder kijk dan alleen Instagram. Zo leg ik ze onder andere uit hoe ze een goede sales-funnel moeten maken. En niet alleen maken, maar ook hoe ze dit kunnen implementeren op hun Instagram-account, website en alle andere socialmedia-kanalen.

Alomvattend; zo kun je mijn aanpak omschrijven. Want ik geloof niet dat je alleen door jouw Instagram-account een succesvolle business kunt neerzetten. In het gehele traject is jouw Instagram-account als rode draad voor jouw ijzersterke social-strategie. Alles wat ik jou de komende drie maanden leer, kun je heel simpel toepassen op je andere socials. En door de diepte op te zoeken, gaan we er samen voor zorgen dat jij en jouw onderneming stralend in de spotlights staan. Een holistische social-strategie dus. Zodat je blij wordt van jouw nieuwe volgers, groeiende bedrijfsresultaten en een aanpak die 100% bij jouw past.

10 modules en toch een 3 maanden traject; hoe zit dat?

Het klopt inderdaad dat je vanaf 11 november 10 weken lang elke week toegang krijgt tot een nieuwe module. Toch zie ik in de praktijk dat er cursisten zijn die langer dan 10 weken nodig hebben om alles te implementeren. Daarom krijg je o.a. voor ALTIJD toegang tot alle huidige en nieuwe videolessen in de besloten leeromgeving. Ook krijg je na die 10 weken nog 2 extra weken waarin je mij als jouw persoonlijke online marketing coach kunt gebruiken 🙂

Waarom zijn er maar 15 PREMIUM plekjes beschikbaar?

Als premium cursist krijg je een trainingsdag bij het traject. Ik wil graag de tijd nemen voor mijn cursisten zodat zij de beste resultaten krijgen. Als ik zie dat deelnemers van het Insta Groei programma extra tijd nodig hebben gun ik ze dit. Daarom werk ik altijd in kleine groepjes, zodat iedereen de aandacht krijgt die ze verdienen. Het volgende traject start op 11 november 2019.

Wat haal ik precies uit dit programma?

Er zijn meerdere Instagram-cursussen maar in tegenstelling tot die draait mijn programma om de echte relaties die je met jouw volgers opbouwt. Basically, de relaties die ervoor zorgen dat je van hobbyen op Instagram naar conversie op Instagram gaat: meer leads, subscribers, klanten en omzet. Na het volgen van dit programma kun je dus tastbare resultaten verwachten die voor jouw groei zorgen!

Je Instagram-account is de rode draad van dit traject; toch kijken we verder dan alleen de likes & volgers 😉 Zo leg ik je uit hoe je een goede verkoopfunnel maakt en hoe je nieuwe verdienmodellen aan je bedrijf kunt hangen.

Elke week een module, kan het ook in een ander tempo?

Om je goed de tijd te geven voor iedere module, ontvang je niet alle modules in één keer. Wekelijks krijg je bericht dat er een nieuwe module voor je klaarstaat. Natuurlijk bepaal jij zelf wanneer en in welk tempo je met het programma aan de slag gaat. Kies jouw timing, neem de tijd. Je blijft voor altijd toegang houden tot al het materiaal (inclusief eventuele updates)!

Is het Insta Groei programma geschikt voor mij?

Of je nou net begint met Instagram of al een tijdje een Instagram-account hebt, dit programma is voor iedereen die behoefte heeft aan meer groei! Ik ga je leren hoe je meer subscribers, leads, klanten en omzet krijgt door Instagram strategisch in te zetten. We gaan op zoek naar de knelpunten die ervoor zorgen dat je nu stagneert in je groei. Met dit programma breek je door naar jouw volgende niveau waardoor je de resultaten krijgt die je graag wilt.

Waar vind ik het cursusmateriaal?

Je ontvangt op de eerste dag van het programma een link naar een beveiligde online leeromgeving. Vervolgens kun je 24/7 inloggen van waar ook ter wereld en vanaf ieder apparaat. In de leeromgeving kun je alle videolessen bekijken en de werkboeken downloaden. In de besloten Facebookgroep ga ik geregeld LIVE zodat ik jou kan voorzien van de laatste tips & tricks.

Hoe lang duurt het programma?

Je krijgt gedurende 10 weken, wekelijks een module toegestuurd. Je bent vrij om ook daarna nog gebruik te maken van alle informatie die je wordt aangeboden in de digitale leeromgeving. En als er nieuwe lessen zijn of updates, dan krijg je deze er gewoon gratis bij. Vind het namelijk bullsh*t dat dat andere ondernemers hier extra geld voor vragen. Als je bij mij een cursist bent, hoef je dus NOOIT extra te betalen voor het programma.

Waarom zou ik investeren in Instagram en niet in Facebook

In een ideale wereld investeer je in alle dingen die jou laten groeien. Als ondernemer moet je soms keuzes maken; je kunt je budget maar één keer uitgeven. Gelukkig kun je alle kennis in het Insta Groei programma direct toepassen op je andere sociale media kanalen. Dus ook Facebook!

Instagram is het grootste visuele platform van dit moment. Het geeft jou de kans om het prachtige verhaal achter jouw onderneming te laten zien. Er zijn momenteel meer dan 1 miljard actieve Instagram-gebruikers. Daarvan bezoekt 51% van de huidige gebruikers Instagram elke dag. Enne…de interactie met merken op Instagram is

 • 15 x hoger dan op Facebook
 • 54 x hoger dan op Pinterest
 • en zelfs 84 x hoger dan op Twitter

Zoals je kunt zien is het een slim idee om serieus met Instagram-marketing aan de slag te gaan.

Wat houdt de live trainingsdag in?

In de cursus leer je enorm veel en pak je zelfstandig alle stappen op. Met de live trainingsdag ben jij instaat om nóg sneller meer resultaat te behalen. Zo kun je rechtstreeks met mij sparren over elk onderwerp dat jij van belang vindt. Dankzij mijn ervaring kan ik je helpen met al jouw online marketing kanalen. Ik geef je bovendien specifieke tips en mogelijkheden om jouw Instagram-account sneller te laten groeien.

Bij aanvang van de cursus zal zullen we samen met de cursisten een datum prikken voor de trainingsdag (januari 2020).

Wat als ik niet bij de live trainingsdag kan zijn?

In overleg met het premium-team, zal er bij aanvang van de cursus voor de trainingsdag een datum geprikt worden. Deze zal waarschijnlijk in januari 2020 plaatsvinden (week 10 van het traject). Kun je niet aanwezig zijn bij deze dag? Dan krijg je een 1-op-1 Skypesessie.

Kan ik Insta Groei in mijn boekhouding opvoeren als studiekosten?

Jazeker. Je kunt de investering in deze cursus opvoeren als studiekosten. Vervolgens kun je de BTW aftrekken.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, het is mogelijk om de cursus in 3 termijnen te betalen van ieder €465,67 (excl. BTW) . Het zijn maandelijkse termijnen. De eerste termijn wordt voldaan bij het plaatsen van je bestelling. Vervolgens zal de betaling van de tweede termijn plaatsvinden een maand na je bestelling. De daaropvolgende termijn (termijn 3) wordt de derde maand gefactureerd rond de eerste dag van die maand.

Kan ik deze kennis ook toepassen op mijn andere socialmedia-accounts?

Ja! Hoewel elk socialmedia-account anders is, is de basis altijd hetzelfde. Daarom kun je de kennis uit bijna elke module toepassen op je andere socialmediakanalen zodat je ook hier kunt groeien.

Wat voor support kan ik verwachten in de besloten Facebookgroep?

Je krijgt extra support in de besloten Facebookgroep, die uitsluitend toegankelijk is voor deelnemers aan deze cursus. Je kunt hier terecht met al je vragen rond de cursus en je advertenties. Niet alleen ikzelf, maar ook je medecursisten geven waardevolle feedback op jouw vragen. In de Facebookgroep leer je bovendien van de vragen en ontwikkeling van de andere cursisten. Dubbel zo waardevol! Oh en volg je het PREMIUM traject en kom je er even niet uit? Dan kunnen we natuurlijk altijd even bellen = 100% persoonlijke aandacht.

Ik kan het toch ook gewoon zelf uitzoeken?

Dat kan zeker. Alleen gaat het je dan veel tijd kosten en tijd = geld. Ik heb het allemaal al voor je getest, zodat je in een korte tijd alles kunt implementeren.

Wat houdt dat in, de niet-goed-geld-terug-garantie van 15 dagen?

Dit betekent dat je nauwelijks risico loopt met je investering in deze cursus. Als je niet tevreden bent, krijg je immers het volledige bedrag teruggestort. Ik weet dat dit redelijk uniek is in Nederland. Juist omdat ik zo geloof in mijn diensten, kan ik die garantie bieden.
Kortom: je doet gewoon mee en kijkt of Insta Groei écht iets is voor je. Ben je binnen 15 dagen niet tevreden? Laat het me weten in een evaluatie. Ik zie dan graag je huiswerk in en stort daarna zonder problemen het bedrag retour.