Instagram Reels Masterclass

DIY Training Instagram Reels 

In deze gloednieuwe masterclass ga ik je in zo’n 1, 5 uur uitleggen hoe je Instagram Reels strategisch inzet. Zo deel ik handige apps die jouw videogame verbeteren, bespreek ik inspirerende case studies en krijg je toegang tot ijzersterke content ideeën die je direct kunt kopiëren & plakken.

Daarnaast leg ik je uit hoe je content maakt die mensen onthouden & delen. Niemand volgt namelijk een saai Instagram-account ? Door deelbare content te maken, gaat jouw bereik gegarandeerd als een raket omhoog #pinkypromise 

Wil jij..

▶ .. leren hoe je Instagram Reels strategisch inzet?
▶ .. ontdekken hoe je betere video’s kunt maken?
▶ .. weglopen met +50 content ideeën?
▶ .. zelf viral (insta) content maken?

Ja? Dan is deze masterclass speciaal voor jou gemaakt. Wist je trouwens dat het algoritme accounts die Reels gebruiken voorrang geven t.o.v. accounts die het niet gebruiken? Het is dus nog nooit zo makkelijk geweest om het bereik op jouw Instagram-account een boost te geven.

Insta Reels

DIY Training

47

  • Praktische videoles (1,5 uur)
  • Toegang tot +50 contentideëen
  • Template met 30 engagement vragen

Deze training is zelfstandig te volgen in de beveiligde leeromgeving van TheSGG. Schrijf je nu in en start direct!

Waarom Reels?

1. Zichtbaarheid: Reels zijn zichtbaar onder hashtags, de explore page en de gloednieuwe ‘voorgestelde reels’ sectie in je feed. ⁠
2. Duurzaam: ‘oude’ Reels kunnen zelfs weken na plaatsing zichtbaar zijn voor nieuwe mensen. ⁠
3. Easy Peasy Lemon Squeezy: ze zijn makkelijk te maken en hoeven niet perfect te zijn. ⁠
4. Hoger organisch bereik: Team Instagram vindt het fijn als je al hun functies gebruikt.

Zal ik je een geheimpje verklappen…

.. ik snap oprecht niet waarom veel ondernemers de handdoek voor dit jaar al in de ring hebben gegooid. Ze laten zich leiden door angst, zien door de bomen het bos niet meer en hebben zich gespecialiseerd tot Miep Zeur.

Leukerd, als online marketeer verbaas ik mij hierover. Waarom? Adobe Analytics heeft aangegeven dat de verkoop van Black Friday en Cyber Monday in 2020 met bijna 20 procent zal toenemen in vergelijking met de verkoop in dezelfde periode in 2019. Daarnaast geeft Wells Fargo aan dat 70% van de consumenten niet snel weer willen shoppen in fysieke winkels. Dit houdt in dat de stijging van 25 procent naar 30 procent in het marktaandeel van e-commerce in het totaal aantal verkopen voor de coronacrisis zal aanhouden.

Tijd om in actie te komen dus! Als je namelijk aan de zijlijn blijft staan, sta je daar over een jaar nog. Ik bedoel, hoe fijn is het als jij precies weet hoe je jouw Instagram-account tijdens de feestdagen strategisch kunt inzetten?! Het enige wat jij hoeft te doen is je in te schrijven voor deze masterclass.

Heb je nog vragen? Ik beantwoord ze hier.

Wat krijg ik als ik deze training koop?

Je krijgt direct toegang tot mijn leeromgeving waarin je de Instagram Reels masterclass kunt volgen. Ook krijg je toegang tot het Trello bord waarin ik +50 contentideëen heb uitgewerkt, die je direct kunt kopiëren & plakken 🙂

Tot wanneer kan ik deze training volgen?

Je blijft altijd toegang houden tot deze cursus. Dus je kunt hem ook op een later moment volgen.

Ga ik in deze training alleen leren hoe ik Reels strategisch inzet?

Nee. In deze training leer ik je ook wat de essentiële onderdelen zijn van ijzersterke Instagram content. Dit kun je dus ook perfect toepassen voor je andere Instagram content.