Webinar

Wat ga je leren?

 

  • Hoe je structureel meer resultaat behaalt, zonder veel tijd kwijt te zijn op social media
  • Hoe je kunt stoppen met de drang om constant te checken of er likes binnenstromen op jouw posts
  • Wat online de 4 meest gemaakte fouten zijn waardoor je totaal niet interessant bent voor nieuwe volgers = potentiële klanten
  • Hoe je mensen enthousiast krijgt om jou online te volgen, zelfs als je denkt dat social media niks voor jou is
  • Jouw Social Media strategie 2021 (and future) proof maken.

De nieuwe economie vraagt om een nieuwe aanpak.

We leven in een tijd waar veel aan het veranderen is. Ook economisch gezien gaan we een roerige periode tegemoet. Alleen omdat bepaalde bedrijven nu omvallen betekent nog niet dat er geen kansen voor het oprapen liggen.

Online gebeurd er genoeg en dat is dan ook de reden waarom het een goed idee is om juist nu mee te spelen. Want guess what?! Dankzij jouw online kanalen (social, website, e-mail etc.) is het nog steeds een piece of cake om jouw doelgroep te bereiken.

Tijdens deze Social Talk laat ik je kennis maken met TheSGG methode; mijn werkwijze om te verkopen vanuit verbinding. Dit webinar is speciaal gemaakt voor alle freelance fotografen, webshopeigenaren en andere creatievelingen die zelf hun online kanalen willen laten groeien.

Mijn werkwijze

 

Hoi, mijn naam is Amber, beter bekend als @thesocialgoodgirl. Ik help kleine ondernemers en grote bedrijven met een ijzersterk social strategie. Mijn #liefdevoorinstagram zorgt ervoor dat jouw Instagram-account de rode draad is van onze samenwerking.

Ik ben een social business specialist met een holistische aanpak. Elk aspect van een goed verhaal zorgt voor een waardevolle verbinding met jouw online volgers. Ik schud ijzersterke verdienmodellen uit mijn mouw, vertaal het vervolgens naar praktische stappen. zodat mijn klanten online groeien.

Omdat ik niet van algemeen gemekker hou, geef ik in deze Social Talk 8 praktische tips die onderdeel (moeten) zijn van jouw social-strategie.

Tijdens deze Social Talk maak je kennis met mijn werkwijze. Wie weet krijg jij de mogelijkheid om in 2020 met mij samen te werken. Schrijf je alleen in als je ook écht klaar bent om online te groeien 😉

Hoe lang duurt deze Talk?

De Social Talk duurt zo’n 60 minuten. Ik word snel enthousiast waardoor de kans groot is dat ik extra inzichten met je deel. Daardoor kunnen we iets uitlopen 🙂

Is deze Talk live te volgen?

Yes. Op 29 oktober start ik om 10.00 uur.

Is deze Talk anders dan de laatste Talk?

Een beetje. Omdat de wereld zo enorm veranderd is, is deze talk juist toegespitst voor de ondernemers die via hun online-kanalen meer willen verkopen.

Probeer je mij in deze Talk iets te verkopen?

Ik heb deze Talk speciaal gemaakt, zodat jij kennis kan maken met mijn werkwijze. Ik deel praktische tips die je ook echt direct kunt toepassen. Aan het einde van de Social Talk geef ik meer informatie over het Insta Groei traject die 9 november van start gaat.

Gaan we het alleen over Instagram hebben?

Nee. Instagram is de rode draad die door mijn werkwijze heenloopt. Dankzij mijn holistische aanpak kijken we naar alle aspecten van een ijzersterke online-strategie.