Wat kun je op deze pagina vinden?

Ben jij klaar voor 100% focus op jouw Instagram-account? Op de pagina kun je artikelen vinden waarin ik inhoudelijk op bepaalde aspecten van Instagram in ga. Je kunt de antwoorden vinden op de meest gestelde vragen in de video’s die ik speciaal voor jou gemaakt heb. En je kunt je laten inspireren door de inspiratie artikelen.

Artikelen over Instagram

Ben je als freelancer, ondernemer of enthousiaste creatieveling ook dagelijks aan het worstelen met het krijgen van meer volgers, meer likes en meer interactie? Vind je het lastig om jezelf te blijven en toch te groeien op dit geweldige visuele platform? Wil je jouw Instagram zakelijk gebruiken, meer weten over Instagram Stories of precies weten hoe je de juiste teksten op Instagram schrijft? Mijn inbox stroomt iedere week weer over met vragen over Instagram-marketing. Aan de hand van al deze geweldige vragen, schrijf ik dan ook met liefde en plezier handige, informatieve en ook nog eens lekker leesbare artikelen voor jullie met alle ins- en outs over Instagram-marketing strategy, Instagram Stories, de nieuwste Instagram updates en functionaliteiten en natuurlijk het krijgen van meer likes en meer volgers.

Video’s over Instagram

Heb je even helemaal geen zin of tijd om te lezen? Geen probleem! Ik behandel alle belangrijke vraagstukken over Instagram-marketing in deze korte, interactieve video’s. En die kun je dus gewoon tijdens het werk, het koken of het schoonmaken kijken en luisteren: ook wel zo handig! In deze praktische video’s behandel ik vraagstukken zoals het krijgen van meer volgers, meer likes, het maken van aantrekkelijke teksten voor Instagram en het inzetten van Instagram Stories. Kijk je met mij mee?

Insta Video’s

Hoe ga je om met vage accounts die je gaan volgen?

Hoe kan het dat mijn IGTV video vastloopt bij het uploaden?

Hoe schakel je snel tussen accounts op Instagram?

Inspiratie op Instagram

Ik kan urenlang wegdromen bij het zien van alle prachtige foto’s op Instagram. De ene na de andere leukerds zorgt voor mijn dagelijkse inspiratie shot. In de categorie ‘Insta Inspiratie’ deel ik daarom mijn favoriete Instagrammers met jou. Benieuwd welke Instagrammers ik volg?